ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

Bizim 6.yılımız,, tam 6.yılımıza girerken teklif edicekmiş ama ben her şeyi mahvettim şimdi diyorki beyefendi teklifimi isterim, ben edicekmişim

Bizim de 7 buçuk yıl oldu okul bitsin diye bekliyorduk Büte kaldı 6 ay okulu uzadı 1 haftaya diplomasını alacak inşallah sonra iş var askerlik var iş bulamıyor askerliği sonra ertelese tektaş için para biriktiriyorum diyordu bilmiyorum valla benden küçük kızlar evleniyor kardeşimle yaşıt gerçekten çok canım sıkılıyor kızlar neden olmayor ya valla yoruldum beklemekten

Benimki de 3 senelik bi ilişki bu ay sözüm var tek taşımı almıs ama ben öğrendim sürprizi kaçtı yine de teklif etcek tabi sözden önce etse bari beklemedeyim

Kizlar 8 yil bekledim.
Bi anda nasip olunca bir anda isteme nisan hazirliklarinin icinde bulduk kendimizi...
Öyle teklif meklifte etmedi bende sevmem öyle seyleri :)
Diyecegim o ki..
En dogru zamanda bir anda nasip oluyor.
Bir yıldır nisanliyim nikah vaktimizi nasip diye bekliyoruz :))
Allah en kisa zamanda Gönüllerinizi birlestirdigi gibi hayatlarinizi da birleştirsin.

Bizimde tam 7 bucuk sene oldu sizin en azindan okul bitmis 2 bucuk sene daha okulu beklicez sonra 6 ay askerlik say say bitmiyo yaşıtlarımin cocuklari var

Haklısin canım herşeyin bi vakti zamanı var ama bu kadar erken yaşta başlayıp uzun olunca insanın canına tak ediyor inşallah bi an önce bizede nasip eder Allah'im.Bu arada Sırada kaç yaşındasınız

Bizimde tam 7 bucuk sene oldu sizin en azindan okul bitmis 2 bucuk sene daha okulu beklicez sonra 6 ay askerlik say say bitmiyo yaşıtlarımin cocuklari var

Ama canım sen 22 yaşındasın sanırım profiline baktım da bide nişanlısı ben bu ay 24 girecem ne nisanliyim ne bişey bilmeyen yok sadece geçen sene annesigil geldi tanışmaya hala beklemedeyiz bide beni düşün benim kardeşimin yasindakilerin çocukları var bizim ki üni ye bi sene geç gitti tekrar hazırlandı 1 senemiz de öyle gitti avukatlik istiyordu tekrar girdi sinaca yune istedigi bölüm gelmedi pdr geldi ilk sene oldugu gibi ilk sene yanimda olacakti gitseydi uniye ama ikinci sene gitti hemde baska sehire cok zordu nasil gecti o gunler bi bilsin şimdi olsa dayanamam herhalde diyorum ama yine dayanmak zorundayım okul bitti bu sefer iş yok yaş geçiyor valla artık dayanamıyorum

Aradaki 2 yas var ama ayni seyleri yasadm malesef onlisans bitirdikten sonra ikinci kez uniye hazirlandi simdi 2.sinif bizim nisani erken yapmamizin sebebi babam adi konulsun istedi 4 senedir ayri sehirlerdeyiz okul sebebiyle 2 sene daha bu mesafe devam edicek 3 ayda bir geliyor yanima cok zor ama sizinde neden hala bi nisan yapmadığınızi anlamadim baban iyi sabretmis bence uygun bi dille artk anlatmalisin sevgiline

Haklısin canım herşeyin bi vakti zamanı var ama bu kadar erken yaşta başlayıp uzun olunca insanın canına tak ediyor inşallah bi an önce bizede nasip eder Allah'im.Bu arada Sırada kaç yaşındasınız

Amin inşallah.
Ben 24 yasindayim. Nisanlim 25 yasinda. Biz de lisede baslayanlardaniz. Eskiden cok yakin arkadasimdi, nasip böyleymis. Simdi nisanliyiz ama nikah ne zaman bilinmez..
Size de en kisa zamanda bekleyisinizi heyecanladiracak tatli telaslar diliyorum.

Babam öğreneli 1 sene falan oluyor Allahtan anlayışlı birisi canım ama daha diplomasını almadı işi yok askerlik var bi yandan hem nisanla evlilik arası pek uzatimazmis falan da erkek tarafı benim sanki ben ondan çok istiyorum zatn maddi durumlar uygun değil şuan uygun dille de konuştum çok kavga ettik bu konu yüzünden iş güc yok nasıl olacak diye ama dediğin gibi hala sözü bekliyorum ben artık sabrım kalmadı ya valla bilemiyorum

Amin inşallah canım siz iş bulunca mi nisanlandiniz nasıl oldu

Son düzenleme:

Acikcasi bende pisman oldum sonradan bu kadar erken nisan yaptığımız icin ama iste babam musade etmedi. Nisan sonucta hazirlik evresi o sirada askere gidip is bulabilir bunlarida beklerseniz cok uzucak ama baban askere gidip is bulmadan kabul etmiyosa mecbur beklemek düşüyor size

Babam sorun çıkarmıyor sorun erkek tarafında iş bulmadan olmaz diyorlar maddi açıdan sorun var bizim maddi durumlar da hiç iyi degil zaten bana Ocak Şubat gibi yaparız diyordu sevgilim ama 2 3 güne diplomayı alıp gelecek bakalım inşallah bi an önce iş bulur askerliği evlendikten sonra da olur diyoruz
Yok biz is bulmadam nisanlandik ama is bulduktan sonra nisanliligimizin tadina vardik.

Anladım canim bizde iki tarafta da maddi sıkıntılar var o yüzden olmuyor benim de bu duruma çok canım sıkılıyor önüne gelen hala evlenmiyon mu falan filan diyor annesi babasi butun herkes bikiyir gorusuyiruz annesiyle falan ama bi adı konsa da rahat etsem artık bu konu yüzden kavga etmekten ben bıktım artık

O kadar beklemisin 6 ay askerligini bekle evlenince asker yolu beklemesi cok daha zor olur seni cok iyi anliyorum haklisin bu konuda sanirim erkekler bizim gibi dusunemiyor benim arkadaslarimda sen evlenene kadar 2. Cocugu dogururm filan diye dalga geciyolar

Kavga etme sakin bunun icin.
Insanin nasibi ne zaman ise o zaman oluyor.
Aileler tanismis biliyorlar tamam. Sıkıntı çıkarıyor mu aileniz size hadi hadi diyor mu?
Dese de demese de vardir bir vakti elbet detin bekleyin. Nisan icin is sart değil belki ama is oldugu zaman daha rahat oluyor. Şöyle ki biz nisanlandigimizda nisanlim yabanci dile çalışıyordu.
Subatta nisanlandik. Nisanlim eylülde sınava girecekti. Ama ne olursa olsun is bulmasi gerekiyordu. Kpssye girdi istemes ebile.. o da cok sıkıntıli olacak idi sozlesmeli öğretmenlik sartlarindan dolayi.
Özel bir okula basvurdu. Nasip ya. Umudu kestigimiz bir anda haydi hocam buyrun anlaşmayi yapalim dediler. Cok degisti iyi hisseder oldu kendini nisanlim.

Sevgilinizin bransi bizimki gibi subat eylül olarak gitmiyorsa yaza falan da bulur belki rahat edersiniz.

Cok sıkbogaz etmeyin. Ola ki olumsuz bi hal olur sizden bilinir ucunu bırakın. O istediğinde gelsin olsun.

2,5 senedir birlikteyiz. Bizimde inşallah hayırlısıyla aralık ya da 2018 ocak ayında olucak. Şuan sevdiceğimin para biriktirmesini bekliyoruz :) birikim yapması gerekiyormuş:) tüm ailemiz biliyor ailemiz ile beraber karar verdik. E kaldı 11 ay bende şimdiden bir heyecan nolucak bilmiyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…