ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

tabi kız para kazanmak gibisi varmı az bile olsa senin paran oluyo insana güven veriyo kafan dağılıyo çeyiz hazırlıkları filan yapıyomusun

tabi kız para kazanmak gibisi varmı az bile olsa senin paran oluyo insana güven veriyo kafan dağılıyo çeyiz hazırlıkları filan yapıyomusun

yok yaw ne hazırlığı daha öyle bi çabam yok nasılsa umut yok şimdilik bizden
hem çeyiz hazırda tabi öyle uafak tefek eksikleride sonra tamamlarız die üstüne düşmüyorum
sen neler alıyorsun cnm ben parama altın alıp yatırım yapmayı düşünüyorum

bu arada kuliscim sen konyada mı yaşıyorsun bende orda doğdum büyüdüm

akşehirdeyim canım. bende altın yapıyorum eşyada alıyorum biraz biraz yoksa paramı saçma sapan yerlere harcıyorum yemek, kahvaltı takımı nevresim takımı uyku setleri alıyorum aklıma ne gelirse artık önümüzdeki ay küçük mutfak aletlerini alcam yavaş yavaş çıkartayım aradan diyorum işte ben uğraşıyorum benimki leylim leylim geziyo bak sinirlendim yine:84:

sinirlenmeeee geç olsun güç olmasın yaşın kaç ki senin hem sevgilin ne iş yapıyo bu arada
benimde küçük ev aletlerim var biraz kahvaltı takımı vs almadım valla alsam mı bilmiyorum
bide şimdi bizim evde o kadar çok eşyam var ki annem bi evlende gitsin şu fazlalıklar diyo
bide onları alıp gitsem çıldırır galiba kadın :))))

anneler öle valla. eşya falan alınır çok düşündüğüm bi konu değil aslında ben 24 yaşındayım sevgilim 25 yaşında kocamanız sizler kaç yaşındasınız:86:

ahh bu başlık bana göree

daha üni son sınıfa geçtim erkek arkadaşımla daha 3-4 senemiz var ama evlenmek istiom ben

bence ünide okuyorsun daha evlenmek için çok erken okulu bitir çalış en azından 2 sene ondan sonra olması daha güzel emin ol o çalışma döneminin bekar olark gecirilmesinin ne kadar önemli oldugunu görüceksin ama ondan fazla da uzatmamak gerek benm gibi:)

mecburen öyle olcak ama orda bi tecrübe konuşuyorsa dikkate almak lazım derim.. 2 yıl bekar çalışmanın önemi derken mesela ? :)

üniden mezun olucaksın para kazanıcaksın kendi paran çok güzel oluyor emin ol
aile yapını bilmiyorum tabi ama sadece kendin harcıyacağın kimseye hesap vermiyeceğin bir paran olucak ister harca ister biriktir evt evlenirken de kendi paran olucak ama hiç bi zaman kafana göre harcıyamıcaksın çünkü eşin olcuak ve sorcakj sana(bencede sorılmalı çünkü o sormazsa sende soramazsın )
bide hayatının en özgür dönemi bana gre ailen sıkı bir aile olabilir benimkilerde öle ama genede kendi eğitim aldığın bölümde çalışıosun akşam ewe gdp yemek yapmak yerine iş çıkışı arkadaşlarınla biryerlere gidiosun inanılmaz keyifli birşey
şöle bunun için hiç ebvlenememli mi hayır herseyin dou var 2 seneden sonrası bıkkınlık yapıyor:)

evet bunlar gayet geçerli kriterlermiş :) zaten evlenmeye en az 3-4 senemiz varken tadını çıkarmak en doğrusu sanırım... teşekkürler

katılıyorum size aile (en azından benim ailem öyle) çalışıyorsunuz diye aldığınıza gezdiğinize karışmaz ama evlenince mecburen herşey ortak olucak herşeyi düşünmek zorunda kalacağız ayrıca kendi paranla çeyizine bişeyler almak çok çok keyifli :)) ben 23 yaşındayım ve evlenmeme en azından 1 yıl var diye düşünüyorum belki daha fazla iş hayatının sefasını sürmem lazım biraz.çalışıp yorulup geldikten sonra hazır sofraya oturmak gibisi yok

ah ah para kazanmak güzel şey katıldım sana fakat iş yerinde huzurun yoksa hiç anlamı kalmıyo o durumlardada hemen sevgiliye yükleniriz ne zaman evlencez kaç sene beklicez diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…