ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

Valla bende başının etini yiyorum.. Ne zaman evlenicez diyorum. iyice evlilik meraklısı oldum çıktım
Çünkü mesafe var ve aileler zorluk çıkarıyor. Bu yüzden de evlenmeyi daha çok istiyorum..
Ben sorunca da Zamanını bilmiyorum ama mutlaka evlenicez diyo
O türkiye'deydi ben Hollanda da :) Sonra Biz de ailecek Türkiye'ye döndük

Anaamm valla düşünemiyorum farklı ülkeler arası aşkı neyse bitmiş ama gelmişssin ne güzel :)
Bizim de aileler zorluk çıkarıyor doğal olarak

2 sene sonra evleniriz diyoruz ama olmuyor işte güya askerden gelince söz olacaktı ama iş meselesini halledemedik plan yapsanda tutmuyor yanii

Gözümü kapatıyım açtığımda evli bi şekilde uyanmış olayım istiyorum bunu aileme desem ne düşünürler kimbilir

Valla şimdi bende çok şaşırıyorum bize Herkes biter yürümez diyordu ama bitmedi.. Bitirmeyi de denedik aslında.. Oluyo böyle diye çok söyledik.. Ama olmuyor.. Zaten artık ayrılamayız o eskidendi

İnşallah en yakın zamanda olur gönlünce canım. Senin işin bi nebze daha kolay sevdiceğin en azından mezun olmuş

Evet herkes öyle düşünüyor uzaktan diyince ilişkini ciddiye almayan bile oluyor :)
allah ayırmasın canım :)
ee beraber büyümüşsünüz ilişki oturmuş artık ayrılamazsınız tabi :)
Bu arada ben selin :)

Aminn.. Seven hiç kimseyi ayırmasın
Memnun oldum canım ben de İkra

Ayy canımm çok teşekkürlerr
Bu arada Barney Stinson hayralığı bende de vardı
Hala severim de o izlediğim zamanlardaki kadar değil tabi..

Hahah bir ortak özellik daha

Bende de o zamanki gibi değil tabi :)

Arada izliyorum rastgele bölüm açıp benn sevdiğim en iyi komedi dizisi

Hahah bir ortak özellik daha

Bende de o zamanki gibi değil tabi :)

Arada izliyorum rastgele bölüm açıp benn sevdiğim en iyi komedi dizisi

Benimde öyle onun ardından birsürü komedi dizisi izlemeye başladım hepsi yarım kaldı.. Hiç biri aynı tadı vermedi. Friends'e başlayacam bir de bakalım..

Benimde öyle onun ardından birsürü komedi dizisi izlemeye başladım hepsi yarım kaldı.. Hiç biri aynı tadı vermedi. Friends'e başlayacam bir de bakalım..

Evet Friends himym a en yakın diziymiş yorumlara göre ama eski dizi olması beni itiyor ilk bölümlerin görüntü kalitesi falan bir türlü izleyemedim

Anlat bakalım nedir hikayen tanış olalım
7 yıllık bir ilişkim var bir sürü olaylar yaşandı çok şükür şu an sükût sağlandı ama işte mevzu evliliğe gelince tıkanıyoruz bakalım ne olacak allah hakkımızda hayırlısını versin

Evet Friends himym a en yakın diziymiş yorumlara göre ama eski dizi olması beni itiyor ilk bölümlerin görüntü kalitesi falan bir türlü izleyemedim

Görüntü kalitesi evet kötü ama dizi sararsa ona katlanabilirim tek sorun bulabilmek.. Çoğu siteden kaldırılmış oluyor eski olduğu için. Tamamı olmasa da arada eksik bölüm olunca sevmiyorum.

Amin canım. Tıkanma sebebiniz aileler mi siz mi başka bir şey mi ?

yıllardır o istemedi sonra ilişkinin benim lehime döndüren kötü bir dönüm noktası oldu bir sürü olay yaşadım çok kötü günler geçirdim ama sonradan peşimde deli divane oldu şu an da ben kararsızım evlenmek için uygun biri mi değil mi diye yaşattıklarından sonra korkuyorum açıkçası ama son 1.5 yıldır çok şükür süper bir adam oldu ama yaşadıklarımın hala etkisindeyim

Anladım canım. Belki olgunlaşmıştır yaşadıklarından ders almıştır.
Zaten hiç bir ilişki sorunsuz olmaz. Hangimiz mükemmeliz ki ?
Yaşadıklarnızı bilmediğimden yorum yapamıyorum tabi ama içinizde onu affetmeden olmaz gibi..

Merhabalar kızlar ben de sizdenim
Biz 2010da universitede tanistik. 2014te okul bitti.askerlik bitti.o askere giderken ise girmiştim.o da haziran 2015de askerden geldi.hemen ise girdi halen calisiyor.seneye söz nişan dusunuyorum.o sesini çıkarmıyor bazen yaza diyor.bilmiyorum ki
İkimizin de ailesi istiyor artık. Ama çalıştığımız şehirler uzak sıkıntımız bu bi de öğrenim kredisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…