• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

gerçektenmi canım
nişanlanmadan önce sanırım
inşallah kabul olmuştur canım saol
eme hangi tabire baksam evlilik diyor

evet nişanlanmadan önce canım..2011 e girdiğimizde daha sık görmeye başladım annem hadi bu sene gidion diye yorum yapardı hep... :97: öle işte :16:

evet nişanlanmadan önce canım..2011 e girdiğimizde daha sık görmeye başladım annem hadi bu sene gidion diye yorum yapardı hep... :97: öle işte :16:

inanmıyorum yaa şimdide annem bana öle diyo rüya tabirlerini sölüyorum ona vaaa gidiyon sen diyo...bide kurbandan sonra istemeye gelcekler allah izin verirse bu belli olduktan sonra daha çok görmeye başladım

Son düzenleme:
ohhh ohhh inşallah maşallah :21: seneye senin evlilikle ilgili yorumlarını okuruz artık :82: düğün gününü filan :61: bizde deriz sana artık bak ne kadar tasalanıyodun sende gidion diye :34:

kızlar dşündüm tasındım maddi problemden dolayı evlenemeyız bı muddet daha dıyordum strese gırmıstım onu da hallettım. arkadas ve esımın dostumun yaptıgı gıbı ıhtıyac kredısı cekıcez yırmı mılyar kadar herseyın ustesınden gelırım herhalde. beraber odeyecegız.bırımız kredıyı bırımızde evın masraflarını fılan. zaten ev kıra olmayacagı ıcın sorunumuz olcagını sanmıyorum.maaslarımızda ıyı sayılır. bunu anlattm ve haklısın dedı kabul ettı. strese gırcez cunku para bırıkmıyor bırıktırmeye kalksan uzun zamna alacak olmayacak. ve bı oraya bı buraya taksıt yapmaktansa bankaya taksıt yaparız daha ıyı .ve maksımum ıkı senede oder bıtırırız dıye dusunuyoruz.onunda kardesı hayırlısıyla bı gıtsın duzenını oturtsun en yakın zamanda sanırım ıstemeye gelecekler :D :64::64:

Yaa ne güzel kendi düğünlerinizi görüyosunuz,ben çok lazımmış gibi arkadaşlarımın düğünlerini görüyorum rüyamda:19::84: Daha dün gördüm bi tanesini,o da zaten evleniyo bu yaz:37: Ahh ahhhhhh...:31:

annelerin hepsi aynı şeyi söylüyo:60::60::60:

Ama ben ilk anneme söylerken seviyorum çıkıyoruz demektense istemeye gelecekler dedim ki ciddi olduğumuz anlaşılsın:60::60:
3 sene oldu anneme söyleyeli daha isteyemediler:60:

aynı benım durum 6 yıl olucak 2 yıldır isticek yok yok olmuyor:)

able sen de emekli olcan buradan anlaşıldı.

bizimki de bu aralar durmadan okul bitsin söz istiyorum diye tutturuyor, çocuk gibi :66:

arkadaşlar sizleri ne kadar cesaretli gördüm böyle valla :) hepinizi tebrik ediyorum :)
okul bitsin hemen olsun istiyorsunuz valla :)
hiç kimse düşünmüyor iş yok para yok v.s
valla keşke bende sizin gibi olabilsem ....
hiç cesaret edemiyorum ...
önce iş snr para ancak ondan snr düşünüyorum ...
harikasınız valla :)

arkadaşlar sizleri ne kadar cesaretli gördüm böyle valla :) hepinizi tebrik ediyorum :)

Bizim de öyle düşündüğümüzden dolayı olamıyor,zaten çoğu kişi de bu sıkıntılardan dolayı evlenemiyor burdaa.İstemek ayrııı,olmaması ayrı.Gönülden istiyoruz ama imkanlar el vermiyor maalesef..

gerçek sevgide insan böyle bir an önce olsun istiyor, mantık biraz da geri planda kalıyor. ama sizin söylediğiniz (yani sandığınız) kadar da mantıksız değil.

gerçek sevgide insan böyle bir an önce olsun istiyor, mantık biraz da geri planda kalıyor. ama sizin söylediğiniz (yani sandığınız) kadar da mantıksız değil.

beni yanlış anladıgını düşünüyorum ben mantıksız diye birşey demedim ...
sevgi ne kadar gerçek olursa olsun insan ne kadar aşık olursa olsun mantık ile hareket eder diye düşünüyorum sonuçta aşk karın doyurmuyor ...
kişiler birbirlerini gerçekten çok seviyorlarsa mutlulukları için beklerler :) maddi olanaklarını elde edene kadar rahat bir evlilik yapıp sıkıntı yaşamamak için bunu kastetmiştim .. yoksa bende hemen olsun isterim ama para pul olmayınca hemen olması benı ılerde mutsuz eder...
benım ne demek istedimi anlayan arakadaşlar emını ki vardır
benimde ilişkim 7 senelik ... okul iş derken 7 sene oldu :) uzaması hiç önemli değil önemli olan sevdiğimle mutlu huzurlu bır yuva kurmak bunun içinde ne kadar olursa olsun beklerım .....

Kaldı ki ben yazımda arkadaşları kutluyorum .. keşke bende onlar gibi olabilsem diyorum .....

Son düzenleme:
bizim okullar bitti canım 23 yaşındayım benimkide25 ikimizde çalışıyoruz kasım gibi askere gitcek mayısta döner yüksek ihtimalle 1senede adamakıllı eşyaydı düğün parasıydı derken2013 ü buluyoruz yol ölçmekte istemiyorum şimdilik plan bu bakalım hayırlısı aksilik filan çıkmazsa:69:

hemen hemen aynıymış valla planlar. :16:

kızlar yaa yarın o gıcık kuzeni görücem off şimdiden sinir bastı bide kapalı halimi ilk defa görcek artık dalgamı geçer laf mı sokar bilmiyorum kavga çıkarırım dicem ama dedem hasta yatıo hastanede görücem kuzenide ayıp olur şimdi..inşallah herşey güzel olur dua edin...

beni yanlış anladıgını düşünüyorum ben mantıksız diye birşey demedim ...
sevgi ne kadar gerçek olursa olsun insan ne kadar aşık olursa olsun mantık ile hareket eder diye düşünüyorum sonuçta aşk karın doyurmuyor ...
kişiler birbirlerini gerçekten çok seviyorlarsa mutlulukları için beklerler :) maddi olanaklarını elde edene kadar rahat bir evlilik yapıp sıkıntı yaşamamak için bunu kastetmiştim .. yoksa bende hemen olsun isterim ama para pul olmayınca hemen olması benı ılerde mutsuz eder...
benım ne demek istedimi anlayan arakadaşlar emını ki vardır
benimde ilişkim 7 senelik ... okul iş derken 7 sene oldu :) uzaması hiç önemli değil önemli olan sevdiğimle mutlu huzurlu bır yuva kurmak bunun içinde ne kadar olursa olsun beklerım .....

Kaldı ki ben yazımda arkadaşları kutluyorum .. keşke bende onlar gibi olabilsem diyorum .....

Senin söylediğinden yanlış anlaşılıyo sanırım..Gayet mantıklı tabi ki,önce iş sonra birikim ve ardından evlilik olmalı zaten.Biz işimiz gücümüz olmadan evlenelim demiyoruz,para olmadan kimse evlenemez ki zaten.Seni anladım şimdi ama sanki sadece aşk uğruna hemen evlencekmişiz gibi düşünüyosun sen.Biz evlenemiyoruz diye üzülüyoruz;çünkü koşullar olgunlaşsın diye beklemek gerekiyor.Bekliyoruz ama beklemek üzüyo bizi ve burda birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.Yoksa zaten cesaret göstercek bir şey yapmıyoruz.Yani en azından ben böyle düşünüyorum.Bu bekleme aşaması çok sıkıyo beni artık,ama sonuçta buna mecbur muyum??? Evet ,çoğumuz mecburuz...
Kısacası burdaki çoğu kişi de senin düşündüğün şeyleri düşündüğü ve de bunların olmasını beklediği için evlenemiyor..

Back