ayy ne güzel kapanmayı düşünüyosun...bende şuanda kendimi hazır hissetmiyorum kapanmak isterimde şuanda değil..yahu ben garibim galiba nişanda takım giymeyi düşünüyorum çok garip herkes abiye ben takım :))) ben bi yerde de paylaştımm...istemeyle söz bizde de birlikte olur fotodaki gibi bişey olabilir gerçi bunun üstü çok açıkta neyse..buna benzer saten kumaştan bisürü elbiseler var çeşit çeşit öle birşey giymeyi düşünüyorum altınada şık bir ayakkabı
Eki Görüntüle 163418
sözde sade düz bişey giy ama basit kaçmasın sözlenenin sen olduğu belli olsnsade ama çarpıcı ol:) narçiçeği pudra gibi tatlı renkleri tercih et nişanda da tabi biraz abartt
kızlar bakın terlikler
bunlar gibi bişi olabilir tanışmadatopukları fazla yüksek ama
Eki Görüntüle 163435
Eki Görüntüle 163438
Eki Görüntüle 163455
Eki Görüntüle 163454
Eki Görüntüle 163456
bunlarda olsa olsa yatak odası terliği olur pufuduk
Eki Görüntüle 163436
bununda topuğu tam istediğim gibi :26:
Eki Görüntüle 163439
son teriliğe bayıldıııımmmm tatlımmm
haydi bakalım bu akşam yemeği ben yapıyorum evlilik için hazırlık olsun
kürdan kebabı yapacağım ve pirinç pilavı nohutlu
annem sen yap yemeği dedi güne gitti çok şaşıracak gelince
ooo yemek haaa sen aşmışsınn anam ben yemek yapmayı hiç sevmiyorum tatlı börek çörek yapmayı daha çok severim de artık onada üşeniyorum yaşlandımmı ne yarın bigün evlensem hergün eşe çoluğa çocuğa nasıl yapılacak..sen de en zor yemekleri seçmişsinnnn yapta yiyek
canım bende ne zaman yemek yapsam hep hazılrık olarak düşüpte özenerk yapıyorum hamart olmak benim için çok büyük bir başarı yaa herşeyin en iyisi yapmaya çalışıyorum evlenince tam olarak gitmek istiyorum inşallah
kız nirden buldun bunları allah seni napmasın emi
ama bayıldım ben bunlara yahu hepsi birbirinden şık ama biraz fazla topuklu bunlar ah keşke boyum kısa olsaydı da hiç çekinmeden giyerdim tanışmada süper olurdu yahu..ama 165 boyla giyersem 175 olurum hiç sevmediğim görüntüuzun boylular alınmasın lütfennn kendi beğenimden bashediyom canım sen böle topuklu giyecenmi kafaya koydunmu yani
kızlar bu belirsilik içinde hala nette nişanlık falan bakıyorum off kendimi alıkoyamıyorum kendi kendime gelingüvey oluyorum gibi oluyo negüzel nişanlıklar var yaaa
ne bileyiim buldum evet çok yüksek topuklu o kdra gerek yok....ama siyah terlikler kısa topuklu olanı tam bana göre....canım bende 1,68 boyundayım sevdiğim 1,80 o yüzden topuklu kesinlikle giyecem topuklu giyince kaşının oraya geliyorumzaten giydiğim topuklularda 7 cmlik en fazla....severim topukluları şıkır şıkır yaşasın topukluuu
şimdiden öğren tatlım herşeyi eylülde evlenion hala üşenmektenmi bahsediyon sen bakim aaa:2:senin yerinde olsam canım hergün çılgın gibi yemek yapardım elim alışsın die hem yapa yapa üşenme şeyiside gidiohem evlenince sabahın köründe kalkıp kocalara kahfaltı hazırlıcaz ne kadar işkence gibi görünsede sevmeye çalışmalıyız canım
belirsizlik olsada eninde sonunda evlenicez napalım bacım bakıcan tabi bizim en doğal hakkımız :26: en azından fikir edinion kötü bişimi yapıon sankikısmetimizin açılmasını beklioz
yemeğim çok güzel ama tuzsuz olmuş
yemeğim çok güzel ama tuzsuz olmuş
anam ne bileyim bi adı konulsaydıda bak gör bendeki o halsizlik nasıl gidiyo bisürü yemek yaparım eve gidecem son kez yeyin yemeklerimi die ahhh ahhh :97: sen yapıomusun bari yemek ?
evet siyah terliklerden 2.yi çok beğendim ama ben daha çok önü kapalıları seviyorum canım sıfır topuk olsada fena olmaz uzun gçrünemk istemiorum çünkü minyon olanlara çok özenmişimdir herzaman...oo seninki 180 se rahatlıkla giyebi,lirsin oh ne güzel yaa ben düğünümde babet giyicem sanırım 175im dio ama inanmıom
nebilim tuhafıma gitti artık ilgilenmicem böle şeylerle diom ama yinede olmuyo ah senin işin gibi benimde ayım günüm belli olsa bende o da yok
evet adı konulunca insan nasılda heveslenir yemek yapmaya falan
ben yapıyorum canım herşeyi biliyorum sayılır şimdi ince ayrıntıları öğrenme peşindeyim
desert06 nişanı çalgılımı düşünüon evdemi canım
airlikfeer sanada soruyorum canım
ay çalgılı nişanın tadı da bir başka olur dimi kızlar
daha mı kısa duruyo...öleyse bencede damattan uzun olmamak lazım düz yada çok hafif topuk olabilir
yok anam belli de hani ne icraatmi var yine beklioz yine beklioz...insan kendini kaptırınca ne kdr ilgilenmicem dese de ilgileniyo malesef kafamıza koyduk bi kere evlenmeyi :26:
oooooo iimiş valla ben elime almıyorum arada salatayı filan yapıyorum en fazla ama sabah kahvaltılrı hep bana aitonda sorunum olmucak heralde :44:
nişanı bahar geldi artık annem kapının önünde sazlı sözlü yaparız dio galiba öle olur büyük bi ihtimal :26:
şakkıdı şıkkıdı oynucazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?