• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

aaa öylemiiii hadi gdelim demesi çok ii canım çok büyük bi adım bunlar olunca gerisi oluyo sen taş çatlasa 1 ay daha beklersin kayınbaba niye aldırmıyo ki tahminin varmı

tahmin değil benimkinin sölediği bi neden var bunlar market açıyo...herşeyleri hemen hemen tamamlandı market için bikaç eksikleri var işte onu açalım öle gidelim diomuşş..benimkide baba istemeye gitmicez önce bi tanış marketi ne beklion demiş :96: hayret onuda nası dediyse babasıyla konuşamayan tiplerdendir benimki :26: hep annesi aracılık yapardı şimdiye kdr neyse işte öle demiş babasıda gülmüş insan bişi söler güleceğine :57: 2 gün öncede kızdım buna hemen akşamına arıo babam haftaya salı marketi açıcakmış die :36: çok açarlar...aylardır açıyolar :76: :9: beklioz bakalım

vaooovv süper bi çıkış yapmışsın kızz ohh iyi demişsin valla eee peki o nededi bende böle şeyler deyince hemen maddiyat konusu girio araya bahanesi hazır yani para biriktiriom ya birikm bitsin ozaman ...cevap bu işte haklıda aslında ama ben duramıom ki:50:

ama sende haklısın canım kendine haksızlık etme adını koysun yine biriktirsin en azından nişanlıyımda bekliyorum dersin şimdi boş boş beklemek çok kötü kendi açımdan da öle

canım 21 yaşındayım 6.5 yıldır çıkıyoruz. ailelerde biliyo babam bekletiyo malesef .babmın keyfini bekliyoruz anlıycağın.

ayy ne güzel en azından sizin keyfiniz beklenio erkek tarafının değil :78: babanın nedeni ne bekletmek için??

ayy ne güzel en azından sizin keyfiniz beklenio erkek tarafının değil :78: babanın nedeni ne bekletmek için??

canım inanki hiç de güzel değil.erkek tarafı yada kız tarafoı sonuç olarak bekliyosun.bir yıl iki yıl değil ki 6.5 yıldır görüşüyoruz biz .başta bir sorun yoktu babm okeyledi abim yüzünden tepkisi değişti.sonra abimin evliliği girdi evlendi .biz hala bekliyoruz sebepte akrabalık var onun etkisi var ayrıca bu kadar uzun zaman oldu niye bizden sakladın derdi var sanki makul karşılıycaktınız off işte yaa bizde tam sebebi net bilmiyoruz .en berbatı buymuş BEKLEMEK...

canım inanki hiç de güzel değil.erkek tarafı yada kız tarafoı sonuç olarak bekliyosun.bir yıl iki yıl değil ki 6.5 yıldır görüşüyoruz biz .başta bir sorun yoktu babm okeyledi abim yüzünden tepkisi değişti.sonra abimin evliliği girdi evlendi .biz hala bekliyoruz sebepte akrabalık var onun etkisi var ayrıca bu kadar uzun zaman oldu niye bizden sakladın derdi var sanki makul karşılıycaktınız off işte yaa bizde tam sebebi net bilmiyoruz .en berbatı buymuş BEKLEMEK...

hmm çok haklısın canım beklemek çok kötü bişi :50: abinde evlenmiş yani doğrudüzgün sebep yokken neden bekletioki baban :26: eninde sonunda tamam der yanii :45: napıcak turşunumu kurucak...sabırla beklemeye devam et bakalım mutlaka bi gelişme değişme olur inşallah buda en kısa zamanda olur :29:

hmm çok haklısın canım beklemek çok kötü bişi :50: abinde evlenmiş yani doğrudüzgün sebep yokken neden bekletioki baban :26: eninde sonunda tamam der yanii :45: napıcak turşunumu kurucak...sabırla beklemeye devam et bakalım mutlaka bi gelişme değişme olur inşallah buda en kısa zamanda olur :29:

amin canım inşallah.işin kötü yanı babm bana okeyi verdikten sonra abimin evlilik işi girdi ve evlendi .millet ballı bizde yok malesef şans. sizde karşı tarafı bekliyosunuz heralde. senin yaş kac canım ?ne kadardır berabersiniz

amin canım inşallah.işin kötü yanı babm bana okeyi verdikten sonra abimin evlilik işi girdi ve evlendi .millet ballı bizde yok malesef şans. sizde karşı tarafı bekliyosunuz heralde. senin yaş kac canım ?ne kadardır berabersiniz

evet karşı tarafı beklios :26: benim yaş 23 e doğru gidiyo..4 yıldır beraberiz..bekliyoruz :90:

topuzuda fazla havadan yaptırmamak lazım
bende de boy kompleksi var yaa oyüzden hiç lafını bile etmiom onun yanında boy olayının inşallah ondan kısa dururum düğünde
senin boyun kaç canım
canım ben bu tarz modelleri seviyorum ama bu topuzda yüksekmi sence bundan da düşüğü çirkin durur yahu
Eki Görüntüle 160496

ben 169 um canım :69:sevgilimde :69:172 ama aynı duruyoruz neredeyse:38:
ben dümdüz bi topuz istiyorum:66: saç önemli değil ya tatlım o kadar babet giyersek tamamdır:34:
düşük olursa yakışmaz canım haklısın bende yukarı doğru ve düz istiyorumbak bunları beğeniyorum bende $topuz2.jpg $topuz1.jpg

airlikfeer canım böle olucaz işte pekde kötü durmuyor yahuEki Görüntüle 160514

evet tatlım mecburuz yani:60: senin boyun kaç cm:26:

ne güzel ince ayrıntıya kdr herşeyi düşünüozda karşı taraftan ses çıkmıo :9: ne olacak bizim bu halimiz :25::97:

:5::5::5:

canım 21 yaşındayım 6.5 yıldır çıkıyoruz. ailelerde biliyo babam bekletiyo malesef .babmın keyfini bekliyoruz anlıycağın.

ahhh ah :5:bizimde 5 sene oldu bu yaz söz olur diye düşünüyorum inşallah :5:

hayırlısı olsun güzelim sizinde baya olmuş. çabuk davranırlar inşallah salı günü market açılırda çarşamba günü gelirlerr... :9:

amin canım aminnn...ayyy nerdeee :97: pazar gelseler haftaya onada razıyım :17: yok anam bunların geleceği filan :9: bende bekarlığımı yaşayım bari :8: bekarlık sultanlıktır :37: :29: o deilde ben babama gelecekler edecekler bile demedim kendi kendime gelsinler diyorum :9: babam bişey demez yani büyük bi ihtimalle :26:

amin canım aminnn...ayyy nerdeee :97: pazar gelseler haftaya onada razıyım :17: yok anam bunların geleceği filan :9: bende bekarlığımı yaşayım bari :8: bekarlık sultanlıktır :37: :29: o deilde ben babama gelecekler edecekler bile demedim kendi kendime gelsinler diyorum :9: babam bişey demez yani büyük bi ihtimalle :26:

:1: ay inşallah babnda benim gibi sorun yapmazda siiznkiler gelebilirse hemencecik olur inşallah .ALLAH gönlüne göre versin güzelim..

airlikfeer;canım sizinde geçmiş uzunmuş.inşallah olur güzelim umutlarını yıkmak gibi olmasın ama bend eyıllardır bu yaz bu bahar bu kış diye çok dedim .bu yıl inşallah hepimiz yuvamıza gireriz kızlar dualrımız birbirimizle olsun olurmu??

:1: ay inşallah babnda benim gibi sorun yapmazda siiznkiler gelebilirse hemencecik olur inşallah .ALLAH gönlüne göre versin güzelim..

airlikfeer;canım sizinde geçmiş uzunmuş.inşallah olur güzelim umutlarını yıkmak gibi olmasın ama bend eyıllardır bu yaz bu bahar bu kış diye çok dedim .bu yıl inşallah hepimiz yuvamıza gireriz kızlar dualrımız birbirimizle olsun olurmu??

:5::5:öle öle uzun tatlım ama biz üniversitedeydik bu yaz bitti ben yüksek lisans yapıyorum o askere gitti bu yaz olacak diye ümid ediyorum inşallah:5:
askere gitmeden önce gelelim dediler ama ailem kabul etmedi canım :5:
gitsin öle gelsinler dediler şimdi de iş bulsun öle gelsinler demezlerse iyidir:5:

amiiinnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnn...hepimizin gönlüne göre versin Rabbim...başkalarının duası kabul olur derler :16: dualarımızı evet esirgemeyelim :29: :87:bu sene yerimizi yurdumuzu bilelim artık :9:

:5::5:öle öle uzun tatlım ama biz üniversitedeydik bu yaz bitti ben yüksek lisans yapıyorum o askere gitti bu yaz olacak diye ümid ediyorum inşallah:5:
askere gitmeden önce gelelim dediler ama ailem kabul etmedi canım :5:
gitsin öle gelsinler dediler şimdi de iş bulsun öle gelsinler demezlerse iyidir:5:

amin canım benim o zman siizn az kalmış olucak gibi RABBİM aksilik çıkartmasın önünüze inşallah..

amiiinnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnn...hepimizin gönlüne göre versin Rabbim...başkalarının duası kabul olur derler :16: dualarımızı evet esirgemeyelim :29: :87:bu sene yerimizi yurdumuzu bilelim artık :9:

aminnnnn ebet canımm aynen bitsin bu azap dimi :1::1::1:

ahh kızlar ahhh kkda kac kız evlendı inşallah bizde bu grup hep beraber peşpeşe evleniriz .birbirimize yardımcı oluruz her konuda fikir alışverişi yaparız inşallah inşallahhh

amin canım benim o zman siizn az kalmış olucak gibi RABBİM aksilik çıkartmasın önünüze inşallah..

aminnnnn ebet canımm aynen bitsin bu azap dimi :1::1::1:

ahh kızlar ahhh kkda kac kız evlendı inşallah bizde bu grup hep beraber peşpeşe evleniriz .birbirimize yardımcı oluruz her konuda fikir alışverişi yaparız inşallah inşallahhh

amiiiin amiiiinnnnnn:nazar::nazar::16:

daha olmayan şeyin heyecanı bastı :97: topiklerde millet nişandan sözden istemeden bahsediyo okurken heyecanlanıyorum yaşayınca düşünemiyorum :9: herkesin hemem hemen tarihi belli yahu biz bu sene evlenecez guya hiç bişi yok ortada :19: acaba herşey hallolurmu eylüle kdr :26:

daha olmayan şeyin heyecanı bastı :97: topiklerde millet nişandan sözden istemeden bahsediyo okurken heyecanlanıyorum yaşayınca düşünemiyorum :9: herkesin hemem hemen tarihi belli yahu biz bu sene evlenecez guya hiç bişi yok ortada :19: acaba herşey hallolurmu eylüle kdr :26:

eylüle çok var bahar gelini olcan içime doğdu tatlım :34:

Back