ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

bak fazlasıyla çıkartıcakmışsın işte acısını üzülme

evlenmeden bizim hzura kavuşmamız çok zor be bacım
görüşsek ne kadar görüşeceğiz 2 3 saat anca neki yani ne bana yeter ne ona üniversite de iken bütün gün yanyana idik ama arıtk yüksek lisans yapıyorum ailme de yanımda çok zor çookk

allah kavuştursun mu desem bilemedim ki şimdik ben
o günler için nefes alıyo aşık olan insan..

aminn acnım allah kavuştursun ama sen evliliğimize yönelik dua etsen daha makbule geçerdi

bilmiyorum canım inşallah öledir..allah mı hissettiriyor bilmiyorum sanki çok yakın bir zaman diye hissediyorum bazen içimde şimdiden heyecan var inşallah inşallah öledir...evet canım ben senden beterim bu duygular dolayı zamanım geldi çok hazırım evliliğe hemde çok hevesim kırılmadan olsa bari bu iş...
canım birde hani dedin ya ilk geldiği zamanlar hiç ses çıkmadı ondan ailesinden diye bunu biraz açsana..hiç ses yokken bikaç zaman sora aniden annesi mi konuştu senle öle mi olduydu..biraz benim işe benzioda ondan soruom ama ses çıkmamaış haline benzio şuanda

Son düzenleme:

açayım tabi bacım..bu askerdeyken gelmesine yakın 2010 temmuzda evlenicez derdi hep...sonra askerlik bitti evlilik lafı bitti..dedim heralde askerden yeni geldi o yüden konuşmuyo diye..ama aradan 1 ay geçti 2 ay geçti yok ses seda.. ben tabi gitgide üzülüyorum onada söyleyemiyorum nası sölenirki bu tür olaylar..sürekli bitirdim.. çok sürmedi ayrılıklarımız..2009 mayısta gelmişti 2009 un sonuna doğru tak etmişti canıma kararlıydım yine bitti dedim o da sinirlendi yeter artık diye tamam dedi 2 ay ayrılığımız oldu nası geçti o günler anlatamam çok zor ne umuyosun ne buluosun sonunda gene dayanamadık bida da öle bitti lafını kullanmıcama kendi kendime söz vermiştim acısını ben çekiyodum çünkü.. :26: ve o gün bugündür artık olgunlaştıkta heralde öle bişi olmuyo zaten o barışmamızdan sonra yavaş yavaş bahsetmeye başladı..geçen sene yazın iice arttı..kışında evlenicez 2011 de annemle görüştürcem konuş dedi..ocaktada görüştük ben kadın sadece benim ne yaptımı bana dair sorular sorucanı düşünmüştüm..ama öle olmadı evliliğimizden bahsetti yıllardır berabersiniz askerden gelince biraz dur dedik çok istedi bizim oğlan..bide köyümüzde şu var bu var dedik illede sen dedi alnına yazılmışsın artık..inşallah bi kaç ay içinde tanışma olur ailecek ardına isteme ramazandan sonrada düğününzü yaparız dedi nerde oturcamı nasıl bi aileye gitcemi neler neler anlattı :26: ondan sonra o kdr inandımki evleniceme kaptırdım kendimi tutana aşkolsun :44: öyle oldu olayımız çok uzun yazdım kusura bakma bacım

Son düzenleme:

ne güzel bi son olmuş senin için canım ya erkekleri anlamıyorum şu zamanda evlenicez deyip zamanı gelince nasıl evlilikten bile bahsetmiyolar hiç anlayamıyorum nasıl içleri rahat ediyor acaba ne düşünürler ...senin için bugünlere gelmek zor olmuş tatlım 2 ay ayrılık kötü olmuş ama her şerde vardır ya bi hayır ucunda annesiyle konuşup anlaşman varmış..acaba benim de böle olucakmı...nebilim bi güzel haber bari göndermesini beklerdim kadının ...biliyo beklediğimi ...senin işin gibi beni karşısına alıp konuşsa dünyalar benim olur .siz teldemi konuştunuz canım nasıl oldu yüzyüzemi görüştünüz....bizim aramzızda çok geçio evlilik mevzusu hatta düğünde takacağı bileziklerin yarısını bile aldı çok şükür annesi babasıda bilio aldığını ama bi haber bile gelmio nebilim insan der ki telde de olsa kızım şu birikimleri yapsın bizim oğlan az kaldı isticez seni falan..ama yok hiç bişey....ama senin bu yazdıkların bana teselli oldu ya bende senin gibi aniden bişeler yaşarım inşallah canım

Son düzenleme:

kızlarrr ben de aşkımnan konuştum msn de benim kameram açılmadı bu ssefer ama onu gördümbegom kameradan sevdim onuaşkım diyor kim ne derse desin sensizlik canıma tak etti bende nefes alamıyorum onsuz artık bizim evlenmemiz lazım annemle babam tak ettirdi canımaben diyorum iş bulsun yeter şimdilik babam diyor iyi bir iş bulsun gelsin kızdım anneme dün

ne bu evlenme diyorsunuz dedim siz niye evlendiniz bu kadar kötü bişeyse evlilik
hala diyorki annem evlenme diyorum işini elline al öle evlen diyorum diyo
ben işimi elime alana kadar dahaaaa ohoooo
kızıdm valla dedim bulsun işini hemen evleneceğim bu seferde ne yaparsan yap diyo

aşkım daha gitmeden istemeye gelecekti dediğim gibi ama ailem saolsun mani oluyorlar mürvetime:84:

ama artık geliyolar diyecem ve gelecekler artık yok istemem diyemezler bi desinler

sevindim canım bak canına tak etmiş onunda
gelince hemen istesinler valla sen ne yaptığını biliyosun ok

aşkım daha gitmeden istemeye gelecekti dediğim gibi ama ailem saolsun mani oluyorlar mürvetime:84:

ama artık geliyolar diyecem ve gelecekler artık yok istemem diyemezler bi desinler

babanada diyomusun canım bunları
seninkinin ailesi ne diyo peki hemen gelicez diyolarmı
ez az kaldı teskereye senin
şimdiden konuşulsun bari bişiler gün belli olsun öle değilmi
aileni ikna etmeye başlasın erkek tarafı
diyene bak

inşallah yaşarsın..çok bekledim ben inş mukafatını alıcam..seninde öle olur en kısa zmnda inşallah..yok annesiyle yüzyüze görüştüm..eve çağırdılar ben tabi onca zmn çağırmadılar çağırmadılar şimdidmi akıllarına düştü die kızdığımdan dışarda görüşmek istedim pastanede görüştük babasıda kızmış dışarda görüşme mi olur ya siz gitseydiniz evlerine yada o gelseydi diye umrumda da değil öle görüştük konuştuk çok sıcak kanlıydı koluna girdim birbirimizi çok sevdik sürekli anlatıomuş akrabalarına..ogün kızına anlatmış koluma filan girdi die kızı kıskanmış işte şimdide sürekli akrabaları selam gönderiyo evine çarıyo ama ben nişan olmadan gitmicemi söledim benimkine öle gelişti olaylar..büyük görümcemle hiç konuşmuyodum kendisi öğretmen urfaya atandı yeni zorla verdi telini benimki ara ablamı diye ondan sonrada ablasıyla konuşmaya başladım :26: ailesine girdim yavaştan tek eksik gelip tanışmaları :26: ama şöle düşünüyorum tanışmayla sanki isteme arasını çok tutmucaklar o yüzden bu kdr uzadı :44: herşeyin hayırlısı sen canını sıkma valla ben evlenirsem herkes evlenir kolay gelmedim bugünlere darısı en kısa zmnda sana olsun
ohhh konuşmuşsun gözün aydın ..senin ailende demek sorun ..ahh keşke sorun bizde olsaydı :97: en azından bu kdr gam yemezdim kız evi naz evi derdim zaten nazar mı değdiniz ne bugün çalışıyo benimki görüşemiyoruz sağlık olsun işlerini halletsinler yeterki ben buluşmasamda olur..bende birazdan annemle dışarı çıkıcam gezelim biraz canım sıkıldı (

Son düzenleme:
sevindim canım bak canına tak etmiş onunda
gelince hemen istesinler valla sen ne yaptığını biliyosun ok

bizim canımıza çoktan tak etti de anlayan yok bizi canım

ailesiyle çok nadir görüşüyorum canım en son aşkım askere gittikten sonra aradım allah kavuştursuna ailemle ailesi tanışmadan sıkı fıkı olmak istemedim tüm ailesi ile annesi babası ve kardeşi ile yani mezuniyette 1 kere görüştüm annesi ile de en fazla 5 6 kere konuşmuşumdur
babama diyemem canım bunlarıanneme didim ama artık
teskereeye daha 49 gün var canım

tatlım olsun görüşüyorsunuz en azından telefonda görüşürsünüz yada biz onu bile yapamıyorduk bi kaç gündür
gez tatlım evde kaldıkça insan tükeniyo yiyo bitiriyo düşünmekten kendisini

canım yaa ne güzel maşallahhhdiyelim artık nazar değmesin benim nazarım hiç değmez kızz günah valla tanışmadan sora uzatmaz lar merak etme inşallah tabiki zaten kadın demiş 2*3 ay nişanlı kalırsınız diye
olsun bugünlere gelmişin ya şükret canım
şimdi çarşıda bak sen yinede nişanlık falan gelinlik bile bak aklında bulunsun hatta giy deneben utanmasam giyecem deniyecem bigünde ne zaman bilmiom burama kadar geldi çok merak ediyorum gelinliği taşımak nasıl bi duygu diye ogünlere bi geleyim hergün nişanlık bakmaya çıkarım heralde inşalllllllllll
çalışıo diye sitem etme kız o çalıştıkça siz daha çabuk kavuşucaksınız nazar değil

bende 5 yıllık ilişkimde 1 kere görüştüm canım dediğim gibi annesiiyle de 5 6 kez telefonda görüştüm haa bide 1 2 kez de internette o kadar bence de büyüsü kaçar o şekilde
sonra istediğimiz şeyleri yapmazlar ablam evlenirken öyle oldu tanıştı 1 yıl içinde sıkı fıkı oldu ve evlendi ailesiyle de görüşüyordu haftada bir o yüzden istediği hiçbirşey istediği gibi olmadı
yüz göz oldu çünkü ailesi ile hata yaptı onlarda bunun isteklerii yerine getirmediler[/QUOTE]

aaa ölemi canım bak canlı canlı örmeği işte
nasılsa bize dünden razı deyip rahat davrandılar sanırım dimi.....
gerçi bizlerde dünden razıyızda sadece belli etmiyoruz canım
bide severek olunca hep böle oluyo erkek tarafı biraz kendini çekio nasılolsa oğlumuzu seviyo eli mahkum herşeye razı olmak zorunda diyolar bazıları tabi
ama görücü usulü olunca iş değişio kızı evliliğe ikna etmek için birsürü uğraşıyolar eşyalarla maddiaytla falan göz boyamaya çalışıyolar severek olunca böle olmuyo işte..
inşallah herşey çok güzel olur

desert16 nerelerdesin bacım gelinlikleri nişanlıkları demekten zamanın nasıl geçtiğini anlamadın galiba

Merhaba arkadaşlar
yaklaşık 3.5 seneden beri çıkıyoduk, 2 ay öncede nişanlandık.
Ailesiyle ilk başından beri tanıştırdı, ilk tanıştırdığı kız arkadaşı benmişim, ancaak ben ilk başlaarda diyordum doğru olmaz devamlı ailenle görüşmeyeyim diye, bizimkileri tanıyınca anlayacaksın dedi asla kötü düşünmezler die, hatta nişanlımın ablasıda 3 yıl biriyle görüşmüş ve tanıştırmış kendi ailesiyle dolayısıyla rahatladım ve görüştüm.
beni çok sevdiler,hemen hemen her hallerine şahit oldum aileden biri gibi,ama tabi olumsuz taraflarıda olabiliyor,sizden çok şey beklemek gibi..
sonuç itibariyle henüz düğün tarihini belirleyemedik, çünkü işlerimzi farklı şehirde, benim atanma gibi bir durumum yok,nişanlım buraya gelebilirse gelecek,oyüzden bir belirsizlik var... parada biriktirmeye çalışıyoruz şuanda dolayısıyla hiçbir hazırlık yapamıyorum, herşeyi durdurdum,heveslenmeyim die şimdiden bakmıyorum hiçbirşeye çünkü kavuşmamız ne zaman olur allah bilir...

öncelikle hayırlı olsun allah devamına erdirsin inşallah.
üzülme ama bak herşey hallolur zamanı gelince. pozitif düşünmek her zaman iyidir =)

öncelikle hayırlı olsun allah devamına erdirsin inşallah.
üzülme ama bak herşey hallolur zamanı gelince. pozitif düşünmek her zaman iyidir =)
inş valla mümkün olduğunca düşünmemeye çalışıorum, işte acelem yok sonuçta ama artık insan bir düzeni olsun istiyor..durum bu biz o kadar zorlu yolları aştıkki, bazılarınada bakıyorum istedikleri anında oluyor herşey tıkır tıkır işliyor, ozaman bu hayatta adalet yok diyorum, ama düşündüğümdede halimize şükrediyorum çok kötü durumda olan insanlar var önemli olan sağık saolasın teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…