ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

canım 2 sene olmuş hakkat bayağa var benimki daha 6 ay oldu başının etini yedim senin daha çok hakkın şimdi allah için ilk geldiği zamanlar da böle sıkıntılımıydın canım beklentin varmıydı hemen isteme olucak die evet yaa alınyazsıından öte gidilmio yaa bi arkadaşım vardı bu sitede o da aynı senin gibiydi sözü falan yakındı ama karşı taraftan ses çıkmıodu öle yazıştık dertleştik onunla sonra bi mesaj attı ki şu şu tarihte istemeye geliyorlar diye sözlendi sonra resimlerini bile göstermişti bana..o gitti şimdi ben kaldım yineseninde öle olucak gibime gelio

evet canım var olma mı parfüm almıştım onada pazar verrimmm bitirmiş parfümünü :94:

hakkat her pazar buluşuomusunuz düzenli bi şekilde yahu oh ne güzel kızz buluşucaz demenize bile gerek kalmaz valla cafeyemi gidiosunuz keşke bende buluşabilsem çok özledim onu

amin canım saolasın

Allah korusun tersine çıkar rüyalar öle düşün öle olsun nası yorumlarsan öle olurmuş demekki baban zorluk çıkarmıcak vericek

tersine yorumladım zaten canım

hayırdır inşallah canım çok düşünüoz ya buara evliliği bilinçatı patlaması yaşıyoz rüyalarda

efet ya hele buraya takılalaı beri hep aklımda valla

başlarda tabi olmuştu beklentim 3 4 ay baktım sesi çıkmıyoo olacak gibi değil ayrıl barış moduna geçtik geçen seneden beri tam düzeldik hiç öle kavga filan olmadı doğrudüzgün bende artık alıştım galiba evlilik olayını kapadım taki bu kışa kdr konu açıldı bu sene evlenicez dedi artık aileside onay verdi heralde rahatlıkla bahsediyodu derken annesiyle görüştüm konuştum derken bu güne geldik amma zaman geçmiş 2 sene dile kolay senden önce mi gitcem orasını Rabbim bilir.. ama önce ben
hakkat her pazar buluşuomusunuz düzenli bi şekilde yahu oh ne güzel kızz buluşucaz demenize bile gerek kalmaz valla cafeyemi gidiosunuz keşke bende buluşabilsem çok özledim onu

evet canım her pazar mutlaka buluşuruz tabi iş çıktığı zamanlar haricinde elinden geldiğincede pazarlarını boş tutmak için uğraşır yok anam cafe artık dersane lise çocukları için gibi gelio yaşlandık galiba biz avm lerde takılıoz :26:

Son düzenleme:

Bizimkinin de uğurlu mu desem uğursuz mu desem rakamı 7'dir. Üniversite sınavında 7. tercihine girmiş okulunu anca bu sene yani 7. senesinde bitirebiliyor. 3 yıl biticek yakında 4'e giricez ama anca 3 yıl sonra yani biz de 7. senemize girdikten sonra evlenebilicez inşallah. Bu arada 7'den nefret ediyorum.

çok hoş ya

korkma canım hayırlı şeyler düşün hayırlı olsun insallah

kızlar dün gece rüyamda babam beni sevdiğime vermiyodu vermicemde vermicem diye inat ettii amanin nasıl korkarak uyandım anlatamam

rüyalar tersine döner tatlım

ben 7.seneye kadar evlenemezsem :93:bilemiyorum yani:94:

Anca piyango filan çıkarsa seneye evleniriz. Geçen gün de süper loto oynadık bir şey çıkmadı zaten 7. sene görünüyor gibi. Kızlar bir de dün rüyamda erkek arkadşımla böyle evlere bakıyoduk bir baktık karşıdan Ali Ağaoğlu ile Varyap'ın sahibi adam beraber geliyor. Napcaz ev mi alcaz acaba.

Son düzenleme:

canım bende şuan senin o ilk aylardaki halini yaşıyorum sanırım kavag falanda oluyo bu konuda bugünler tez geçer inşallah.ay bugün annemle çarşıya çıktık girdiğimiz yerlerde gelinlikte satılıyordu of nasıl içim gitti canım yaa 300 milyondu çok uygun ve muhteşemlerdi tam sitediğim tarzdaydılar..annemi falan sallamadım baktım önüne arkasına annemde şaştı o bile heves etti bakıo :):) çok duygulandım yaa gelin çiçeklerini bile inceledim az daha ağlayacaktım ya kendimi çok çaresiz hissediyorum ya hemen gidip hacet namazı kılmaılıyım hata bu gece sabahlamalıyım dua ederek

canım benim yaaa uzak durmaya çalış bu konudan çünkü daha da yıpranıyo insan ben aşkımla 2 gündür görüşemiyordum askeriyede görevi değişti çünkü arayamıyo bile doğru dürüst çok yalnızım bende

slm kızlaar!!! herkes nerde :44:
yoksa sevdiceğinizle buluşmaya mı gittiniz

üzme kendi sıkma o tatlı canını sen gerçekte çok kaptırmışsın evlilik zamanın gelmiş..inanmıcaksın ama benim daha bu kış oldu yok çeyizlikti yok abiyelerdi yok ev eşyalarıydı hiç öle sohbet eden arkadaşlarımda olmadı bu kışa kdr bende heves edipte bakmıyodum :26: ben yeni yeni kaptırdım kendimi :44: belki senin iş bu yüzden çabuk olur... ben evliliği askerden gelince hep isterdim ama böle şeyler detaylar aklıma gelmezdi...demekki zamanı gelince insana istek geliyo..seninbde zamanın gelmiş inş yakın zmnda oluverir istediklerin
belki yakın bi zmnda olacaktır o yüzden bu kdr isteğin artmıştır :44:

askerlik zor ya gelicek inşallah anam gelince sanki noluyo geri gitse derdim ben umutlar farklı çıkmıştı gelicek bi dahada hiç gitmicek sonsuza kdr yanında olacak Allah nasip ettikçe bunları düşün..bakma bize bizde o askerlik acılarından geçtik buluşcaz haliyle

allah kavuştursun mu desem bilemedim ki şimdik ben
o günler için nefes alıyo aşık olan insan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…