- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
Bazi erkekler evlenmeden ønce kendi ayaklarinin ustunde durmak isterler. Cok sevselerde bekletirler sevdiklerini...Insallah muradina erirsin.
kızlar bugün sevdiceğimle konuştum..ben ona geçenlerde hangi arada nişan olucakta hangi arada bu sene düğün yapıcaksınız demiştim..buda annesine kendi ağzından anlatmış benim dediklerimi kendi der gibi herşeyi halledebilirmiyiz diye.. anneside zaten oğlum çok nişanlı durmucaksınız 3 5 ay nişan sonrada eylülde düğün o 3 5 ay içinde herşeyi alınır merak etme sen demiş :26: galiba heralde umarım inşallah ben bu sene evleniyorum :26: bazen sesleri çıkmayınca umutlarım tükeniyo ama biliyorum işlerini halletmeye çalıştıklarını elimde olmadan gidiyo umutlarhayırlısı herşeyin :97:
Bazi erkekler evlenmeden ønce kendi ayaklarinin ustunde durmak isterler. Cok sevselerde bekletirler sevdiklerini...Insallah muradina erirsin.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...
yinede insan korkuyo acaba gerçekten olurmuki inanası gelmiyo :44:
acaba gerçekten ben bu sene ciddi ciddi evlenicek miyim
ayyyy canım yaaa inanki çok mutlu oldum bak sesleri çıktı sonunda fazlada nişanlı kalmıcaksın inşallah bak ne güzel inşallah bende tez vakitte haber alırım
ahhh ahhh 6 senelik ilişkim var,tam okullarımız bitecek evlenmeye adım atacağız derken,hasta olan babası daha da ağırlaştı malesef( bizim evlendiğimizi görmeyi o kadar çok istiyordu ki,söylemeye dilim varmıyor ama doktor çok zaman yok demiş..bu durumda bizim isteme,nişan işi en az 1-2 sene ertelencek demek..keşke sağlığı düzelseydi,görebilseydi bizim mutluluğumuzu,keşke bir mucize olsa da iyileşse..elimden dua etmekten başka birşeyler gelebilse ((
korkma canım hayırlı şeyler düşün hayırlı olsun insallah
kızlar dün gece rüyamda babam beni sevdiğime vermiyodu vermicemde vermicem diye inat ettii amanin nasıl korkarak uyandım anlatamam
evet ya tatlım sonunda çıktı..onlar sustukça ben umutları yitiriodumm..amin kuzum inşallahhhhh Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..
korkma canım hayırlı şeyler düşün hayırlı olsun insallah
kızlar dün gece rüyamda babam beni sevdiğime vermiyodu vermicemde vermicem diye inat ettii amanin nasıl korkarak uyandım anlatamam
geçmiş olsun canım bence kayınbaba da görmeli herşeyi dünya gözüyle bence elinizi daha çabuk tutmalısınız allah korusun ama ölmeden herşeyi görmesi için....bir arkadaş da öle olmuştu evlenicekti annesi kanser oldu hemen yaptılar düğünü annesi gördü kızını beyazlar içindeşimdi ne oldu bilmiyorum
ahhh ahhh 6 senelik ilişkim var,tam okullarımız bitecek evlenmeye adım atacağız derken,hasta olan babası daha da ağırlaştı malesef( bizim evlendiğimizi görmeyi o kadar çok istiyordu ki,söylemeye dilim varmıyor ama doktor çok zaman yok demiş..bu durumda bizim isteme,nişan işi en az 1-2 sene ertelencek demek..keşke sağlığı düzelseydi,görebilseydi bizim mutluluğumuzu,keşke bir mucize olsa da iyileşse..elimden dua etmekten başka birşeyler gelebilse ((
bana mı dedin bilmiyorum ama ben hemen üstüme alındım atlayım dedim canım
valla benimki öle kendi ayaklarının üstünde durmuyo ailesine bağlıo yüzden bekletti hep beni
babasının yanında çalışıyo haliyle babasına bakıyo bu işlercümlemiz muradına erer inşallah dilediği vakittee
imkanı yok yapmamıza çünkü babası hastanede ve çıkması imkansız(( keşke bu kadar ertelemeseydik birşeyleri,okurken bi isteme olsaydı..ama önceden bilinmiyo işte yaşayacağımız şeyler malesef (
doğru ya
çok ağırsada adamı düğüne götüremessin ki off çok zor yaa dua et bol bol
bilmiyorum canım hepimiz bu topikte mutlu haberlerimizi veririz inşallah ama ben verene kadar sizler evlenirsiniz ben yalnız kalırım buralardaneyse...sevindin dimi üstünden biraz yük kalktı gibi oldu ümidin arttı dimi canım..
Allah acil şifalar versin çok üzüldümumarım bi mucize olur ..üzülmeyin Allah büyük
canım aslında babasınının eline bakanlar daha hızlı oluyo bu işlerde bilmiyolar çünkü paranın değerini...ama ben babasının parasına güvenenlerden bahsediyorum canım senin ki sadece babasına bağlı onunla çalıştığı için dimi
desert06 pazar günü buluşma varmı kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?