sen çalışıyo musun???
24 yaşındaym 1 yıl önce ki düşüncelrm bile aynı diil söyleyn bana nası evlenm ben yaa
24 yaşındaym 1 yıl önce ki düşüncelrm bile aynı diil söyleyn bana nası evlenm ben yaa
evliliğe bakışım meselaa...ya da örnek üzerinden veriim hayatım aldatılmadan önce ve sonra die 2 ye ayrıldı öncesinde gayet sabit fikirlydm aldatılırsam ayrılırm die düşünüodm şimdi aldatılmakda normal gelmeye başladı hani biri aldatsa ciddi ciddi saygı duymaya başlıcam aşk bu diee..evlilik=aldatılmakk...yok yok ben hala atlatamamşm sen bakma banaa
ya ayrıldm tabi 2 yıl oldu ama ilk defa bukadar uzun süredr hayatmda biri yok ..heycan duygusu denen bişe de kalmadı bendee..buşekildee nekadar devam eder bilmiormm
Bende geldimmm.Bende beklemedeyimmm
evliliğe bakışım meselaa...ya da örnek üzerinden veriim hayatım aldatılmadan önce ve sonra die 2 ye ayrıldı öncesinde gayet sabit fikirlydm aldatılırsam ayrılırm die düşünüodm şimdi aldatılmakda normal gelmeye başladı hani biri aldatsa ciddi ciddi saygı duymaya başlıcam aşk bu diee..evlilik=aldatılmakk...yok yok ben hala atlatamamşm sen bakma banaa
ciddi ilişkinin ucundan bile yakalayamadım ki
kızlar fikrinizi almak istiyorum bu elbise nasıl??? üstümde burda göründüğünden çok daha güzel duruyo :26: annem üstümde görmedi ama bu halini beğenmedi :44:
bizimkiler tanışmaya geldiğinde giyilebilecek bi türmü yoksa değilmi :44::26:
Eki Görüntüle 167406 [
tatlım çok şık elbise istemek içinde gayet uygun
ama ben giyemem kısa olur boyum da kısa sanırım beni istemeye geldiklerinde dizlerde kalem etek giyeceğim:97:
kızlar fikrinizi almak istiyorum bu elbise nasıl??? üstümde burda göründüğünden çok daha güzel duruyo :26: annem üstümde görmedi ama bu halini beğenmedi :44:
bizimkiler tanışmaya geldiğinde giyilebilecek bi türmü yoksa değilmi :44::26:
Eki Görüntüle 167406 [
tatlım çok şık elbise istemek içinde gayet uygun
ama ben giyemem kısa olur boyum da kısa sanırım beni istemeye geldiklerinde dizlerde kalem etek giyeceğim:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?