öle öle uzun tatlım ama biz üniversitedeydik bu yaz bitti ben yüksek lisans yapıyorum o askere gitti bu yaz olacak diye ümid ediyorum inşallah
askere gitmeden önce gelelim dediler ama ailem kabul etmedi canım
gitsin öle gelsinler dediler şimdi de iş bulsun öle gelsinler demezlerse iyidir
tahmin değil benimkinin sölediği bi neden var bunlar market açıyo...herşeyleri hemen hemen tamamlandı market için bikaç eksikleri var işte onu açalım öle gidelim diomuşş..benimkide baba istemeye gitmicez önce bi tanış marketi ne beklion demiş :96: hayret onuda nası dediyse babasıyla konuşamayan tiplerdendir benimki :26: hep annesi aracılık yapardı şimdiye kdr neyse işte öle demiş babasıda gülmüş insan bişi söler güleceğine2 gün öncede kızdım buna hemen akşamına arıo babam haftaya salı marketi açıcakmış die çok açarlar...aylardır açıyolar :76: beklioz bakalım
canım 21 yaşındayım 6.5 yıldır çıkıyoruz. ailelerde biliyo babam bekletiyo malesef .babmın keyfini bekliyoruz anlıycağın.
ama sende haklısın canım kendine haksızlık etme adını koysun yine biriktirsin en azından nişanlıyımda bekliyorum dersin şimdi boş boş beklemek çok kötü kendi açımdan da öle
Kızlar gene siz yüzmüşsünüz kuyruguna gelmişsiniz. Bizim 2 buçuk sene oldu ve daha 5 senemiz falan varOf Of geçermi 5 sene?
canım inanki hiç de güzel değil.erkek tarafı yada kız tarafoı sonuç olarak bekliyosun.bir yıl iki yıl değil ki 6.5 yıldır görüşüyoruz biz .başta bir sorun yoktu babm okeyledi abim yüzünden tepkisi değişti.sonra abimin evliliği girdi evlendi .biz hala bekliyoruz sebepte akrabalık var onun etkisi var ayrıca bu kadar uzun zaman oldu niye bizden sakladın derdi var sanki makul karşılıycaktınız off işte yaa bizde tam sebebi net bilmiyoruz .en berbatı buymuş BEKLEMEK...
ben 169 um canımsevgilimde 172 ama aynı duruyoruz neredeyse
ben dümdüz bi topuz istiyorumsaç önemli değil ya tatlım o kadar babet giyersek tamamdır
düşük olursa yakışmaz canım haklısın bende yukarı doğru ve düz istiyorumbak bunları beğeniyorum bendeEki Görüntüle 160627 Eki Görüntüle 160628
evet tatlım mecburuz yanisenin boyun kaç cm:26:
ahhh ahbizimde 5 sene oldu bu yaz söz olur diye düşünüyorum inşallah
daha olmayan şeyin heyecanı bastı :97: topiklerde millet nişandan sözden istemeden bahsediyo okurken heyecanlanıyorum yaşayınca düşünemiyorumherkesin hemem hemen tarihi belli yahu biz bu sene evlenecez guya hiç bişi yok ortada acaba herşey hallolurmu eylüle kdr :26:
amin canım aminnn...ayyy nerdeee :97: pazar gelseler haftaya onada razıyımyok anam bunların geleceği filan bende bekarlığımı yaşayım bari bekarlık sultanlıktır o deilde ben babama gelecekler edecekler bile demedim kendi kendime gelsinler diyorum babam bişey demez yani büyük bi ihtimalle :26:
ay inşallah babnda benim gibi sorun yapmazda siiznkiler gelebilirse hemencecik olur inşallah .ALLAH gönlüne göre versin güzelim..
airlikfeer;canım sizinde geçmiş uzunmuş.inşallah olur güzelim umutlarını yıkmak gibi olmasın ama bend eyıllardır bu yaz bu bahar bu kış diye çok dedim .bu yıl inşallah hepimiz yuvamıza gireriz kızlar dualrımız birbirimizle olsun olurmu??
seninkinin annesimi demişti canım eylülde düğün yaparız diye
ayy bunada şükür yaaa ama bunu demiş madem artık hazırlkılara başlamak gerek biran evvel canım yaa bunların aklı başına gelmesi lazım bir anönce çünkü eylülde düğün olucak
fukara tesellisi
bende öle diom aman bekarlığımı yaşıom işte ne güzel falan diom ama inanmıom kendime
canım valla teselli beklion bizden ama bizde maduruz 5 sene hakkatten uzun yaa okul sorunu sanırım sizin....
hayy Allahım ne güzel demişsin hakkatten mağduruzzzbu arada benimki aradı cumaya açıcakmış babam bıktım bunlardan marketi yerleştir yerleştir bitmiyo..dün gece 12 ye kdr marketle uğraştık diyoo..ahanda yazıom bu market zorr açılır 2 3 ay sonra ancak benim iş yaş demekki anası boş konuşmuş
evet canım annesi demişti ramazandan sonra eylül gibi düğün yaparız diye..hatta çok kilom var o zmna kdr zayıflasam diodu :26: sanki o gelin gidecektanışma olsun akrabalarada duyurucaz artık canım ölede ne bileyim böle tanışma isteme olmadan gerçekten hazırlık yapası gelmio insanın illa netleşcek öle yaparım yoksa boş boş kendi kendime gelin güvey oluyomuşum gibime geliyo herşeyin hayırlısı :97:
aynen öyle teselli işte bizimkideama lafta sadece içimiz kabul etmiyo o teselliyi
ama senin adına da iyi cnm bu askerliğini yapsın o kadar beklediniz bekleyin biraz daha:26:
bizim okul bitcek askerliği var hazırlıklar var ohoo benim daha çok işim var
Kızlar gene siz yüzmüşsünüz kuyruguna gelmişsiniz. Bizim 2 buçuk sene oldu ve daha 5 senemiz falan varOf Of geçermi 5 sene?
canım benim boyum 165 ama daha uzun duruyom nedense ölüçünce 165 çıkıo anlamadım gitti
2.model güzelmiş tatlım
beklemekten baaşka bi çaremiz yok canım
bizim de pek bi hazırlığımız yok canım onları dert etmiyorum işimiz olsun yeter
allah yardımcımız olsun biz diyoruz buu sene olacak olacak ama belli değil canım yine de
bende daha uzun duruyorumaynı derdimiz
millet boyu uzun gösterme tiyosu arar bende şimdi nette kısa gösteren gelinliklere falan bakıom
kız yok ne 2-3 ayı market düzmek okadar zormuymuş yahu hem bak cumaya açıcakmış kendi de demiş..anasının vardır bi bildiği kız bu yaştan sora boş konuşmaz onlar
hazırlılara başlamak derken nişandan sözden bahsettim tatlım onlar enbüyük adım ay nişanlıyken insan heves eder neler yapar neler kendi kendime gelin güvey oluyorum diyede hissetmez insan tez vakitte muradımıza ereriz işallah
kafayı mı yedik ne yaptık biz
allah yardımcımız olsun canım valla
artık evlenmek istiyombaba beni ever
kafayı mı yedik ne yaptık biz
allah yardımcımız olsun canım valla
artık evlenmek istiyombaba beni ever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?