ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

Canım benim bu kadar stres haline getirme ama şunu söyleyebilirim aileler arasındaki farkları bu kadar küçümseme sonuçta senin ailen rahatsa sende rahat bi yapıdasın oda muhafazakar ama sevgiliyken bu kadar belli olmuyo bende tam senin durumdaydım yani aile yapısı olarak şimdi 2 aylık evliyiz ve bu durumdan oldukça şikayetçiyim

Yaşamadan bilinmez tabi ama her şeyin hayırlısı olur inşallah, zor bir durum evet tahmin edebiliyorum. Size de bol bol mutluluk ve sabır diliyorum

benim sıkıntım şu. 18 yada 19 kasımda ailem ile tanışmaya ailesi gelecek sevgilimin ama onun ailesi 2018 haziran ya da eylül gibi kız isteriz diyorlar.

Kızlar buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi hatta bi kaç sayfa öncesi mesajımda var sonunda nişanlandım da geldim 28 ekim de 8 yilin sonunfa darısı tüm isteyenlerin başına insallah o kadar olmaz diyordun gerçekten oluyormuş zamanı gelince Allah ol deyince inşallah Allah hepinizin gönlüne gore versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…