ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

ne kadr oldu vefat edeli canım acısı tazeyse ondan öle demiştir

vefat edeli 55 gün oldu cnm ewet daha yenide
ne bileyim ben zaten hemen şimdi demedim ki 1 kaç ay daha geçsin
sonra die aklımdan geçiriyordumki o 1 sene dedi

vefat edeli 55 gün oldu cnm ewet daha yenide
ne bileyim ben zaten hemen şimdi demedim ki 1 kaç ay daha geçsin
sonra die aklımdan geçiriyordumki o 1 sene dedi

ayy canım benimkinin babasıda babasıda kasımda vefat etti zor atlattılar evliliği filan konuşamadık bile ama zaman geçince alışılıyo Allah veriyo sabrını şimdi abisi evlenecek mesela. sende üzülme duramaz o kadar merak etme

bak seninkilerde 1 sene olmadan düğün yapıyorlar
ben bide çalgılı vs nişanda istemedim sadece ailem beni zorluyo biz utanıyoruz milletin dilinden die
o yüzden çok zor biliyorum ewt bi yanları hep eksik olacak benim bile eksik oluyo bazen
gelini ile kayın baba ilişkisini birinin ağzından duyunca sen ne düşünüyorsun cnm bu konuda
sevgilin nasıl şimdi

çok haklısın eksiklik asla kapanmıcak bide ben babasını tanıyodum çok etkilendim. ama çok sabırlı çıktılar üzülp kendilerini bırakmadılar hastaydı zaten hastanede kalması bizi daha çok üzerdi diye teselli ettiler kendilerini salı günü nişan var mesela babaları akıllarından çıkmıyo valla çok zor işler bunlar. bide milletin lafı sözü çekilmiyo ister istemez bizde kendimizi düşünüyoruz biraz zaman geçsin sen bu sıkıntını anlatmaya başla ve kap şu yüzüğü

allah mekanlarını cennet etsin cnm zor bi durum

Iliskilerime hep ciddiyetle basladim, hic birinden bi cacik olmadi...
SImdilerde öylesine takiliyorum, plansiz, programsiz,sadece takiliyorum... umutluyum bakalim

yok canım ya bi de o var benimde hiç aklımda yk askerlik sanki muaf
gibi düşünüyorum seninki gittimi

sorma o derdimi ya okul bitti ağustosa askere gideyimmi gitmiyimmi derken gitmeme kararı aldı aralıkta gidecekmiş beyefendi boşu boşuna 5ayımızı öldürüyo ben o kadar uğraşıyorum erken evlenelim onu bunu yapalım diye o başka hayaller peşinde para biriktiririm diyo. biraz birikim yapmıştı sorumsuz abisi o parayıda aldı elinden düğün yapcam diye. 5 ayda onun için çalışsın bakalım kavga ettik konuşmuorum

15AY MI GİDECEK YOKSA üniversite mezunumu canım
abisi çalışmıyo mu yazık olmuş birikime
tabi vermem de diyemez
abiside size yapar ilerde inşallah
kavga etme yazık kız destek ol ona yanında ol

15AY MI GİDECEK YOKSA üniversite mezunumu canım
abisi çalışmıyo mu yazık olmuş birikime
tabi vermem de diyemez
abiside size yapar ilerde inşallah
kavga etme yazık kız destek ol ona yanında ol

canım 5 ay yapıp gelecekk ya aradan çıkarcaktı ne güzel. abisinin hareketlerini anlatmak istemiyorum aldığı parayı vermez eminim adamın eşyalarını bile peşin alcaklarmış ya o ödeyemezmiş borcuna sadık değilmiş. ee biz nolcaz peki gelde sinirlenme destek filan olmak istemiyorum. hiç sözümü dinlemiyo ben söyleyince yanlış anlıyo

hmmm genel olarak öyle sorumsuz demekki bu adam
takmamaya çalış sevgilinde er geç anlar haklı olduğunu
sende çalışıyorsun galiba ne iş yapıyorsun

sekreterim canım patlıyom bütün oturmaktansen neler yapıyosun

bende üniversiteyi bitirdim
kpss ye girdim
beklemedeyim ama çalışıyorumda turizm firmasında vize konsolosluk işlerine yardım ediyorum
bende sıkılıyorum bazen şu sitede olmasa ne yapardık
ama evde boş oturmaktan ii diyorum salla başını al maaşını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…