- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
ben öyle düşünüyorum ama alem ne der diye de korkmuyo da diilim vallaha daha yok derlerse kaçacam dicem o zaman da vermezlerse kaçarım
bende çok merak ediyorum canım ayy seninki çok yaklaştınasıl bir duygu acaba:97::97::97:
kız dur kaçmazorlansın biraz erkek evi işleri ne kolaymı kız almak :76: kaçarsan hiç bişi istediğin gibi olmaz bunuda kafana sok bak burda söz mendiliydi bohçasıydı pastasıydı çiçeğiydi çikolatasıydı konuşuluo hepsinden mahrum kalırsın içinde kalır hepsi otur oturduğun yerde
valla heyecan yok ne yalan sölüümm çok sıradan gelio hatta :44:şuanda evi bian önce temizleseydimde bitirseydim die düşünüyorum daha ikramlar yapılcak :95: aman neyse acelesi yok banane pazartesi gelsin onlardasanki geleceklerde çok önemli şeyler konuşacaklar pehh
bohça çiçek güzel ama okulum yanar o zaman asla kaçamam o yüzden
kaçmak iyi bişey değil canım haklısın kaçanları da her zaman kınamışımdır
neler yapcaanoz bakalım biz de öğrenelim söylersin yapınca fotolarını da çekebilirsin
ımmmm :26: neler yapıcamki
pek bişi deil canım ya
sarma
börek
elmalı kurabiye
kek bide getirdikleri olur onu veririz 5 çeşit şimdilik yeterli elimden gelen budur
ayrıyetten meyve çerez olur o kdr başka yok
daha ne olsun canım yaaa benim en güzel yaptığım şe pizza en iyisi ben pizza yapayım
annem sağolsun bizim sarma ve haşhaşlı çörek kesin olur diye düşünüyorum ama başka ne yaparız bilmiyorum:26:
pizza mı Allah seni napmasın
sarma ve haşhaşlı çöreğin yanına tatlı çeşitleri lazım canım onuda bulursunuz
haa ben şey yapıcam bide herkes meyveyi direk verir ben herkesin tabağını ayrı ayrı süsleyerek vericem tabağın ortasına kivi bi kenarına muz bi kenarına elma bi kenarına başka bi meyve onu daha bulamadımöle rengarenk doğrayıp vericem
kötü olmaz demi :44:
iyi fikir hemen çalsam iyi olur
portakal koy canım ben en çok meyvelerden portakal yerimaklıma ilk gelen o oldu
bende damat tarafı olup gelsem de şu diyetteki halimle tabakları silsem süpürsem
gel süpür bebeğim afiyet bal şeker olsun...
ya portakal artık mevsimide değil ya güzel ayrılmıyo 2 3 dilim birden ayrılıyo oda kötü bi görünüm onu düşündümde ayrılmasına kdr düşündüm abartarak o olacak gibi deilbaşka ne olabilir :44: varsa bi fikrin söyleyiver canım
muz kivi elma çilek çıktı canım bu dördü iyi olabilir
çilek bak bu olabilirhayırlısı olsun o günüde atlatsaydım gönlüme göre :97:
neyse canım ben işime döneyim salonu temizlemem lazım yatana kdr uğraşıyım yarın mutfağa geçicemii akşamlar sana canım ii sohbetler
kız dur kaçmazorlansın biraz erkek evi işleri ne kolaymı kız almak :76: kaçarsan hiç bişi istediğin gibi olmaz bunuda kafana sok bak burda söz mendiliydi bohçasıydı pastasıydı çiçeğiydi çikolatasıydı konuşuluo hepsinden mahrum kalırsın içinde kalır hepsi otur oturduğun yerde
valla heyecan yok ne yalan sölüümm çok sıradan gelio hatta :44:şuanda evi bian önce temizleseydimde bitirseydim die düşünüyorum daha ikramlar yapılcak :95: aman neyse acelesi yok banane pazartesi gelsin onlardasanki geleceklerde çok önemli şeyler konuşacaklar pehh
ben öyle düşünüyorum ama alem ne der diye de korkmuyo da diilim vallaha daha yok derlerse kaçacam dicem o zaman da vermezlerse kaçarım
bende çok merak ediyorum canım ayy seninki çok yaklaştınasıl bir duygu acaba:97::97::97:
kız hakket düşünüon hee kaçmayı bu kaçma lafını çok kullanmaya başladın bacımm ümidi kestim sendenşu asker gelsin bi sen siteye girmessen bilicem ki kaçtın
yok bacım yaa azında olan yapmaz derler ya benimkide o hesap
valla orası öle de bişeyi kırk kere sölersen oluverirmiş kızzzzz senin iş buna dönmsein şimdi....
senin kaçacak bişeyin yok yaa temmuzda nişanlanıon işte resti çekersin olur biter
bugün falcıya gittim kızlar ve bana 1.5 veya 2 seneye doğru evleneceksin dedi...offfff bekle anam beklee daha..artık 10. yılımızı bulur evlenmemiz(((((((
çok saol canım darısı size inş..benim kdr uzun sürmez inşşş
saol canıminş pztsi gelirler en azından kendimi zora sokmam yavaş yavaş yaparım işlerimi bisürü temizlik var dip bucak yapılması gereken :26: darısı tüm isteyenlerin başına
ya vermezlerse:2::2::2::2:
bizim ki de bulucak bu gidişle
ozaman kaçarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?