ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

ablam 10yıl bi çocukla çıktı.ailesiyle falan tanıştı babası abileri hepsi çok beğendiler ablamı.annesi ablamdan hoşlanmadığı için çocuk ayrıldı 1gün sonra annesi seçtiği kızla nişanlandı(akrabasıyla).köpek gibi pişman olup kapımıza kadar geldi 2hafta bile sürmedi.1000tane çicek bıraktı kapımızda babam hepmizi öldürecekti az kaldi:) herneyse ablam ona yinede affetmedi.her hafta terapiye gidiyor 3yıldan beri.çalışyor artık kimseye güvenemiyormuş.
bende 4yıl birile çıktım hiç evlenmekten bahsettik de ama sık sık değil.okulumu bittirdim onu bekledim 3kere derste kaldı için.en sonunda benden ayrıldı :) vallah bu konuda gülmekten artık başka birşey yapamıyrm çünkü çok ağladım.8aydan beri nişanlıyım ve çok mutluyum.malesef burda yaşamıyor hiç göremiyorum nişanlımı.ekimde evlenecezz ALLAH İZİN VERİRSE İNŞALLAH.
para biriktiriyoz...
umarim hepiniz çok mutlu olacaksınız kızlar bayanlar.Allah iyilik versin.
iyi akşamlar.

TÜM EVLENMEYİ İSTEYENLERİN HAYIRLISIYLA GÖNLÜNDEKİNİ RABBİM ALNINA YAZSIN BİRAN ÖNCE İNŞALLAH (benimde dahil ) ~~AMİNNNNN~~

üzüldüm canım ablana allah başa vermesin inşallah tez vakitte iyi birini bulur sen de o da....senin düğüne az kalmış canım darısı başımıza amin

topuzuda fazla havadan yaptırmamak lazım
bende de boy kompleksi var yaa oyüzden hiç lafını bile etmiom onun yanında boy olayının inşallah ondan kısa dururum düğünde
senin boyun kaç canım
canım ben bu tarz modelleri seviyorum ama bu topuzda yüksekmi sence bundan da düşüğü çirkin durur yahu

Son düzenleme:

ayy çok güzelmiş bu koyu saç rengiyle daha güzel oluyo resimdeki gibi

ayy çok güzelmiş bu koyu saç rengiyle daha güzel oluyo resimdeki gibi

evet canım benim saçlarımda aynı öle simsiyah siyah saç gelinlikte çok asil duruyor bide ben bu şekilde yandan ayrılarak yapılan topuzlara bayılıyorum ebru gündeş topuzu..

ne güzel ince ayrıntıya kdr herşeyi düşünüozda karşı taraftan ses çıkmıo ne olacak bizim bu halimiz :97:

ne güzel ince ayrıntıya kdr herşeyi düşünüozda karşı taraftan ses çıkmıo ne olacak bizim bu halimiz :97:

ay sorma yaaa ben ne yapıyorum saçı ayakkabıyı bile seçmişim ben eklemedim bilin onları kızlar
desert seninkinden ses soluk varmı bence süpriz yapar o sana aniden istemeye gelcez der burda bi arkadaşımın aynen öle olmuştu

tamam sen paylaşmadın onları görmedik duymadık :)

yok canım ya sesi çıkmıo istemeden önce tanışmaya gelicekler daha tanışmaya gelioruz die her an söyleyebilir onu süpris yapabilir işte bekliyorum heran tanışmaya geliyoz demesini bakalım ne zmna kdr beklicem tanışma olduktan sonra çok uzatmasalar isteme olsa önümüzdeki ay istemeyle sözü aynı yaparlar zaten önümüzdeki ayın sonuna doğruda nişan olsa ahhhhh :97:... artık yüzükleri takmak istiyorum

Son düzenleme:

canım sen müstakbel kaynananla hiç konuştunmu senmiydin konuşan ay karıştıryom kusura bakma

bide baskı yapıyomusun sevdiğine hani ne zaman geliceksiniz diye falan hiç konuyu açmıon mu kızz

canım sen müstakbel kaynananla hiç konuştunmu senmiydin konuşan ay karıştıryom kusura bakma

yok canım ne kusuru evet bendim konuşannn konuştukta bakalım icraat yok :26: müstakbel kaynanam meraklı hadi gidelim diomuşda kayınbaba biraz aldırmıyo..

yok canım ne kusuru evet bendim konuşannn konuştukta bakalım icraat yok :26: müstakbel kaynanam meraklı hadi gidelim diomuşda kayınbaba biraz aldırmıyo..

aaa öylemiiii hadi gdelim demesi çok ii canım çok büyük bi adım bunlar olunca gerisi oluyo sen taş çatlasa 1 ay daha beklersin kayınbaba niye aldırmıyo ki tahminin varmı

bide baskı yapıyomusun sevdiğine hani ne zaman geliceksiniz diye falan hiç konuyu açmıon mu kızz

daha 2 gün önce yaptım baskımı anlayan anladı gerisini onlar bilir...artık evlenmek istemiyorum iice soğuttunuz filan annengile söyle sıkıntı yapmasınlar gelmesinler dedim :26: bi hayırlı işte bu kdr uzar mı ya dedim :78: gözümü kararttım söledim...gerçi sölemicektimde senin neyin var soğuk davranıon söle die ısrar etti ii yaptım söledim içimdekiler gerisini onlar düşünsün

bende varım bende bekliyorum malesef hala .RABBİM hepimize sabır versin te zvakitte kavuştursun sevdiğimizle

vaooovv süper bi çıkış yapmışsın kızz ohh iyi demişsin valla eee peki o nededi bende böle şeyler deyince hemen maddiyat konusu girio araya

vaooovv süper bi çıkış yapmışsın kızz ohh iyi demişsin valla eee peki o nededi bende böle şeyler deyince hemen maddiyat konusu girio araya bahanesi hazır yani para biriktiriom ya birikm bitsin ozaman ...cevap bu işte haklıda aslında ama ben duramıom ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…