temennimiz o bakalım görcez zaman ne göstercek :97:
başladım sayılır elbise filan bakıyorum tanışmada giyeceğim...söz içinde düşündüm herşeyi gerçi hepsini düşündüm nişanı düğünü ama icraat kaldı tek
ay güldürdün benii BABA BİZİ EVER :90:
tanışmada ne giycen canım ne düüşündün
ben hep bunu merak etmişimdir de resmi bişe giyilmez günlük giyilir sanırım
temennimiz o bakalım görcez zaman ne göstercek :97:
başladım sayılır elbise filan bakıyorum tanışmada giyeceğim...söz içinde düşündüm herşeyi gerçi hepsini düşündüm nişanı düğünü ama icraat kaldı tek
ay güldürdün benii BABA BİZİ EVER :90:
valla bu gidile koca yüzünden kafayı yicez he sonumuz vahim
pantolan değilde dışarda da giyilebilecek şık bir elbise düşünüyorum abartı olmadan...şöle 25 30 tl lik elbiseler var günlük dışarda giyilebilen ondan işte geçen tam istediğim gibi buldum 39 tl ydi...biraz daha bakınıyım bulamazsam p.tesi onu alıcam... bide evde günlük kullandımız terlikler var da tanışmada topuklu şık bi terlik alıyım diorum çok mu abartıyorum acep :)))
yemediysek
ben kıyafete varım da terliğe karşıyım yaaa
ben giymem evde ne oablamda giymişti ben giymem
hmm..banada evde çıplak ayakla gezmek hiç iyi bi görüntüymüş gibi gelmiyo..heleki öyle özel günlerde..istemede ayakkabi tanişmada da terlik şart bana göre be,im fikrim yani bu
:26:ay bilemedim ki şimdi ben demi giysem
amaaaan istesinler yeterki yaaa düşündüğümüz şeye bak
Kızlar gene siz yüzmüşsünüz kuyruguna gelmişsiniz. Bizim 2 buçuk sene oldu ve daha 5 senemiz falan varOf Of geçermi 5 sene?
pantolan değilde dışarda da giyilebilecek şık bir elbise düşünüyorum abartı olmadan...şöle 25 30 tl lik elbiseler var günlük dışarda giyilebilen ondan işte geçen tam istediğim gibi buldum 39 tl ydi...biraz daha bakınıyım bulamazsam p.tesi onu alıcam... bide evde günlük kullandımız terlikler var da tanışmada topuklu şık bi terlik alıyım diorum çok mu abartıyorum acep :)))
evet canım yok yok pantolon olmaz şık bir etek ve bluz olabilir evet terlik fikri süper ben bayılıyorum sivri burun rugan hafif topuklu ev terliklerine ..bende var aynısı giyiyorum evde keşke o günler gelsede giysem o günler gelene kadar çoktan eskirr
saçlarda evde bir fönlenir ben kapanmayı düşünüyorum başıma şık oyalı bir çember takarım ona uyumlu giyinirim die düşünüyorum canım da bi kapanamadım gitti cesaret edemiom ama o günler belli olunca kesinkez kapatıcam hepsi kapalı insanlar hem daha hoşlarına gider inşallah..isteme de ne giyilir yahu kimisi isteyip hemen söz takıo ozaman şık giyinilir sanırım da abiye değil heraldeay çok karışık işler söz de de abiye giyilirse nişanda zaten giyilcek oyüzden ben söz dede pek abartmayı düşünmüyorum canım inşallah başımı kapatırsam kapalı şık bir kıyeft giyerim e artık nişanda da abiyenin en alası giyilir dimi ama
evet canım yok yok pantolon olmaz şık bir etek ve bluz olabilir evet terlik fikri süper ben bayılıyorum sivri burun rugan hafif topuklu ev terliklerine ..bende var aynısı giyiyorum evde keşke o günler gelsede giysem o günler gelene kadar çoktan eskirr
saçlarda evde bir fönlenir ben kapanmayı düşünüyorum başıma şık oyalı bir çember takarım ona uyumlu giyinirim die düşünüyorum canım da bi kapanamadım gitti cesaret edemiom ama o günler belli olunca kesinkez kapatıcam hepsi kapalı insanlar hem daha hoşlarına gider inşallah..isteme de ne giyilir yahu kimisi isteyip hemen söz takıo ozaman şık giyinilir sanırım da abiye değil heraldeay çok karışık işler söz de de abiye giyilirse nişanda zaten giyilcek oyüzden ben söz dede pek abartmayı düşünmüyorum canım inşallah başımı kapatırsam kapalı şık bir kıyeft giyerim e artık nişanda da abiyenin en alası giyilir dimi ama
kızlar bakın terlikler
bunlar gibi bişi olabilir tanışmadatopukları fazla yüksek ama
Eki Görüntüle 163435
Eki Görüntüle 163438
bunlarda olsa olsa yatak odası terliği olur pufuduk
Eki Görüntüle 163436
bununda topuğu tam istediğim gibi :26:
Eki Görüntüle 163439
son teriliğe bayıldıııımmmm tatlımmm
haydi bakalım bu akşam yemeği ben yapıyorum evlilik için hazırlık olsun
kürdan kebabı yapacağım ve pirinç pilavı nohutlu
annem sen yap yemeği dedi güne gitti çok şaşıracak gelince
kızlar ben pazar günü tanışıcam kısmetse ama ben başka bi ilden istla doktora diye geliyorum sevgilimde tanıştırmak istiyorve tanışıcaz bu pazar siyah dar paça pantolon ve gömlek giyip gidicem yanıma 2 gün için fazla kıyafet almayacağım için biraz özensizmi olcam ne :84:
ailenle ailesi mi tanışcak yoksa sadece senmi tanışıcan orasını anlamadım :44:
sen tanışcaksan bence normal nolacak sanki ama biraz fazla resmi olur :26:
ailenle ailesi hep beraber tanışcaksanız bence özensiz olur benim fikrim bu
cnm ben tek tanışcam sade olmaya özen göstericem napalım artık beğenir beğenmez kısmet =D çünkü burdan yanıma yük olmasın diye kıyafet almıcam öyle iddialı giyinmeyi seven bi insan değilim artık kabul etsin böyle sevgili kayınvalidecim
ooo yemek haaa sen aşmışsınn anam ben yemek yapmayı hiç sevmiyorum tatlı börek çörek yapmayı daha çok severim de artık onada üşeniyorum yaşlandımmı ne yarın bigün evlensem hergün eşe çoluğa çocuğa nasıl yapılacak..sen de en zor yemekleri seçmişsinnnn yapta yiyek
svgilimle benim mezuniyetime bu yaz ailem ve onun ailesi geldi be onun ailesi ile pikniğe gittim
benim ailemle de çay bahçesinde oturduk
ben beyaz tişört mavi kot skinny ve siyah babet giymiştim her günkü kıyafetim yani
hiç özen göstermedim beğenmeseler ne olacak ki
ama aşkım bi sürünmüş bi kokunmuş bi traş yapmış ki görmeyin zor tuttum kendimi
ayy benimki çok anneci bence sanıyorum annesinin yaptığı yorumlardan etkinme olasılığı var..ama ilk izlenim çok önemli bence çünkü bi daha o doğrultuda haraket ediliyor biz birbirimizi sık sık göremeyeceğimiz için beni o gün gördüğü halde anımsıcak o yüzden çok abartı veya çok özentisiz görünmek istemiyorum temiz pak algılasın beni yeter heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?