• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

:5::5:öle öle uzun tatlım ama biz üniversitedeydik bu yaz bitti ben yüksek lisans yapıyorum o askere gitti bu yaz olacak diye ümid ediyorum inşallah:5:
askere gitmeden önce gelelim dediler ama ailem kabul etmedi canım :5:
gitsin öle gelsinler dediler şimdi de iş bulsun öle gelsinler demezlerse iyidir:5:

ama senin adına da iyi cnm bu askerliğini yapsın o kadar beklediniz bekleyin biraz daha:26:
bizim okul bitcek askerliği var hazırlıklar var ohoo benim daha çok işim var :66::66:

tahmin değil benimkinin sölediği bi neden var bunlar market açıyo...herşeyleri hemen hemen tamamlandı market için bikaç eksikleri var işte onu açalım öle gidelim diomuşş..benimkide baba istemeye gitmicez önce bi tanış marketi ne beklion demiş :96: hayret onuda nası dediyse babasıyla konuşamayan tiplerdendir benimki :26: hep annesi aracılık yapardı şimdiye kdr neyse işte öle demiş babasıda gülmüş insan bişi söler güleceğine :57: 2 gün öncede kızdım buna hemen akşamına arıo babam haftaya salı marketi açıcakmış die :36: çok açarlar...aylardır açıyolar :76: :9: beklioz bakalım

evet yaa marketi nie beklioki off bunların keyfi gelene kadar daha çok bahane uydururlar canım olan bize oluyo sinirimiz bozuluyor işte ama seninki babasına bunları sölemeside iyi bişi bakalım ogünler gelince benimki nasıl diyecek

Kızlar gene siz yüzmüşsünüz kuyruguna gelmişsiniz. Bizim 2 buçuk sene oldu ve daha 5 senemiz falan var :59: Of Of geçermi 5 sene?

ama sende haklısın canım kendine haksızlık etme adını koysun yine biriktirsin en azından nişanlıyımda bekliyorum dersin şimdi boş boş beklemek çok kötü kendi açımdan da öle

canım biz allah izin verirse nişaı uzatmak istemiyorz o yüzden 2-3 aya nişan düğün hepsi olsun diye düşünüoz oyüzden para sıkıntısı olmaması lazım ben bugünlerde nişan istemiorum canım seneye ağustosat düğün olucaksa haziran gibi nişanlanmak istiorum ...benim tek derdim o günlerin biranönce gelmesi aslında canım

:41:
canım inanki hiç de güzel değil.erkek tarafı yada kız tarafoı sonuç olarak bekliyosun.bir yıl iki yıl değil ki 6.5 yıldır görüşüyoruz biz .başta bir sorun yoktu babm okeyledi abim yüzünden tepkisi değişti.sonra abimin evliliği girdi evlendi .biz hala bekliyoruz sebepte akrabalık var onun etkisi var ayrıca bu kadar uzun zaman oldu niye bizden sakladın derdi var sanki makul karşılıycaktınız off işte yaa bizde tam sebebi net bilmiyoruz .en berbatı buymuş BEKLEMEK...

bu işleri bu kadar uzatmamak lazım yaa heleki herkez biliosa
valla milletin diline sakız oluyoz yaa inşallah baban yumuşar canım sevdiğin akraban sanırım

ben 169 um canım :69:sevgilimde :69:172 ama aynı duruyoruz neredeyse:38:
ben dümdüz bi topuz istiyorum:66: saç önemli değil ya tatlım o kadar babet giyersek tamamdır:34:
düşük olursa yakışmaz canım haklısın bende yukarı doğru ve düz istiyorumbak bunları beğeniyorum bendeEki Görüntüle 160627 Eki Görüntüle 160628

evet tatlım mecburuz yani:60: senin boyun kaç cm:26:

:5::5::5:

ahhh ah :5:bizimde 5 sene oldu bu yaz söz olur diye düşünüyorum inşallah :5:

canım benim boyum 165 ama daha uzun duruyom nedense ölüçünce 165 çıkıo anlamadım gitti
2.model güzelmiş tatlım

daha olmayan şeyin heyecanı bastı :97: topiklerde millet nişandan sözden istemeden bahsediyo okurken heyecanlanıyorum yaşayınca düşünemiyorum :9: herkesin hemem hemen tarihi belli yahu biz bu sene evlenecez guya hiç bişi yok ortada :19: acaba herşey hallolurmu eylüle kdr :26:

seninkinin annesimi demişti canım eylülde düğün yaparız diye
ayy bunada şükür yaaa ama bunu demiş madem artık hazırlkılara başlamak gerek biran evvel canım yaa bunların aklı başına gelmesi lazım bir anönce çünkü eylülde düğün olucak

amin canım aminnn...ayyy nerdeee :97: pazar gelseler haftaya onada razıyım :17: yok anam bunların geleceği filan :9: bende bekarlığımı yaşayım bari :8: bekarlık sultanlıktır :37: :29: o deilde ben babama gelecekler edecekler bile demedim kendi kendime gelsinler diyorum :9: babam bişey demez yani büyük bi ihtimalle :26:

:1::1::1:fukara tesellisi
bende öle diom aman bekarlığımı yaşıom işte ne güzel falan diom ama inanmıom kendime :9:

:1: ay inşallah babnda benim gibi sorun yapmazda siiznkiler gelebilirse hemencecik olur inşallah .ALLAH gönlüne göre versin güzelim..

airlikfeer;canım sizinde geçmiş uzunmuş.inşallah olur güzelim umutlarını yıkmak gibi olmasın ama bend eyıllardır bu yaz bu bahar bu kış diye çok dedim .bu yıl inşallah hepimiz yuvamıza gireriz kızlar dualrımız birbirimizle olsun olurmu??

ne büyük yıkım oluyo dimi bu yaz bu kış deyipte olmaması ben bikaç ay önce krize girmiştim nereyse bu sene olcak dioduk olmayacağını öğrendim ağlama krizlerine giridoum ama alıştım şimdi ....birbirimize dua edelim canım dediğin gibi...bu gece cuma gecesi allah duyar sesimizi esss sen biraz duaya falan çok düşkünsün gibi geldi bana başka topikte yorumunu okdum çok etkilendim hani bebek aldırmayla ilgili
sen dua ediyomusun canım evlilik için...geçende 41 yasin okudum inşallah kabul eder rabbim

seninkinin annesimi demişti canım eylülde düğün yaparız diye
ayy bunada şükür yaaa ama bunu demiş madem artık hazırlkılara başlamak gerek biran evvel canım yaa bunların aklı başına gelmesi lazım bir anönce çünkü eylülde düğün olucak

evet canım annesi demişti ramazandan sonra eylül gibi düğün yaparız diye..hatta çok kilom var o zmna kdr zayıflasam diodu :26: sanki o gelin gidecek :9: tanışma olsun akrabalarada duyurucaz artık :16: canım ölede ne bileyim böle tanışma isteme olmadan gerçekten hazırlık yapası gelmio insanın illa netleşcek öle yaparım yoksa boş boş kendi kendime gelin güvey oluyomuşum gibime geliyo:15: herşeyin hayırlısı :97:

:1::1::1:fukara tesellisi
bende öle diom aman bekarlığımı yaşıom işte ne güzel falan diom ama inanmıom kendime :9:

aynen öyle teselli işte bizimkide :9: ama lafta sadece içimiz kabul etmiyo o teselliyi :50:

canım valla teselli beklion bizden ama bizde maduruz 5 sene hakkatten uzun yaa okul sorunu sanırım sizin....

hayy Allahım ne güzel demişsin hakkatten mağduruzzz :9: :9: :9: bu arada benimki aradı cumaya açıcakmış babam bıktım bunlardan marketi yerleştir yerleştir bitmiyo..dün gece 12 ye kdr marketle uğraştık diyoo..ahanda yazıom bu market zorr açılır 2 3 ay sonra ancak :19: benim iş yaş :59: demekki anası boş konuşmuş :9: :9: :6:

hayy Allahım ne güzel demişsin hakkatten mağduruzzz :9: :9: :9: bu arada benimki aradı cumaya açıcakmış babam bıktım bunlardan marketi yerleştir yerleştir bitmiyo..dün gece 12 ye kdr marketle uğraştık diyoo..ahanda yazıom bu market zorr açılır 2 3 ay sonra ancak :19: benim iş yaş :59: demekki anası boş konuşmuş :9: :9: :6:

kız yok ne 2-3 ayı market düzmek okadar zormuymuş yahu hem bak cumaya açıcakmış kendi de demiş..anasının vardır bi bildiği kız bu yaştan sora boş konuşmaz onlar:9:

evet canım annesi demişti ramazandan sonra eylül gibi düğün yaparız diye..hatta çok kilom var o zmna kdr zayıflasam diodu :26: sanki o gelin gidecek :9: tanışma olsun akrabalarada duyurucaz artık :16: canım ölede ne bileyim böle tanışma isteme olmadan gerçekten hazırlık yapası gelmio insanın illa netleşcek öle yaparım yoksa boş boş kendi kendime gelin güvey oluyomuşum gibime geliyo:15: herşeyin hayırlısı :97:

aynen öyle teselli işte bizimkide :9: ama lafta sadece içimiz kabul etmiyo o teselliyi :50:

hazırlılara başlamak derken nişandan sözden bahsettim tatlım onlar enbüyük adım ay nişanlıyken insan heves eder neler yapar neler kendi kendime gelin güvey oluyorum diyede hissetmez insan tez vakitte muradımıza ereriz işallah

ama senin adına da iyi cnm bu askerliğini yapsın o kadar beklediniz bekleyin biraz daha:26:
bizim okul bitcek askerliği var hazırlıklar var ohoo benim daha çok işim var :66::66:

:5:beklemekten baaşka bi çaremiz yok canım:5:
bizim de pek bi hazırlığımız yok canım onları dert etmiyorum işimiz olsun yeter :5:

Kızlar gene siz yüzmüşsünüz kuyruguna gelmişsiniz. Bizim 2 buçuk sene oldu ve daha 5 senemiz falan var :59: Of Of geçermi 5 sene?

:24::24:
allah yardımcımız olsun biz diyoruz buu sene olacak olacak ama belli değil canım yine de:14:

canım benim boyum 165 ama daha uzun duruyom nedense ölüçünce 165 çıkıo anlamadım gitti
2.model güzelmiş tatlım

bende daha uzun duruyorum :9:aynı derdimiz:29:

:5:beklemekten baaşka bi çaremiz yok canım:5:
bizim de pek bi hazırlığımız yok canım onları dert etmiyorum işimiz olsun yeter :5:

:24::24:
allah yardımcımız olsun biz diyoruz buu sene olacak olacak ama belli değil canım yine de:14:

bende daha uzun duruyorum :9:aynı derdimiz:29:

millet boyu uzun gösterme tiyosu arar bende şimdi nette kısa gösteren gelinliklere falan bakıom:1:

kız yok ne 2-3 ayı market düzmek okadar zormuymuş yahu hem bak cumaya açıcakmış kendi de demiş..anasının vardır bi bildiği kız bu yaştan sora boş konuşmaz onlar:9:

temennimiz o bakalım görcez zaman ne göstercek :97:
hazırlılara başlamak derken nişandan sözden bahsettim tatlım onlar enbüyük adım ay nişanlıyken insan heves eder neler yapar neler kendi kendime gelin güvey oluyorum diyede hissetmez insan tez vakitte muradımıza ereriz işallah

başladım sayılır elbise filan bakıyorum tanışmada giyeceğim...söz içinde düşündüm herşeyi gerçi hepsini düşündüm nişanı düğünü ama icraat kaldı tek :8:
:9::9:kafayı mı yedik ne yaptık biz:53::9:
allah yardımcımız olsun canım valla :29:
artık evlenmek istiyom:52: baba beni ever:52:

:9: ay güldürdün benii BABA BİZİ EVER :90::64::66::21::32::62:

Son düzenleme:
Back