• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

Ya hanımlar ben de çok tedirginim çok uzun yıllar evlenme hayali kurduk şimdi durumlar ciddiye bindi aileler tanışacak ama bana bir şeyler oldu ben bu evden nasıl ayrılcam annemler olmadan yapamazsam ne olacak ya mutsuz olursam hazır degilim heralde diye korkular sarmaya başladı. Bir de gurbet olacak. Ya benim günlerim ziyan üzüntü ve gözyaşı ile geçiyor işin saçma yanı iki taraftanda ayrılmak istemiyorum. Bana bi yol gösterin bu gecici bi durum mudur zamanla insan kendi evine ailesinden uzakta olmaya alışır mı yoksa bu mutsuzluk devam mı eder? Aynı evde değilim bir şey olsa müdahale edemem annemi babamı bırakıp nasıl evlenirim arkamdan cok üzülürler vs diye kafamda o kadar deli sorular sorunlar dönüyor ki artık kafayı yemek üzereyim...
Aynı durum bende de var, Allah yardımcımız olsun...
Baba evindeki rahatlık gibisi olmaz tabi, evlenince sorumluluk alıyorsunuz, her yük kadının omzunda oluyor. Ama kendimizi korkutmayı bırakalım ve herşeyin güzel olacağna inandıralım ve olumlu düşünelim. Evlilik çok güzel birşey, sevdiğin insanla ömür boyu birlikte olacaksınız. Gurbet derken nereye gideceksiniz acaba yurtdışına mı?

Aynı durum bende de var, Allah yardımcımız olsun...
Baba evindeki rahatlık gibisi olmaz tabi, evlenince sorumluluk alıyorsunuz, her yük kadının omzunda oluyor. Ama kendimizi korkutmayı bırakalım ve herşeyin güzel olacağna inandıralım ve olumlu düşünelim. Evlilik çok güzel birşey, sevdiğin insanla ömür boyu birlikte olacaksınız. Gurbet derken nereye gideceksiniz acaba yurtdışına mı?

Hayır 9 saatlik mesafe olacak ama gel de bana sor sanki evin içinden bile ayrılamıcam gibi geliyor psikolojim alt üst oldu bi korku sarmaya başladı.

selam!

ne zamandır forumda vakit geçirmiyordum özlemişim kk 'yı. benim de ciddi bir ilişkim var bir yılı aşkın bir süredir beraberiz ama henüz gündemimizde evlilik yok. evlilik konusunu başta hiç açmıyordu ama bu aralar kendisi espri bile olsa açıyor. ben de ister istemez umutlanıyorum. hayırlısıyla vaktinde olsun inşallah herkesin nasibi :KK200:

Üç yıllık bir ilişkim var tek engel okul, okul bitsin hayırlısıyla bende evliler kervanına katılacağım :-) umarım herkese gönlündeki kişi nasip olur. :KK200::KK68:

Hayır 9 saatlik mesafe olacak ama gel de bana sor sanki evin içinden bile ayrılamıcam gibi geliyor psikolojim alt üst oldu bi korku sarmaya başladı.
Anlıyorum, inşallah bu korkunuzu yenersiniz. Sizin açınızdan düşününce çok zor, ama sürekli dua edin, sizin için en hayırlısını diliyorum, inşallah çok mutlu olursunuz.

Benimde 5senelik bi iliskim vardi.. evlenmek icin ise aile engelim vardi.. cok şkur hepsini astk ve suan evliyiz. Ve allahn iznyle hamileym bebisimz olcakk.... allah herkese nasip etsn

Biz de 5 seneliğiz...
Üniversite son sınıftayız :) Okul bitip işe girilecek, e hadi 1-2 sene de boş olsaaaak... 3-4 senemiz var diyebiliriz. Etti mi size 8-9 yıl!

Biz de 5 seneliğiz...
Üniversite son sınıftayız :) Okul bitip işe girilecek, e hadi 1-2 sene de boş olsaaaak... 3-4 senemiz var diyebiliriz. Etti mi size 8-9 yıl!

Kızlar merhaba!
Benim de 6 senelik bir ilişkim var, 1 ekimde 6. yıldönümümüz yani :KK68:
bizim de önümüzde bir okul engeli var bakalım ben 2, sevgilim de 3. sınıf bu sene; aynı yaştayız da işte benim sene kaybım var... Okulun bitmesi onun askerliği iş bulunması falan derken nerden baksak bizim de bi 3-4 yılı buluyor evlenirken zaten 10 senelik beraberliğimiz olmuş olacak inşallaaahh :KK200:
Bu aralar çok konuşuyoruz böyle evlilikten falan avmlerde hep mutfak eşyaları falan bakıyoruz aşkımla ya kıyamam o da çok hevesli gel şurda da bi karacaya girelim ay şurda da bernardo varmış :halay::halay: Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah sevdiğiyle bir ömür :KK60::KK60:

10 yıldır ilişkim var. Lisede tanıştığımız için okulun bitmesini bekle derken askere gitti. Şimdi askerde dönünce iş güç evleneceğiz inşallah. Üniversitede 3,5 yıldır birlikteyiz yazanları gördükçe anılarım canlandı. Anın kıymetini bilin. İnşallah güzel anılar biriktirirsiniz kızlar :KK68::KK36::KK33:

10 yıldır ilişkim var. Lisede tanıştığımız için okulun bitmesini bekle derken askere gitti. Şimdi askerde dönünce iş güç evleneceğiz inşallah. Üniversitede 3,5 yıldır birlikteyiz yazanları gördükçe anılarım canlandı. Anın kıymetini bilin. İnşallah güzel anılar biriktirirsiniz kızlar :KK68::KK36::KK33:

İnanmıyorum kendi hayatım sanki bizde 9 yıldır beraberiz liseden beri askere gitmeden 4 ay önce ayrılmıştık... askerlikti tek sıkıntımız ayrıldığımızda gitti askere usta birliği dağıtımında görüştük:) 5 gün oldu usta birliğine gideli kıbrısta olduğu için sadece gittiği gün görüştük şimdi telefonu kapalı hafta sonu alır hat sanırım izne çıkarsa sanki şuan hayat durmuş gibi sanki bidaha ulaşamıcak gibi geliyor.s

İnanmıyorum kendi hayatım sanki bizde 9 yıldır beraberiz liseden beri askere gitmeden 4 ay önce ayrılmıştık... askerlikti tek sıkıntımız ayrıldığımızda gitti askere usta birliği dağıtımında görüştük:) 5 gün oldu usta birliğine gideli kıbrısta olduğu için sadece gittiği gün görüştük şimdi telefonu kapalı hafta sonu alır hat sanırım izne çıkarsa sanki şuan hayat durmuş gibi sanki bidaha ulaşamıcak gibi geliyor.s

Kader ortağıyız demek :KK22: haber alamamak çok kötü çok haklısın canım. Merak etme bu günler geçicek inşallah:KK36:

İnşallah temennim 98 olmuş senin görürmüyüm ki o günleri...

Görürsün tabiki zaman kolay geçmiyor ama geçiyor canım her türlü geçicek sen iyi düşün iyi olsun herşey konuşmak istersen her türlü, her zaman konuşuruz geçiririz zamanı :KK19:

Back