ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

evet canım

merhaba kızlar benimde yaklaşık 6 senelik bir ilişkim var ama maddi sorunlar elvermiyor evliliğe.Benim okul bitiyor 2 ay sonra çalışmaya başlayacağım,erkek arkadaşımın işi kesin değil.Daha çok bekleriz biz çokk sıkıldım amaa

üzülme canım vardır herseyde bi hayır ya bende beklemedeyim hala 4 yıl oldu daha askere gidicek...

Kizlar benim kimseyle bi iliskim yok..
Su an ünv okuyorum 1inci senem.. ama düsünmüyo da degilim... bi yandan ünv'mi bitirip mezun olmak istiyorum, bi yandan evlenmek istiyorum.. yasim genç diyeceksiniz 19 yasindayim cunku.. ama ben zaten simdi yarin evleneyim demiyorum...
dusunuyorumda acaba evliyken okulu devam ettirme gibi bir durum çok mu zor olur ?
aileler'e karsi sorumluluklarim articagi için yapamazmiyim acaba ?
Offff ne yapacagimi bilmiyoruumm....

canım ilk aşkı bul sonra bunları düşün

Canim biraz buldum sayilir... :)))
o yuzden dusunuyorum butun bunlari , bana ne tavsiye edersin ?

bence aradığını bulduysan orası önemli değil evlen gitsin derim
bana ailem izin verselerdi hiç düşünmezdim onunla okul okumak daha güzel onunla herşey güzel:98:
keşke evli olsaydık şuan bile vakit kaybuı bizim için sadece

Haklisin aslinda...:))) bosuna dusunup dusunup aklimi karistiriyorum...sonradan pisman olmak istemiyorumm :/
Rabbim ins senide sevdiginle en kisa zamanda evlenmeni nasib eder... Amiiiinnn.. ve bir ömür boyu çok çooook mutlu olursunuuzzz.. (çoçuklarinizla beraber ve ailenizle tabi

aminn canım

gözün aydın canım ne güzel bi daha ayrılmıcaksınızzzz şafak mafak yok ohh bal valla

bi evlenene kadar şafak sayacağız canım
ayrı şehirlerde yaşıyoruz çünkü

keşke birlikte olduğum kişide ciddi düşünse. bırak düşünmeyi lafını bile etmiyorr, bunca senenin boşuna gideceğini düşünüyorum:44:

aa ciddimisin canım biz gibi desene nasıl tanıstınızkii benimkide askere gidicek bizde ayrı şehirlerdeyiiiizzzzzzz

üniversitede birlikte okuduk canım çok güzel günlerdi:98:
şimdi o askerde ben yüksek lisans yapıyorum
bundan sonra çok zorlanacağız bir her an beraberdik okurken

ilişkim yok kısmı hariç aynı şeyleri düşünüyoruz canım

keşke birlikte olduğum kişide ciddi düşünse. bırak düşünmeyi lafını bile etmiyorr, bunca senenin boşuna gideceğini düşünüyorum:44:

hmm nerden biliyosun canım ciddi düşünmediğini hani hiç konu açmıyo falan dedin ama sen açıyomusun peki bişeyler çıtlatıyomusun yani kaç sene oldu bilemiyorum ama senelerinin boşa gideceğini düşünmek kötü bişey ayrıyetten boşa gideceğini bile bile devam etmek daha kötü olsa gerek

üniversitede birlikte okuduk canım çok güzel günlerdi:98:
şimdi o askerde ben yüksek lisans yapıyorum
bundan sonra çok zorlanacağız bir her an beraberdik okurken

anladım canım eminim çok güzel günlerdir kısa dönem yapıyo askerliği sanırım yaşadığınız yerlerin arasında kaç saat var canım odamı çok uzak?? bizim 14 saat var

canım ben izmirliyim o istanbullu ama ben şuan sinoptayım okul nedeni ile
üniversiteyi de beraber sinopta okuuduk:98:çok güzel günşerdi
siz nasıl tanıştınız

canım ben izmirliyim o istanbullu ama ben şuan sinoptayım okul nedeni ile
üniversiteyi de beraber sinopta okuuduk:98:çok güzel günşerdi
siz nasıl tanıştınız

canım bizim hikayemiz uzun biraz karışık :)
nasip olurda bigün evlenirsekk yasanmıss ask hıkayelerıne yazmak ıstıyorumm :)
şimdide yazsam olur aslında ama daha bı sonuca baglanmadıı malesef :)
inşallah hepimiz mutlu oluruzzz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…