- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
canım ben bugün 16641 ya latif e başlıcam çok etkili bir duaymış ben geçende başka bişey için okudum çok sıkıntı yapmıştım onu en güzel şekilde feraha ulaştım..bugün yine okucam
bide ben yeni kapandım kızlar benimki daha görmedi haftasonu nası gitcem yaa çok heyecanlıyım inşallah beğenir:18:
hayırlı olsun canım
ayy sınavımı oldum geldim bugünde tam 8 tane soru sormuş hoca ama hepsini yaptım bana da dua edin kızlar
yarınkini geçiyim başka bir şey istemiyorum
fazla notta gözüm yok
hayat inşallah ablana ettiğin dualar kabul olur ve inşallah rüyan gerçek olur
canım benim amin inşallah,, sende sınavlarını su gibi geçersin inşallah kuzum
Ayyy sıkıldımmm bitti perdem sonunda
hadi güle güle kullan tatlımmm
resmini koyda bakalım bizede yap bari
Tabi şekerim koyim ama önce aldıgım modeli koyim sonra çekerim :)baya yoruldum sabahtan beri uğrasıyorum oyysss
Yeşil tonlarında diktim canım çok şıkk oldu yaaa :)
yarında perde yapımını değiştirip kapı süsü yapıcam :)
Oda bu
oys yoruldumm
kızlar benim dualarım bitti ne okuyoruz şimdi
canım ben salavat-ı tefriciye ye devam ediyorum 1 tane bitti 2.ye başladım seviyorum dua okumayı yabildikleriniz varsa yazın kızlar benden de bi dua Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim Ya Kaviyyü Ya Kadir 40 gün boyunca 70 kere okunacak dilek duası
canım ben aslında ableye de söylemiştim birbirimize dua edelim diye mesela tefriciyeyi sırayla birbirimize okuyalım kaçar tane okuyacaksak alalım bititrip şu arkadaşın şu dileğini senn kabul et allahım diye dua edelim çok güzel olur bence
aslında başkasına dua etmek daha sevapmış ve olması daha kolay olurmuş yapalım bunu ya paylaşıverelim aramızda
tamam tefriciye okuyalım herkes dileğini söylesin ona göre ama önce kaç kişi olucaz onu hesaplayalım
1- kulis
2- hayat
var mı başka katılmak isteyen
ben istiyorummm :)
Herhangi bir dileginin olmasini isteyen bir kimse bilhassa is,rizik,dava,bir hakkin meydana çikarilmasi,evlenmek,hapisten kurtulmak,imtahanda basarili olmak,kaçmisi döndürmek,velhasil her ne derdin ve sorunun var ise 16641 defa Ya Latif ismi serifini geceleyin veya gündüzde olabilir öncelikle Allah rizasi için 2 rekat namaz kiliyorsunuz sonra 10 salavat,10 istigfar,10 kelime-i tevhid,10 tekbir ve tekrar 10 salavat ve 1 Fatiha-i serif okuduktan sonra kibleye dönük olarak Ya Latif ismi serifini okuyup tamamlayan kimseye Cenab-i Hakk mutlak suretle muradini ihsan eder.
Allahü latiyfün bi ibadihi yerzüku men yesaü ve hüvel kaviyyül aziyz(sura süresi ayet 19) vede
Allahümme inni eselükeen terzukni rizkan vasian tayyiben min gayri ta'bin ve la nesabin inneke ala külli seyin kadir.
canım sağol bunu yapıucam yarın görüşür5üz öptüm seni
Ne demek canm her zaman ben bu gece yaparım :) 1. sırada kim varsa ona okurum canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?