İnşallah allah herkesin dileklerini gerçekleştirsinGönlüne göre olur inşallah
Bizimde tam 7 bucuk sene oldu sizin en azindan okul bitmis 2 bucuk sene daha okulu beklicez sonra 6 ay askerlik say say bitmiyo yaşıtlarımin cocuklari varBizim de 7 buçuk yıl oldu okul bitsin diye bekliyorduk Büte kaldı 6 ay okulu uzadı 1 haftaya diplomasını alacak inşallah sonra iş var askerlik var iş bulamıyor askerliği sonra ertelese tektaş için para biriktiriyorum diyordu bilmiyorum valla benden küçük kızlar evleniyor kardeşimle yaşıt gerçekten çok canım sıkılıyor kızlar neden olmayor ya valla yoruldum beklemekten
Kizlar 8 yil bekledim.
Bi anda nasip olunca bir anda isteme nisan hazirliklarinin icinde bulduk kendimizi...
Öyle teklif meklifte etmedi bende sevmem öyle seyleri :)
Diyecegim o ki..
En dogru zamanda bir anda nasip oluyor.
Bir yıldır nisanliyim nikah vaktimizi nasip diye bekliyoruz :))
Allah en kisa zamanda Gönüllerinizi birlestirdigi gibi hayatlarinizi da birleştirsin.
Bizimde tam 7 bucuk sene oldu sizin en azindan okul bitmis 2 bucuk sene daha okulu beklicez sonra 6 ay askerlik say say bitmiyo yaşıtlarımin cocuklari var
Haklısin canım herşeyin bi vakti zamanı var ama bu kadar erken yaşta başlayıp uzun olunca insanın canına tak ediyor inşallah bi an önce bizede nasip eder Allah'im.Bu arada Sırada kaç yaşındasınız
Babam öğreneli 1 sene falan oluyor Allahtan anlayışlı birisi canım ama daha diplomasını almadı işi yok askerlik var bi yandan hem nisanla evlilik arası pek uzatimazmis falan da erkek tarafı benim sanki ben ondan çok istiyorum zatn maddi durumlar uygun değil şuan uygun dille de konuştum çok kavga ettik bu konu yüzünden iş güc yok nasıl olacak diye ama dediğin gibi hala sözü bekliyorum ben artık sabrım kalmadı ya valla bilemiyorumAradaki 2 yas var ama ayni seyleri yasadm malesef onlisans bitirdikten sonra ikinci kez uniye hazirlandi simdi 2.sinif bizim nisani erken yapmamizin sebebi babam adi konulsun istedi 4 senedir ayri sehirlerdeyiz okul sebebiyle 2 sene daha bu mesafe devam edicek 3 ayda bir geliyor yanima cok zor ama sizinde neden hala bi nisan yapmadığınızi anlamadim baban iyi sabretmis bence uygun bi dille artk anlatmalisin sevgiline
Amin inşallah.
Ben 24 yasindayim. Nisanlim 25 yasinda. Biz de lisede baslayanlardaniz. Eskiden cok yakin arkadasimdi, nasip böyleymis. Simdi nisanliyiz ama nikah ne zaman bilinmez..
Size de en kisa zamanda bekleyisinizi heyecanladiracak tatli telaslar diliyorum.
Babam öğreneli 1 sene falan oluyor Allahtan anlayışlı birisi canım ama daha diplomasını almadı işi yok askerlik var bi yandan hem nisanla evlilik arası pek uzatimazmis falan da erkek tarafı benim sanki ben ondan çok istiyorum zatn maddi durumlar uygun değil şuan uygun dille de konuştum çok kavga ettik bu konu yüzünden iş güc yok nasıl olacak diye ama dediğin gibi hala sözü bekliyorum ben artık sabrım kalmadı ya valla bilemiyorum
Amin inşallah canım siz iş bulunca mi nisanlandiniz nasıl oldu
Acikcasi bende pisman oldum sonradan bu kadar erken nisan yaptığımız icin ama iste babam musade etmedi. Nisan sonucta hazirlik evresi o sirada askere gidip is bulabilir bunlarida beklerseniz cok uzucak ama baban askere gidip is bulmadan kabul etmiyosa mecbur beklemek düşüyor size
Yok biz is bulmadam nisanlandik ama is bulduktan sonra nisanliligimizin tadina vardik.
Babam sorun çıkarmıyor sorun erkek tarafında iş bulmadan olmaz diyorlar maddi açıdan sorun var bizim maddi durumlar da hiç iyi degil zaten bana Ocak Şubat gibi yaparız diyordu sevgilim ama 2 3 güne diplomayı alıp gelecek bakalım inşallah bi an önce iş bulur askerliği evlendikten sonra da olur diyoruz
Babam sorun çıkarmıyor sorun erkek tarafında iş bulmadan olmaz diyorlar maddi açıdan sorun var bizim maddi durumlar da hiç iyi degil zaten bana Ocak Şubat gibi yaparız diyordu sevgilim ama 2 3 güne diplomayı alıp gelecek bakalım inşallah bi an önce iş bulur askerliği evlendikten sonra da olur diyoruz
Anladım canim bizde iki tarafta da maddi sıkıntılar var o yüzden olmuyor benim de bu duruma çok canım sıkılıyor önüne gelen hala evlenmiyon mu falan filan diyor annesi babasi butun herkes bikiyir gorusuyiruz annesiyle falan ama bi adı konsa da rahat etsem artık bu konu yüzden kavga etmekten ben bıktım artık
Siz neden bekliyorsunuz?Biz de bekliyoruz
hala kısmet olmadı
işi yok canımSiz neden bekliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?