ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

aynen canım ama benimkinin annesi yanında değil anneside benim o yüzden

şu anda naz yapma günümdeyim karnım ağrıyodaaaa

ah kıyamam reglmı oldun cicim geçmiş olsun

kızlar ben 1 hafta kadar yokum haber verim dedim ya bu akşam yada yarın akşam gideriz şehir dışına

nere gidiyon kız gezikçi alınma hee

ay ben gibi düşünmene çok sevindim şekerim

sen bana nası gezikçi dersin aaa bitti herşey aramızda
şehir dışına gidioz canım

oh gezicen yani bol bol kız bu arada kuzenin işi noldu geliyomu gelmiyomu inş gelmiyodur :26:

sende bendensin 3yıllık ilişki ve tarih 2013 bizde öle niyetlendik bakalım siz neden 2013ü bekliyonuz canım
Okullarımız bu sene bitiyor canım. Kasım gibi askere gitmeyi planlıyor erkek arkadaşım anca 2012 nisan mayıs gibi döner kısa dönem yapınca. 2012 ağustos gibi de aileleri tanıştırmayı ve nişan yapmayı planlıyoruz 2013 mayıs haziran gibi de düğün inşallah. Bu tabi en erken ve en iyi ihtimal bir aksilik filan olmazsa yani. Bu arada ben 22 erkek arkaaşım da 25 yaşında. Siz neden bizim gibi bekliyorsunu canım?

Son düzenleme:
canım rica edereim müslümanlık görevi kula bunları hatırlatmak
ne niyet için okumuştun geçsin diyemi canım duan bittikten sonramı haberini aldın okurkenmi

takılmadan sınıfını geçsin diye okudum canım :) 2 hafta sonra aldım haberi :)

bizim okullar bitti canım 23 yaşındayım benimkide25 ikimizde çalışıyoruz kasım gibi askere gitcek mayısta döner yüksek ihtimalle 1senede adamakıllı eşyaydı düğün parasıydı derken2013 ü buluyoruz yol ölçmekte istemiyorum şimdilik plan bu bakalım hayırlısı aksilik filan çıkmazsa

kızlar dün 4444 salavat tefriciyem bitti bu sabah rüyamda evlendiğimizi gördüm aşkımla çok etkilendim uyandım sbahın köründe...tefricye biter bitmez gördüm bu rüyayı acaba diyorum kabul mu oldu

kızlar dün 4444 salavat tefriciyem bitti bu sabah rüyamda evlendiğimizi gördüm aşkımla çok etkilendim uyandım sbahın köründe...tefricye biter bitmez gördüm bu rüyayı acaba diyorum kabul mu oldu

inşallah kabul olmuştur canım..

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

whuuuuuuuuuuwwwwww ne hoş ya kabul olmuştur işallah

whuuuuuuuuuuwwwwww ne hoş ya kabul olmuştur işallah

inşallah canımmmmmm ya bayağa düğünüm oldu ya yine
daha öncede görmüştüm bide ne rüya görsem anlamına bakıyorum bekar kız için evliliğe,hayelerinizin gerçekleşeceğine yazıyor son zamanlarda hep bu oluyor

canım benimde son aylarda ne rüya görsem hep anlamı evliliktii..inşallah kabul olmuşturda seninkide öyle olur...evliliğin yaklaşıyo galiba :97:

peki bende bişey sorucam kızlar.rüyada parmakta alyans görmek ne anlama geliyor bilen varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…