- 9 Kasım 2012
- 246
- 47
- 118
Aynı durum bende de var, Allah yardımcımız olsun...Ya hanımlar ben de çok tedirginim çok uzun yıllar evlenme hayali kurduk şimdi durumlar ciddiye bindi aileler tanışacak ama bana bir şeyler oldu ben bu evden nasıl ayrılcam annemler olmadan yapamazsam ne olacak ya mutsuz olursam hazır degilim heralde diye korkular sarmaya başladı. Bir de gurbet olacak. Ya benim günlerim ziyan üzüntü ve gözyaşı ile geçiyor işin saçma yanı iki taraftanda ayrılmak istemiyorum. Bana bi yol gösterin bu gecici bi durum mudur zamanla insan kendi evine ailesinden uzakta olmaya alışır mı yoksa bu mutsuzluk devam mı eder? Aynı evde değilim bir şey olsa müdahale edemem annemi babamı bırakıp nasıl evlenirim arkamdan cok üzülürler vs diye kafamda o kadar deli sorular sorunlar dönüyor ki artık kafayı yemek üzereyim...
Baba evindeki rahatlık gibisi olmaz tabi, evlenince sorumluluk alıyorsunuz, her yük kadının omzunda oluyor. Ama kendimizi korkutmayı bırakalım ve herşeyin güzel olacağna inandıralım ve olumlu düşünelim. Evlilik çok güzel birşey, sevdiğin insanla ömür boyu birlikte olacaksınız. Gurbet derken nereye gideceksiniz acaba yurtdışına mı?