- 22 Ocak 2017
- 2.819
- 4.747
- 83
Biz de farklı şehirlerde çalışıyoruz şu an. Onun yanına gitmeye çalışıyorum ama bu sene sansimiza kamuda da alım yok özel desen zaten malum. Öyle işte işi bırakıp gidemiyorum.Siz neden bekliyorsunuz?NeverOne
yok yok hiç bırakma aynenBiz de farklı şehirlerde çalışıyoruz şu an. Onun yanına gitmeye çalışıyorum ama bu sene sansimiza kamuda da alım yok özel desen zaten malum. Öyle işte işi bırakıp gidemiyorum.
Aynen öyle. İlk sene beraberdik zaten o zaman düşünmüyorduk ne olacak diye de, son 1 senedir uzağız iyice dayanilmaz olmaya başladı. Elimi kolumu bağladı iş durumu. Başka hiçbir sorun yok, o hallolsa hemen evlenecegiz de işte. ..yok yok hiç bırakma aynen
umarım bir an evvel gidersin yanına sevdiğinin:)
beklemek de bi yere kadar tamam ama bir yerden sonra iyice bunaltıyor insanı...daha nereye kadar böyle bekleyeceğiz gibi düşünceler geliyor gidiyor valla
evet ama öyle de değil. bizim bide üniversitede oldu. ayrı şehirlerde olmamıza rağmen bitmedi. ailelerde tanıştı etti ama iş güç yüzünden bugünlere kadar geldik. bi kere ayrılık yaşadık. annemler çok üzüldüğümü gördüğünden aşırı tepkililer hala barıştığımızı diyemedimbi zamandan sonra seni oyalıyor gibi geliyor insana söyledikleri bahane gibi
Bizim kendi aramızda bi problem yok ama benim ailemin sorunlari var ve bu sorunları çözecek tek sey zamanseninki sebep olarak ne gösteriyor canım
anladım canım her iki taraf içinde beklemek zor Allah kolaylık versin canım inşallah biran önce çözersiniz canımBizim kendi aramızda bi problem yok ama benim ailemin sorunlari var ve bu sorunları çözecek tek sey zaman
Çok teşekkür ederimanladım canım her iki taraf içinde beklemek zor Allah kolaylık versin canım inşallah biran önce çözersiniz canım
İnşallah canım hepimiz bunu istiyor ve bekliyoruz en önemlisi sabırHerkese meraba bende uzun ilişkisi olupta hala mutlu sona kavuşamayanlardanımnişan yaptık ama hala beklemedeyiz umarım bu topik aktif olurda dertleşiriz sonra bi bakmışsınız mutlu haberler peş peşe gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?