ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

24 yaşındaym 1 yıl önce ki düşüncelrm bile aynı diil söyleyn bana nası evlenm ben yaa

her zmn fikirlerin mi değişiyo anlamadım ben :44: evlenmek için tam olgunlaşmadığını mı düşünüosun :26: senin düşüncelerini deiştiren insanlar mı yoksa bizzat kendinden mi kaynaklı :44:

evliliğe bakışım meselaa...ya da örnek üzerinden veriim hayatım aldatılmadan önce ve sonra die 2 ye ayrıldı öncesinde gayet sabit fikirlydm aldatılırsam ayrılırm die düşünüodm şimdi aldatılmakda normal gelmeye başladı hani biri aldatsa ciddi ciddi saygı duymaya başlıcam aşk bu diee..evlilik=aldatılmakk...yok yok ben hala atlatamamşm sen bakma banaa

aldatılırsan ayrıl bence de bu devirde seni saymayanı sevmeyeni sever sayarsan hata yapmış olursun

ya ayrıldm tabi 2 yıl oldu ama ilk defa bukadar uzun süredr hayatmda biri yok ..heycan duygusu denen bişe de kalmadı bendee..buşekildee nekadar devam eder bilmiormm

ya ayrıldm tabi 2 yıl oldu ama ilk defa bukadar uzun süredr hayatmda biri yok ..heycan duygusu denen bişe de kalmadı bendee..buşekildee nekadar devam eder bilmiormm

bence en mantıklı olanı yapmışsın canım elbet gönlüne göre birisini bulursun bence

senin eşinde seni bir yerlerde bekliyordur

Bende geldimmm.Bende beklemedeyimmm

2 yıl geçmesine rağmen evet bencede atlatamamışsın..kötü bi deneyim yaşamışsın Rabbim bida yaşatmasın..kesinlikle evlilik=aldatılmak değil bu düşünceleri deiştirdiğinde evliliğe hazırsın demektir...aldatan insan kendini aldatır sen evlenmeden görmüşsün yüzünü şanssız şanslılardansın herkes aynı değil bunları düşün iileri çıkarsın bundan sonra Allahım karşına

Son düzenleme:
kızlar fikrinizi almak istiyorum bu elbise nasıl??? üstümde burda göründüğünden çok daha güzel duruyo :26: annem üstümde görmedi ama bu halini beğenmedi :44:

bizimkiler tanışmaya geldiğinde giyilebilecek bi türmü yoksa değilmi :44::26:

[

Son düzenleme:

tatlım çok şık elbise istemek içinde gayet uygun

ama ben giyemem kısa olur boyum da kısa sanırım beni istemeye geldiklerinde dizlerde kalem etek giyeceğim:97:

ama ben giyemem kısa olur boyum da kısa sanırım beni istemeye geldiklerinde dizlerde kalem etek giyeceğim:97:

allahım ne yazmışım öle
boyum uzun kısa gelir demek istedim diz hizasında bir etek giyerim sanırım:97:

tatlım bence çok güzel, bende de bu elbisenin altının düz kahve rengi olanından var, bu hem şık olmuş hem de o çiçekli desenler hoş bir hava katmış elbiseye, tam uygun yani

kızlar size tavsiyem sadece sabırlı olun !!! biz de tam 7 yılın sonunda Allah'ıma şükür nişanlandık:))ama o vakte gelene kadar neler çektim neler! kimileri oyalandığımı söyledi, kimi oyaladığımı, kimi umutsuz gözlerle bakıyordu,kimi dalga geçiyordu. okul dedim okulum bitti,okulu dedim,okulu bitti,askerlik dedim o şimdi asker:)) nasip olursa 3,5 ay sonra evlenicez.yani insanı evlenememesinden çok etrafındakilerin sözleri üzüyor.Rabbim hepinizi tez zamanda sevdiğine kavuştursun,sevdiği olmayanlara da hayırlı bir sevgili nasip etsin inşallah! sadece sabredin...

BENİM BOYUMDA 1,68 DİZ ALTIMDA DEĞİL DİZİMİN ÜSTÜNDE DOĞAL OLARAK AMA ÇOK ÜSTÜNDE DEĞİL :44: evde olucak tanışma sonuçta :44: ayy benimkide herşeye kızar pöffff...ama ben diz altı eteği yakıştırmıyorum kimseye ya tam uzun olmalı yada dizde dizin üstünde olmalı :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…