canım benimde son aylarda ne rüya görsem hep anlamı evliliktii..inşallah kabul olmuşturda seninkide öyle olur...evliliğin yaklaşıyo galiba :97:
gerçektenmi canım
nişanlanmadan önce sanırım
inşallah kabul olmuştur canım saol
eme hangi tabire baksam evlilik diyor
evet nişanlanmadan önce canım..2011 e girdiğimizde daha sık görmeye başladım annem hadi bu sene gidion diye yorum yapardı hep... :97: öle işte
annelerin hepsi aynı şeyi söylüyo
Ama ben ilk anneme söylerken seviyorum çıkıyoruz demektense istemeye gelecekler dedim ki ciddi olduğumuz anlaşılsın
3 sene oldu anneme söyleyeli daha isteyemediler
arkadaşlar sizleri ne kadar cesaretli gördüm böyle valla :) hepinizi tebrik ediyorum :)
okul bitsin hemen olsun istiyorsunuz valla :)
hiç kimse düşünmüyor iş yok para yok v.s
valla keşke bende sizin gibi olabilsem ....
hiç cesaret edemiyorum ...
önce iş snr para ancak ondan snr düşünüyorum ...
harikasınız valla :)
Bizim de öyle düşündüğümüzden dolayı olamıyor,zaten çoğu kişi de bu sıkıntılardan dolayı evlenemiyor burdaa.İstemek ayrııı,olmaması ayrı.Gönülden istiyoruz ama imkanlar el vermiyor maalesef..
aynen 5 senedir bekliyoruz bşzbi 1078 günümüz daha var maddi imkanlar
Ah kıyamam gün mü sayıyosunBen daha gün sayma kısmına geçemedim,çünkü şu zamanda ''olabilir'' bile diyemiyoruzz
2013 çok verimli bi yol olcak galiba canım herkesin planları var
arkadaşlar sizleri ne kadar cesaretli gördüm böyle valla :) hepinizi tebrik ediyorum :)
okul bitsin hemen olsun istiyorsunuz valla :)
hiç kimse düşünmüyor iş yok para yok v.s
valla keşke bende sizin gibi olabilsem ....
hiç cesaret edemiyorum ...
önce iş snr para ancak ondan snr düşünüyorum ...
harikasınız valla :)
gerçek sevgide insan böyle bir an önce olsun istiyor, mantık biraz da geri planda kalıyor. ama sizin söylediğiniz (yani sandığınız) kadar da mantıksız değil.
bizim okullar bitti canım 23 yaşındayım benimkide25 ikimizde çalışıyoruz kasım gibi askere gitcek mayısta döner yüksek ihtimalle 1senede adamakıllı eşyaydı düğün parasıydı derken2013 ü buluyoruz yol ölçmekte istemiyorum şimdilik plan bu bakalım hayırlısı aksilik filan çıkmazsa
bizde diyoruz ama baksana 3 sene var daha cnmhayırlısıyla herşey olucak yavaş yavas
beni yanlış anladıgını düşünüyorum ben mantıksız diye birşey demedim ...
sevgi ne kadar gerçek olursa olsun insan ne kadar aşık olursa olsun mantık ile hareket eder diye düşünüyorum sonuçta aşk karın doyurmuyor ...
kişiler birbirlerini gerçekten çok seviyorlarsa mutlulukları için beklerler :) maddi olanaklarını elde edene kadar rahat bir evlilik yapıp sıkıntı yaşamamak için bunu kastetmiştim .. yoksa bende hemen olsun isterim ama para pul olmayınca hemen olması benı ılerde mutsuz eder...
benım ne demek istedimi anlayan arakadaşlar emını ki vardır
benimde ilişkim 7 senelik ... okul iş derken 7 sene oldu :) uzaması hiç önemli değil önemli olan sevdiğimle mutlu huzurlu bır yuva kurmak bunun içinde ne kadar olursa olsun beklerım .....
Kaldı ki ben yazımda arkadaşları kutluyorum .. keşke bende onlar gibi olabilsem diyorum .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?