ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

Selamlarr ,

Bizimde ciddi bir ilişkimiz var ama evlenemeiyoruz malesef...

Sorun çok bizde...

Yaşlar , maddiyat , okul, ailelerrr off off

Benide aranıza alırmısınız demeden pat die girdim kusura bakmayın kızlarr

Son düzenleme:
: - Seviyoru mutluyuz..

: ama SorunLAr ,sorunlar sorunlar.. Hngimizin sorunu yokki..

:-- Zaten hep böyle olmazmı.. Sev aşık ol.Güzl hoş ama Sonuçç ?

herkese merhabalar bizde 2006 yılından beri bekliyoruz ..askerlik vs. çok badireler atlattık hatta bunların arasında 1 yıl süren acılarla dolu bir ayrılık bile var ..erkek arkdaşım 1985 doğumlu ,bende 1991 doğumluyum bu sene üni. 2. sınıf okuyacağm ve mezun olacağım kısmetse..ortada para pul yok ama okul biter bitmez isteme olacak diye konuşuldu offf offf ne yapacağuuuzz kızlaaarr

Bizde çocukluktan beri arkadaştık ve 2 senedir beraberiz, aileler hatta komşular herkes biliyor ilişkimizi ama evlilik lafı hiç aramızda geçmiyor. Ben ondan bekliyorum artık bir şeylerin sinyalini vermesini ama yok yok yok... Stres olmaya başladım artık insanlar sordukça ne cevap vereceğimi bilemez oldum.. Onlara vereceğim cevap değil aslında canımı sıkan ama acaba böyle bir şeyi düşünmüyor mu benimle? Düşünmüyorsa neden beraberiz...

canım arkadaşım able....

Seni unutmadım ve seni çookk merak ediyorum ,,,

Son düzenleme:
hayattt aaa able a ne oldu yaaa

aniden üyeliği iptal oldu,, yada kendisi iptal ettirdi bilmiyorum ama buraya onun için msn adresimi yzmıştım bana ulaş mutlaka diye dönmedi de,, öyle işte ben onu çok sevdim ve merak ediyorum,, :2:

Senden naber bu arada ???

günaydin kizlar

bende evlenmeyi istiyorum ama ailem istemiyor daha erken diyorlar zamana birak diyorlar.....

hepimize allahtan hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…