- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
aferin arkadaşım sen elinden geleni yap kafası dank edersevgilinide helal olsun ezdirmiyo seni
kızlar çok rüyamda çoookkk ama çookk istediğim bişeyin olduğunu gördüm
kızlar çok rüyamda çoookkk ama çookk istediğim bişeyin olduğunu gördüm
Evleniyomuydun yoksaaa :81:
bende kaynanamla oturmak istiyom ya herkes kızıyo ama yani babası vefat etti zaten bende bi iş bulur çalışırım anneside iyi kötü evle uğraşır çocuğumuz olunca ona bakarişallah iyi anlaşırsınız canım 3nüz mutlu mesut geçinirsiniz
ne gördün kızzz
ne o öle sır gibi konuşuon
düğününü mü gördün
onun gibi bişey ya o kadar gerçekciydi ki rüyası bile mutlu etti
kız yok nası anlatsam bilemedim ondan,,, hani daha önce söylemiştim ya ablamın sözü oluyodu kendimin olsa bu kadar mutlu olmam herhalde
rüyanda mı ablanın sözü oluyodu
ya sen ablaın mutlu olmasını nekadar istiyon kızz ne güzel
varya nası istediğimi tahmin bile edemezsin kuzum bazen ben bile kendime şaşırıyorum ,,,, kendimden çok onu düşünüyorum kendimden çok ona dua ediyorum allah büyük artık hayırlısını versin yüzünü güldürsün
amin canım
ablanın bir derdimi var da ona canın sıkılıo bukadar istiyosun canım
valla ilgimi çekti ve böle bişey hisettim ya da nebilim daha önce söz mü attı nişanmı attı ya da ciddi ilşkisinden bir darbe mi yedi allah korusun ama böle hissettim birden
yooo aslında hiç bi derdi yok söz nişanda geçmedi başından ve daha 22 yaşında ama flörtü oldu bi tane ondan sonra karşısına sevebileceği bi insan çıkmadı benim istediğim sadece değerini bilen birisi olsun sevmeyi sevilmeyi yaşasın istiyorum benim gibi o da mutlu olsun
off ne bileyim işte kuzum böyle
evet çocukluk aşkıydıo flörtünü çok mu sevmişti
onun gibi bişey ya o kadar gerçekciydi ki rüyası bile mutlu etti
kızlar benim dualarım bitti ne okuyoruz şimdi
Ne duası canım bunlar banada sölermisin
kızlar benim dualarım bitti ne okuyoruz şimdi
canım ben bugün 16641 ya latif e başlıcam çok etkili bir duaymış ben geçende başka bişey için okudum çok sıkıntı yapmıştım onu en güzel şekilde feraha ulaştım..bugün yine okucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?