slm kızlar dua olaylarına baya girmişiz kısmet olursa en yakın zamanda bende başlarım bari ruhen rahatlarız biraz hepimizin Allah yardımcısı olur inşallah sonuçta hepimiz birgün evleneceğiz ama kendi istediğimiz tarihte olursa daha makbule geçeriz çünkü ailemizin evlenmemizi istediği tarih hiç bir zaman gelmeyecektir dua ederken birde bunu belirtmek lazım hayırlısıyla ve en yakında zamanda diye:97::97::97:
çaya beklemesin yaa ne çayı sevgiline de ki zaten haber yollamışınız canım daha çaya gelmek habri beklemiyorlardırki sadece sizden isteme günü için haber bekliyolar sen sevgiline bi bunu sorsana çayamı bekliyolar hala yoksa isteme için haber mi bekliyolar de çaya gelemicemizi söledik de....ve uzatmadan çağırın artık istesinler canım lütfen uzatmayın..baban da ikna oldu sanırım
sordum sevdiceğime canım isteme için haber bekliolarmış çay için deil..babamda yavaş yavaş alışıo artık başka yapacağı bişi yok..tabiki bende uzatmak istemem nasip ne zmnsa o zmn olucak...aradım kaynanayı evde yok cenazeleri varmış oraya gitmiş...yarın sabah ararız artık :26:
bak daha şimdiden kaynana demişsin kayınvalidem de bari canımcım
nie kaynana küfür gibimi kuzum kaynana demekte ne var :44: kayın anne işte :26: ben adı konsun annecim derim merak etme sen Allah izin verirse
nişanlımısınız canım nikah kıyıldı galiba kocam dediğine göre ay negüzel
allah yardımcın olsun
na:80::80:ber tatlişko
iyilik canım ne olsun iyi olmaya çalışıyoruz işte saat 4 olsa de aşkım arasa diye düşünmekten bıktım
bitsin şu askerlik artık
ayyy bende geçtim hatta bizde bizde geçtik o yollardan yarıladınız mı şafak kaç*?
asker beklemek kadar zor bişey yokmuş
şükürler olsun ki Şafak 24
bana bu yaz kesin söz yaparız gibi geliyo ama düğün olurmu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?