olsun canım ya demekki biraz daha beklemen gerekiyo yada ne bilim nasip oluverir belki hemencik
ay sizdemi uzaksınız ne zor dimi of off :85:
kısa dönemmi yapıcak askerliği?
uzağa gitti diye illa evlenmemeiz gerekmiyor.o bana deseki ömrünümüzün sonunda alıcam seni gülçin ben onu ömrümün sonuna kadar beklerim herkesten herşeyden çok seviyorum ben onu.kararlıyım ama o ne derse desin ben onu bırakmıcam çünkü biliyoprumki oda beni seviyor
İşte inancım yok canım olucağına..içim kararıyo walla offfff..İstemicem artık yaa ne bu! Kendimi yiyip bitiriyorum,her şeye son vercem o olcak
Biz aynı yerdeyiz ama gene de görüşemiyoruz,tabi size göre daha fazla görüşüyoruzdur ama,çok nadir görüşebiliyoruz..
Kısa dönem yapcak diye umut ediyorum.Belli olmuyo çünkü,inşallah kısa olurr.Seninki kısa dönem mi?
ben geldim :) bizde 7. yıldayız ama daha evlenmemize 2 yıl var galiba bilmiyorum of düşününce canım sıkılıyor çünkü ben evlilikten korkuyorum.... nasıl cesaret ediyorlar :) para yok pul yok :) sorumluluk çok falan filan ayyyy daraldımmmmmm
inancın olmazsa zaten hiç olmazki canım ya benimde oluyo bazen öyle karamsarlıklarım ama aşıyorum kendimi sende öyle bi anındasın sanırım canım olsun geçer ya neler hissetmiyoruzki bazen bende düşünüyorum olmıcak bu iş ceyda sonu yok diyorum ama bırakamıyoruz birbirimizi..
benimki uzun dönem yapıcak..beni düşün mutlu ol nası gecıcek 15 + bilmem kaç ay :)
selam kızlar yeni gelin arkadaşlar sizde hoşgeldiniz
kızlar dün benimkinin babası demişki çelik kapı taktıralım tuvaleti yaptıralım yerleride yaptıralım seni evlendircez demiş şu tamirişi bitsin de demiş..yaptırmayada başlamışlar...ne gerek var diyom benimkine gelin gelcek daa eve diyo sen gelcen diyo ondan yaptırıyoz diyo ...çok mutlu oldum yaa...babasıda biliyo beni ...ama yinede tam sevinemiom o gün gelmedikçe bana rahat yüzü yok
hayat bak ne yazdım dünn
mutluyum yaa
kaç gündür canım sıkkındı ya
iyi oldu bu
senlede paylaşmak istedim tatlımm
kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş tatlım
gördün mü bak dedim sana o kadr canını sıkma diye
annesi biliyo babsı biliyo ee bide hazırlıklara başlamışlar bundan iyisi valla bilemiyorum artık
daha da iyi olacak bitanem benim sen yeterki inan ve bekle
saol gülüm inşallah seninde böle sevineceğin şeyler olur yakın zamanda
bugün kapıyı taktırcaklarmış
sanki kendi evim yapılıo gibi bi his var yaa
çünkü allah izin verirse o eve gelin gitcem inşalah
benimkine diyom ki
inanmıyom sana zaten yaptıracaklardır benle ilgisi yoktur diyom ama yerler tuvalet kapılar hepsini anidene yaptırmaya kalktılar ben aralıkta gideriz deyince dedi yani bu hazırlıklar sana diyor inanim bari dimi ama..
kuzenden hiç haberim yk buarada ama bugünerde hiç takmıom nedense yaa
allahın sevgili kulusun ki sıkıntılarını çabucak gideriyo kuzen lafını duymak istemiyorum kafaya takacak bişey yok zaten eve grlin gelecek diye epey masrafa girecekler anlaşılan
Bugün isyanlardayım....Zaten seçimden dolayı gerginim bayaaa,ne olcak ne bitcek diye..
Bi de bi haber aldım..Çok yakın olmasak da bi arkadaşım vardı.Aynı yaştayız gene..Aynı zamanda mezun olduk.Kız okulu bitirir bitirmez iş buldu,erkek arkadaşı 1 yıl önce girmişti zaten işe.Yani para da birikiyodu,çocuk askere de gidip geldi.Şimdi kızın da işi gücü var.Ve nişanlanmışlar! Yani artık kendi şansıma tüküreyim diyorum,başka da bişi demiyorum............
bende bu hafta bi arkadaşımın daha düğününe gidiyorum herşeyleri çok güzel oldu benimkinin abisine kız isticekler onun telaşı var kaç sene daha evlenme işimiz yattı kestim artık umudu hayal mayal kurmuyorum
Bozma canım moralini..Bozma diyorum da,ben de mutsuzum
ayrılmayı düşünüyorum ciddi ciddi ama bu saatten sonra ben kimseye aşık filan olamamki23 yaşındayım çeyiz için eşya alırken bile onu düşündüm başkasıyla nası kullancam içim alırmı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?