• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

bende açtım topiğimi kurbandan sonra şstenecek kızlar diye ama 2 kişi anca buldum yaw ne azmış kurbandan sonra istenecekler kimse gelmiy topiğe:19:

bende açtım topiğimi kurbandan sonra şstenecek kızlar diye ama 2 kişi anca buldum yaw ne azmış kurbandan sonra istenecekler kimse gelmiy topiğe:19:

Kurban Bayramı kasımda galiba canım biz eylül sonu ekim gibi düşündük o yüzden topiğine bişey yazmadım kurbandan önce olduğu için yazsam mı?

Son düzenleme:
Kurban Bayramı kasımda galiba canım biz eylül sonu ekim gibi düşündük o yüzden topiğine bişey yazmadım kurbandan önce olduğu için yazsam mı?

bilmiom canım sen bilirisn ama varsa tanıdığın kurbandan sonra diye yolla benim toipe olurmu tek kaldım yaw
ekim kasıma yakın sen yinede gel:9:

beklicez beklicez dedim durdum ama sanırım bizim ocak şubat gibi olacak :69:

ablemmmm

biri bunun şaka olduğunu söylesin bana nası üyeliğin iptal olurya görüşemicekmiyiz artıkkk

msn adresimi vermiştim sana daha önce istersen ordan görüşebilirz

ya ben sensiz napıcammmmmmmmmmm

napıcam ya

kuzum bi haber ver kendinden msn adresimi tekrraar yazıyorum mutlaka bekliyorum bitanemmm
hayat8990@hotmail.com

kimimiz maddi sıkıntılar yüzünden evlenemiyoruz,kimimiz para biriktirdiği için,kimimiz ailesel sorunlar yüzünden evlenemiyor......sevdiğimizle çok istediğimiz halde evlenememek beklemek çok zor hadi kızlar dertleşelim..kimimiz daha aile arası bile ciddiye dökememiştir herkezi buraya dertleşmeye bekliyorum:5:umarım tez vakitte sevdiklerimize kavuşuruz:nazar:

amın ınsallah sevdıklerımıze tez zamanda kavuuruz ve cooooooookkk mutlu oluruz

kızlar hani kanal 7de bi hoca çıkıyo adını unuttum. dün akşam programına baktım biraz sayıyla dua etmenin hiç faydası yok uğraşmayın dedi moralim bozuldu:50:

benim erkek arkadaşımda
babasını kaybetti demiştim burda nişan yapacaktık kaldı
derken 2ay geçsin yaparız sanıyordum ki babamın 1 senesi bi geçsin demezmi
yıkıldımmmmm:36:

benim erkek arkadaşımda
babasını kaybetti demiştim burda nişan yapacaktık kaldı
derken 2ay geçsin yaparız sanıyordum ki babamın 1 senesi bi geçsin demezmi
yıkıldımmmmm:36:

ne kadr oldu vefat edeli canım acısı tazeyse ondan öle demiştir

Back