ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

ama senin adına da iyi cnm bu askerliğini yapsın o kadar beklediniz bekleyin biraz daha:26:
bizim okul bitcek askerliği var hazırlıklar var ohoo benim daha çok işim var

evet yaa marketi nie beklioki off bunların keyfi gelene kadar daha çok bahane uydururlar canım olan bize oluyo sinirimiz bozuluyor işte ama seninki babasına bunları sölemeside iyi bişi bakalım ogünler gelince benimki nasıl diyecek

Kızlar gene siz yüzmüşsünüz kuyruguna gelmişsiniz. Bizim 2 buçuk sene oldu ve daha 5 senemiz falan var Of Of geçermi 5 sene?

ama sende haklısın canım kendine haksızlık etme adını koysun yine biriktirsin en azından nişanlıyımda bekliyorum dersin şimdi boş boş beklemek çok kötü kendi açımdan da öle

canım biz allah izin verirse nişaı uzatmak istemiyorz o yüzden 2-3 aya nişan düğün hepsi olsun diye düşünüoz oyüzden para sıkıntısı olmaması lazım ben bugünlerde nişan istemiorum canım seneye ağustosat düğün olucaksa haziran gibi nişanlanmak istiorum ...benim tek derdim o günlerin biranönce gelmesi aslında canım

bu işleri bu kadar uzatmamak lazım yaa heleki herkez biliosa
valla milletin diline sakız oluyoz yaa inşallah baban yumuşar canım sevdiğin akraban sanırım

canım benim boyum 165 ama daha uzun duruyom nedense ölüçünce 165 çıkıo anlamadım gitti
2.model güzelmiş tatlım

seninkinin annesimi demişti canım eylülde düğün yaparız diye
ayy bunada şükür yaaa ama bunu demiş madem artık hazırlkılara başlamak gerek biran evvel canım yaa bunların aklı başına gelmesi lazım bir anönce çünkü eylülde düğün olucak

fukara tesellisi
bende öle diom aman bekarlığımı yaşıom işte ne güzel falan diom ama inanmıom kendime

ne büyük yıkım oluyo dimi bu yaz bu kış deyipte olmaması ben bikaç ay önce krize girmiştim nereyse bu sene olcak dioduk olmayacağını öğrendim ağlama krizlerine giridoum ama alıştım şimdi ....birbirimize dua edelim canım dediğin gibi...bu gece cuma gecesi allah duyar sesimizi esss sen biraz duaya falan çok düşkünsün gibi geldi bana başka topikte yorumunu okdum çok etkilendim hani bebek aldırmayla ilgili
sen dua ediyomusun canım evlilik için...geçende 41 yasin okudum inşallah kabul eder rabbim

evet canım annesi demişti ramazandan sonra eylül gibi düğün yaparız diye..hatta çok kilom var o zmna kdr zayıflasam diodu :26: sanki o gelin gidecek tanışma olsun akrabalarada duyurucaz artık canım ölede ne bileyim böle tanışma isteme olmadan gerçekten hazırlık yapası gelmio insanın illa netleşcek öle yaparım yoksa boş boş kendi kendime gelin güvey oluyomuşum gibime geliyo herşeyin hayırlısı :97:

fukara tesellisi
bende öle diom aman bekarlığımı yaşıom işte ne güzel falan diom ama inanmıom kendime

aynen öyle teselli işte bizimkide ama lafta sadece içimiz kabul etmiyo o teselliyi

canım valla teselli beklion bizden ama bizde maduruz 5 sene hakkatten uzun yaa okul sorunu sanırım sizin....

hayy Allahım ne güzel demişsin hakkatten mağduruzzz bu arada benimki aradı cumaya açıcakmış babam bıktım bunlardan marketi yerleştir yerleştir bitmiyo..dün gece 12 ye kdr marketle uğraştık diyoo..ahanda yazıom bu market zorr açılır 2 3 ay sonra ancak benim iş yaş demekki anası boş konuşmuş

kız yok ne 2-3 ayı market düzmek okadar zormuymuş yahu hem bak cumaya açıcakmış kendi de demiş..anasının vardır bi bildiği kız bu yaştan sora boş konuşmaz onlar

hazırlılara başlamak derken nişandan sözden bahsettim tatlım onlar enbüyük adım ay nişanlıyken insan heves eder neler yapar neler kendi kendime gelin güvey oluyorum diyede hissetmez insan tez vakitte muradımıza ereriz işallah

ama senin adına da iyi cnm bu askerliğini yapsın o kadar beklediniz bekleyin biraz daha:26:
bizim okul bitcek askerliği var hazırlıklar var ohoo benim daha çok işim var

beklemekten baaşka bi çaremiz yok canım
bizim de pek bi hazırlığımız yok canım onları dert etmiyorum işimiz olsun yeter

Kızlar gene siz yüzmüşsünüz kuyruguna gelmişsiniz. Bizim 2 buçuk sene oldu ve daha 5 senemiz falan var Of Of geçermi 5 sene?

allah yardımcımız olsun biz diyoruz buu sene olacak olacak ama belli değil canım yine de

canım benim boyum 165 ama daha uzun duruyom nedense ölüçünce 165 çıkıo anlamadım gitti
2.model güzelmiş tatlım

bende daha uzun duruyorum aynı derdimiz

millet boyu uzun gösterme tiyosu arar bende şimdi nette kısa gösteren gelinliklere falan bakıom

kız yok ne 2-3 ayı market düzmek okadar zormuymuş yahu hem bak cumaya açıcakmış kendi de demiş..anasının vardır bi bildiği kız bu yaştan sora boş konuşmaz onlar

temennimiz o bakalım görcez zaman ne göstercek :97:

başladım sayılır elbise filan bakıyorum tanışmada giyeceğim...söz içinde düşündüm herşeyi gerçi hepsini düşündüm nişanı düğünü ama icraat kaldı tek
kafayı mı yedik ne yaptık biz
allah yardımcımız olsun canım valla
artık evlenmek istiyom baba beni ever

ay güldürdün benii BABA BİZİ EVER :90:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…