ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

Ayyy sıkıldımmm bitti perdem sonunda

ayy süper canıkomeline sağlık valla

kkızlar bende katılmak isterdim duaya ama yarından itibaren aranızda yokkum
ve uzun süre de nete giremeyeceğim off çok özlicem sizi

kafam şişti ders çalışmaktan anlamıyo almıyo artık beynimannem gelse de yemek yapsa da yesek

off daha çok çalışmam gereken yer var
yarın saat kaçta olucak oda belli değil sınav
ayy allahım geçiyim yeter yaabaşka bişi istemiyorum

kızlar size bişey anlatıcam.bana düşündüklerinizi yazarsanız çok sevinirim.
bugun benim dogum gunum:/
dün gece 12den sonra arkadaslarım aradılar mesaj attılar faceden falan kutladılar
ama benımkınden ne mesaj ne arama ne cagrı hıc bısey gelmedı
1 bucuga kadar bekledım gece
sora uyumusum zaten
sabahta faceden yazmıs dogum gunun kutlu olsun canım yazmıs bende tesekur ederım yazdım telden mesajda yazdım tsk ederım diye
öğlen 12ye kadar yine hiç aramadı
öğlen aradı işte napıyon falan ben biraz soğuğum tabi ister istemez kendinizi benim yerime koyun
söyledim işte anladı zaten oda unuttunmu falan dedim hayır dedi
işte başladı buda arkadasların gece kutladı diye bende o zaman kutlamak zorundamıyım gece 1 bucuga kadar calıstım eve gelınce hemen yattım sabah kutlarım dedim yalnız sabahta aramadı faceden kutladı anca öğlen arayabildi beyefendi özür diledi yarım agızla en son oda..
tartstık daha dogrusu kavga ettik zaten kaç gündür tartısmaktan ve kavgadan baska bısey paylasmıoruz bir sürü şey işte eve gelirken de tartıstık bana pcyi açtırdı video yapmıs ikimizin fotolarından olusan facede paylasmıs şimdi iyi gibiyiz ama ben artık nasıl davranmam gerektıgını kestıremıyorum agladım bugun zoruma gitti sizle paylasıyım dedim belki akıl verirsiniz bna

Son düzenleme:

biraz soğuk olmuş ama boşver takılma böle şeylere canım gece kutlamak zorunda değil zaten boşver takma

kızlar içinizde ev kızı olan yok mu yaa
bugün bi komşu ağlattı beni çalışmıyorum diye demediği kalmadı bana
ne hakla yaa
allah kahretsin

o ne demek canım öyle ya onaneymiş en sevmediğim muhabbetler agzı olan konsuuyor işte ben suan ev kızıyım iş arıyorum ama bulamıyorum iş konusunda cok sanssızım
boşversen ev kızı olmayı bile beceremeyen ne gerzekler var

Niye yoksun kiiiii

canım sana bişi diyim mi 5 senedir birlikteyiz daha bi kere bile ne doom günümü kutladı nede hediye aldı. her doom günümde bi kavga bi kıyamet yaşadık. Hiçç canını sıkma bu modeller böyle canım inş. evlenince düzelirsiniz düzeliriz
ne hakla yaa
allah kahretsin

Çalışmazsan çalışma ona mı çalışıyodun sanki canım Allah Allah ya hiç ağlamana gerek yok biz çalışıyoruzda noluyo bişi oldugu yok hiç takma canımcım boşver

canım ben bugün 16641 ya latif e başlıcam çok etkili bir duaymış ben geçende başka bişey için okudum çok sıkıntı yapmıştım onu en güzel şekilde feraha ulaştım..bugün yine okucam

cnm dua derken Bismillahil Latif den bahsediyorsun değil mi ?​

ayy ben çok üzülürdüm aşkım öyle yapsa haklısın canım valla
demekki bu tipler de varmış arkadaşın dediği gibi

sana video yapmış canım çok güzel bir hediye aslında :26:keşke soğukluğu uzatmasaydın ama yine de sen bilirsin canım:26:

ne hakla yaa
allah kahretsin

herkesin kendi seçimi
isteyen çalışır isteyen evde durur kimse karışamaz buna
keşke onun seni üzmesine izin vermeseydin

biraz soğuk olmuş ama boşver takılma böle şeylere canım gece kutlamak zorunda değil zaten boşver takma

öyle diyon yani şimdi iyiyizz zaten Allah bozmasın artık takmıcam ve bende onu üzmemeye calıscam :/

ne hakla yaa
allah kahretsin

ay canım benimniye izin verdin seni üzmesine
arifeninde dediği gibi herkesin kendi seçimi ki ben ev kızı olmasamda olmayı çok isterdim kimin kendi evinden rahat bi yeri varki :/

ay bizimkiler ne hainler kızzzz benm başıma ilk defa böyle bişey geldi ama çok koydu yaa
neyseki geçti takmııyorum artık sizi dinliyom

canım var evet bizede böyle denk gelmiş napalım uzatmadım ama şimdi iyiyiz çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…