öle deme ya valla beni düşün ben bu sene evlenirsem gerçekten herkes evlenir yahu askerden geleli 2 sene olmuş düşün artık millet askerden gelirgelmez hallediyo...alınyazısından öte gidilmiyo...kısmetim galiba bu sene açılacak :44:valla o bahsettikçe ben daha mutlu oluyorum dediğin gibi ümitlerim artıyo :97: aynen öle üstümden yük kalktı hafif...inşallah kırılmaz artık ümitlerim sıkıldım ama aaaaaa neyse şu sınavımı atlatıım gelsinler gayrı inşallah gelirler :44: bu lafın üstünede bi iki aya geçermiş çatla patla fatoş
canım 2 sene olmuş hakkat bayağa var benimki daha 6 ay oldu başının etini yedim senin daha çok hakkın şimdi allah için ilk geldiği zamanlar da böle sıkıntılımıydın canım beklentin varmıydı hemen isteme olucak die evet yaa alınyazsıından öte gidilmio yaa bi arkadaşım vardı bu sitede o da aynı senin gibiydi sözü falan yakındı ama karşı taraftan ses çıkmıodu öle yazıştık dertleştik onunla sonra bi mesaj attı ki şu şu tarihte istemeye geliyorlar diye sözlendi sonra resimlerini bile göstermişti bana..o gitti şimdi ben kaldım yineseninde öle olucak gibime gelio