günaydınnnnn:81::81::81:
aybenimki derslere verdi kendini yaa sinir ediyo beni
açıköğretim sınavları bitti diye seviniodum şimdide bütü düşünüo
hiç bukadar takmıodu okulu yaa bu sefer niye böle olduysabenle ilgilenemio ders çalışınca ondan sinir oluyom
canım aramızda 45 kilometre mesafe var
günaydınnnnn:81::81::81:
aybenimki derslere verdi kendini yaa sinir ediyo beni
açıköğretim sınavları bitti diye seviniodum şimdide bütü düşünüo
hiç bukadar takmıodu okulu yaa bu sefer niye böle olduysabenle ilgilenemio ders çalışınca ondan sinir oluyom
günaydın canım benimkide öle 1aydır ders ders ders zaten akşama kadar işte oluyo görüşemiyoz geliyo der çalışıyo üstüne onun gerginliğisınaz bitti şimdide iyi geçmedi telafisine çalışcam diye sızlanıyo
hmm bende çok uzak sandım bizim 800 kilometre var
hmm bende çok uzak sandım bizim 800 kilometre var
Biz o dönemi atlattık şekerim :) 2 ay boyunca geç uyumalar konuşmamalar sürekli ders çalışmalarsonunda bitti sürekli ilgileniyo ne kadar Teşekkür etsem az diyo bu hafta sonu süprizi varmış ayy acaba neee
sorma yaa kendimi kötü gelin hissediyorum bide sadece bunla kalsa iyi
valla cahillikten kadının yanında bacak bacak üstüne atmıştım of yaa ne kadar safmışım hatta bacağıma bakmıştı ..onuda demişler peşimden bacak bacak üstüne attı annenin yanında diye onada bişey dememiş kadın saolsun çok anlayışlı çıktı heyecandan demiş ..ben beni istemez sanmıştım bu hareketlerimden sonra ama istio şükür istemeye gidelim diyor istemeyen insan demez sanırım bunu..bide benim namaz kıldığımı anlatıyomuş komşularına geçende komşu kadın benimkine beni sormuş napıo falan die sonra namaz kılıyomuş demiş annen nasıl sevinio anlatıo hep bize bunları demiş....sevinyorum buna canım
sen demi girdin aöf ye
o mu girdi canım
ay merak etme büt yaklaştıkça yine başlayabilir bu dönemler
benimki bugünden dio şu derse çalışmam lazım büt için dio
bide büt nezaman ya
benimkide bu hafta sonu gelcek
bide ben yeni kapandım kızlar benimki daha görmedi haftasonu nası gitcem yaa çok heyecanlıyım inşallah beğenir:18:
kız oluyo bunlar büyüklerin anlayışlı olması gerekiyo bak ne güzel anlayışla karşılamışbende yemeğe gitmiştim mideme nası ağrılıar girmişti annesi yanlış anlamasın diye bütün yemekleri yemeye çalışmıştım iyice ağrımıştı
o girdi canım. Bütünlemeye hiç girmedi benimki inş. girmez 3. sınıfa geçti çalışıyo benimki 70den aşağı notu yokhep destek oldum ama sabrettim sende öyle yap canım inan daha kıymetli oluyosun
ay demekki anlayışlıymış canım yaa
sende de sabır varmış hee maşallah ,buarada sen kaç yaşındasın cnm
ayy ne hoş beğenir beğenir hayırlı olsun canım ders çalışmaları biyerde iyi ama sorumluluk sahibiler
şimdiki kaynanaların çoğu iyi ya23 yaşındayım canım
şimdiki kaynanaların çoğu iyi ya23 yaşındayım canım
ay benim ki inşallah daha da iyidir çünkü beraber oturucam onunla
Ay bide benim ki iyi olsa başımıza taş yağıcakAma umrumda değil valla saygıda kusur etmem ama evlendikten sonrada ayda bi kez gitsek yeterli benimki anlayışlı o konuda allahtan neyin ne oldugunu biliyo o yönden beni zorlamıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?