evlenince başka olur tabii. şimdi uzağımızdalar diye o kadar da takmıyoruz en iyisini yapıyoruz . fazla yüz verdin mi de en üstüne düşeni bile yalpalıyor. en iyisi annesinin yaptığı gibi arada azar arada sevgi o şekil götürmek
şu anda naz yapma günümdeyim karnım ağrıyodaaaa
kızlar ben 1 hafta kadar yokum haber verim dedim ya bu akşam yada yarın akşam gideriz şehir dışına
aynen canım ama benimkinin annesi yanında değil anneside benim o yüzden
ah kıyamam reglmı oldun cicim geçmiş olsun
nere gidiyon kız gezikçialınma hee
hhahahahahaha :)))))) iyi olmuş kız bende senin gibi düşünüyorum biraz kavga etmek lazım iyi geçinmekte bi yere kadar bayıyo insanı o barışmaya çalışma halleri saf saf ne olduğunu anlamaya çalışması çok tatlı oluyo bende malum dönemimde çok cadı oluyom korkuyo yazık yavrum benim :))))))
sen bana nası gezikçi dersin aaa bitti herşey aramızda
şehir dışına gidioz canım
kızlar ben 1 hafta kadar yokum haber verim dedim ya bu akşam yada yarın akşam gideriz şehir dışına
selam kızlar ben de buraya katılıyım bari. 2013'ü bekliyoruz biz de en erken o da 3 yıldır da birlikteyiz.
Okullarımız bu sene bitiyor canım. Kasım gibi askere gitmeyi planlıyor erkek arkadaşım anca 2012 nisan mayıs gibi döner kısa dönem yapınca. 2012 ağustos gibi de aileleri tanıştırmayı ve nişan yapmayı planlıyoruz 2013 mayıs haziran gibi de düğün inşallah.sende bendensin 3yıllık ilişki ve tarih 2013bizde öle niyetlendik bakalım siz neden 2013ü bekliyonuz canım
canım rica edereim müslümanlık görevi kula bunları hatırlatmak
ne niyet için okumuştun geçsin diyemi canım duan bittikten sonramı haberini aldın okurkenmi
Okullarımız bu sene bitiyor canım. Kasım gibi askere gitmeyi planlıyor erkek arkadaşım anca 2012 nisan mayıs gibi döner kısa dönem yapınca. 2012 ağustos gibi de aileleri tanıştırmayı ve nişan yapmayı planlıyoruz 2013 mayıs haziran gibi de düğün inşallah.Bu tabi en erken ve en iyi ihtimal bir aksilik filan olmazsa yani. Bu arada ben 22 erkek arkaaşım da 25 yaşında. Siz neden bizim gibi bekliyorsunu canım?
Aynen kızlar ALLAHIM İNŞ 2013 eylül gibi şu uzmanlık işi bir olsa :26:
kızlar dün 4444 salavat tefriciyem bitti bu sabah rüyamda evlendiğimizi gördüm aşkımla çok etkilendim uyandım sbahın köründe...tefricye biter bitmez gördüm bu rüyayı acaba diyorum kabul mu oldu
inşallah kabul olmuştur canım..
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar dün 4444 salavat tefriciyem bitti bu sabah rüyamda evlendiğimizi gördüm aşkımla çok etkilendim uyandım sbahın köründe...tefricye biter bitmez gördüm bu rüyayı acaba diyorum kabul mu oldu
whuuuuuuuuuuwwwwww ne hoş ya kabul olmuştur işallah
inşallah canımmmmmm ya bayağa düğünüm oldu ya yine
daha öncede görmüştüm bide ne rüya görsem anlamına bakıyorum bekar kız için evliliğe,hayelerinizin gerçekleşeceğine yazıyor son zamanlarda hep bu oluyor
inşallah canımmmmmm ya bayağa düğünüm oldu ya yine
daha öncede görmüştüm bide ne rüya görsem anlamına bakıyorum bekar kız için evliliğe,hayelerinizin gerçekleşeceğine yazıyor son zamanlarda hep bu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?