ciddi anlamda kıskançlık

evet kızlar sayenizde herşeyi öğrendim sözlüm gerçekleri anlattı ve işin içinden mide bulandırıcı bişey çıktı .

evet o numara bi bayana aitmiş evet 150 dk konuşanda oymuş ve evet o kadın eve bile gelmiş !

ama olaylar şöyle gerçekleşiyor bu arada o şirketteki muhasebeci kızda değilmiş. neyse benimki şoför ya yanındada çalışan yaşlı 45 yaşlarında bi muavin var onla gidiyolar mal dağıtımına vs adam evli barklı şerefsiz. demişki benimkine böyle bi kadın var bana yer bulur musun şehir dışından gelicek felan bide sen ara gelmeye ikna et demiş benim safım yok abi fnişanlım öğrenirse ayrılır benden olmaz demiş bu adamda yok kadın rahatsız etmez vs haberi olmaz nişanlının demiş sonra benimkide iyi abi o zaman benim ev boş demiş gel sonra kadını almışlar otogardan felan eve getirmişler benimkinede git içki al felan demişler benimki almış eve gelmiş dışarı çıkmış ki gerçektende o gece dışardaydı neyse eve geldiğinde hala evdeymiş bu kadın adamla birlikte kadın buna adamı gönder biz birlikte olalım demiş benimkide işine bak lan felan demiş kendi odasına geçmiş yatmış uyumuş olay buymuş

bende bunu naısl öğrendim ben buna oyun oynadım ya bu sabahta dedimki yine bi özel numara aradı numara verdi felan numarayı söyle dedi verdim tanıyo musun dedim evet dedi askerlik arkadaşın dimi dedim evet dedi bu bana bikaç defa öyle dedi bende açmazsa bu numara o telefonu dedim ben savcılığa vericem bunu bilesin dedim başka bişey varsa söyle felan en sonunda anlattı başta dedi yüzyüze anlatırım dedi bende dedimki bizlik bi konu anlat şimdi dedim vallahi bizlik bişey yok felan . olayı anlattıktan sonra da görüyosun işte dedim en yakınında ki san abunu yaptı dedim bizim ilişkimiz bitiyo gör bunu gör dedim bağırdım felan ben kendimle tehdit edince bunu o adamı gebertmezsem bende X değilim felan dedi bende dedim o adamı korkut yoksa ben o adamın ailesine de söylicem böyle bi şerefsizlik yaptığını dedim. Bak ben Allahın sevgili kuluysam daha anlatmadığın bişey varsa çıkartsın dedim vallahi yok felan dedi bende dedim ki yalan söylüyosan sende bişeyler yaptıysan ve benden gizliyosan dedim Allah benim canımı alsın ölümü gör tez vakitte dedim öyle işte kızlar olay çözümlendi ama ben o adamı tehdit ettiricem birine benim anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdiler 4 günde :47:

bu arada kadın 45leirndeymiş ve benimkinede dedim ki iyilik yapim derken benden oldun o eve bida adımımı atmam tiksiniyorum sendende o evde yaşananlardanda dedim ve iş yerinede görüşmeye felan gitmicek öyle bi korkusu var ki şuan babamlar öğrenicek ben ondan ayrılıcam diye ben onu ilk kez bu kadar beni kaybetme korkusu yaşarken gördüm maço erkeğimiz bana yalvardı ya dahada bişey demiyorum.

Herşey sizin sayenizde oldu teşekkür ederim :16: ve güvenimide kaybetti sevgili nişanlım...

evet kızlar sayenizde herşeyi öğrendim sözlüm gerçekleri anlattı ve işin içinden mide bulandırıcı bişey çıktı .

evet o numara bi bayana aitmiş evet 150 dk konuşanda oymuş ve evet o kadın eve bile gelmiş !

ama olaylar şöyle gerçekleşiyor bu arada o şirketteki muhasebeci kızda değilmiş. neyse benimki şoför ya yanındada çalışan yaşlı 45 yaşlarında bi muavin var onla gidiyolar mal dağıtımına vs adam evli barklı şerefsiz. demişki benimkine böyle bi kadın var bana yer bulur musun şehir dışından gelicek felan bide sen ara gelmeye ikna et demiş benim safım yok abi fnişanlım öğrenirse ayrılır benden olmaz demiş bu adamda yok kadın rahatsız etmez vs haberi olmaz nişanlının demiş sonra benimkide iyi abi o zaman benim ev boş demiş gel sonra kadını almışlar otogardan felan eve getirmişler benimkinede git içki al felan demişler benimki almış eve gelmiş dışarı çıkmış ki gerçektende o gece dışardaydı neyse eve geldiğinde hala evdeymiş bu kadın adamla birlikte kadın buna adamı gönder biz birlikte olalım demiş benimkide işine bak lan felan demiş kendi odasına geçmiş yatmış uyumuş olay buymuş

bende bunu naısl öğrendim ben buna oyun oynadım ya bu sabahta dedimki yine bi özel numara aradı numara verdi felan numarayı söyle dedi verdim tanıyo musun dedim evet dedi askerlik arkadaşın dimi dedim evet dedi bu bana bikaç defa öyle dedi bende açmazsa bu numara o telefonu dedim ben savcılığa vericem bunu bilesin dedim başka bişey varsa söyle felan en sonunda anlattı başta dedi yüzyüze anlatırım dedi bende dedimki bizlik bi konu anlat şimdi dedim vallahi bizlik bişey yok felan . olayı anlattıktan sonra da görüyosun işte dedim en yakınında ki san abunu yaptı dedim bizim ilişkimiz bitiyo gör bunu gör dedim bağırdım felan ben kendimle tehdit edince bunu o adamı gebertmezsem bende X değilim felan dedi bende dedim o adamı korkut yoksa ben o adamın ailesine de söylicem böyle bi şerefsizlik yaptığını dedim. Bak ben Allahın sevgili kuluysam daha anlatmadığın bişey varsa çıkartsın dedim vallahi yok felan dedi bende dedim ki yalan söylüyosan sende bişeyler yaptıysan ve benden gizliyosan dedim Allah benim canımı alsın ölümü gör tez vakitte dedim öyle işte kızlar olay çözümlendi ama ben o adamı tehdit ettiricem birine benim anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdiler 4 günde :47:

bu arada kadın 45leirndeymiş ve benimkinede dedim ki iyilik yapim derken benden oldun o eve bida adımımı atmam tiksiniyorum sendende o evde yaşananlardanda dedim ve iş yerinede görüşmeye felan gitmicek öyle bi korkusu var ki şuan babamlar öğrenicek ben ondan ayrılıcam diye ben onu ilk kez bu kadar beni kaybetme korkusu yaşarken gördüm maço erkeğimiz bana yalvardı ya dahada bişey demiyorum.

Herşey sizin sayenizde oldu teşekkür ederim :16: ve güvenimide kaybetti sevgili nişanlım...

Konunu başından beri okuyordum ve cidden merakla bekliyordum sonucu. Pek şaşırmadım açıkçası. Nasıl da güzel yalan söyleyebiliyorlar pes valla... Peki bu kadın o adam için geldiyse gece gece 150 dk niye konuşmuş, ne konuşmuş? Kesinlikle affetmemelisin...

Bana hiç mi hiç inandırıcı gelmedi. Niye dersen;
Şoförü olan adam boş ev mi bulamıyorda sözlünün evini istiyor?
Kim bi kadını arayıp başkası için gelmesine ikna etmeye çalışır ne sıfatla ararda gel der?
Ayrıca arayıp ne diyecek bu nasıl bi çirkinlik:20:
Hadi aradı diyelim 150 dk hiç tanımadığı bi kadınla ne konuşabilir nasıl bi ikna çabasıdır bu?
Ayrıca numarayı daha sonra arattığını söylemişsin. Ya erkek çıkmış ya kapalıymış. Belli ki sevgilin bi şekilde haber vermiş sen ulaşamayasın diye. Ve 45 yaşında patronunun sevgilisinin böyle bir şeyle uğraşacağını sanmıyorum. Banane der geçer kenara.

Sen sözlüm hiç yalan söylemez diyorsun ama burda mantığa uygun düşmeyen pek çok nokta var. Bence objektif baktığında sende bunları görebilirsin. Bu olayın peşini bırakma derim. Umarım sözlün haklıdır bu benim kuruntumdur. Mutlu olmanızı dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana hiç mi hiç inandırıcı gelmedi. Niye dersen;
Şoförü olan adam boş ev mi bulamıyorda sözlünün evini istiyor?
Kim bi kadını arayıp başkası için gelmesine ikna etmeye çalışır ne sıfatla ararda gel der?
Ayrıca arayıp ne diyecek bu nasıl bi çirkinlik:20:
Hadi aradı diyelim 150 dk hiç tanımadığı bi kadınla ne konuşabilir nasıl bi ikna çabasıdır bu?
Ayrıca numarayı daha sonra arattığını söylemişsin. Ya erkek çıkmış ya kapalıymış. Belli ki sevgilin bi şekilde haber vermiş sen ulaşamayasın diye. Ve 45 yaşında patronunun sevgilisinin böyle bir şeyle uğraşacağını sanmıyorum. Banane der geçer kenara.

Sen sözlüm hiç yalan söylemez diyorsun ama burda mantığa uygun düşmeyen pek çok nokta var. Bence objektif baktığında sende bunları görebilirsin. Bu olayın peşini bırakma derim. Umarım sözlün haklıdır bu benim kuruntumdur. Mutlu olmanızı dilerim.

canım sen olayı çoook yanlış anlamışsın konuyu okursan anlarsın patronu değil yanında çalışan muavvin onun derecesi ondan daha düşük ve 1 saat öncede muaavinlede konuştum dedim eğer sen değilde onun yediği haltlarsa ve sana atıyosa suçu söyle dedim yok benim bütün suç dedi yalan söylüyosan eğer dedim seni savcılığa veririm eşin de herşeyi öğrenir dedim son şansın bak dedim söyle onun mu suç senin mi dedim vallahi billahi benim ama nolur verme eşim bilmesin dedi ve yüzyüze konuştum adamla .

bende güvenimin sarsıldığını söyledim nişanlımda kazanmak için herşeyi yapıcam dedi ve ölmüş annesinin üzerine yemin verdi suçlu olmadığına dair.

he inanıyo musun sen bunlara derseniz onun dediği hiçbi şeye eskisi gibi inanmıyorum içimde hep bi şüphe var böylede olucak snaırım hep...

canım sen olayı çoook yanlış anlamışsın konuyu okursan anlarsın patronu değil yanında çalışan muavvin onun derecesi ondan daha düşük ve 1 saat öncede muaavinlede konuştum dedim eğer sen değilde onun yediği haltlarsa ve sana atıyosa suçu söyle dedim yok benim bütün suç dedi yalan söylüyosan eğer dedim seni savcılığa veririm eşin de herşeyi öğrenir dedim son şansın bak dedim söyle onun mu suç senin mi dedim vallahi billahi benim ama nolur verme eşim bilmesin dedi ve yüzyüze konuştum adamla .

bende güvenimin sarsıldığını söyledim nişanlımda kazanmak için herşeyi yapıcam dedi ve ölmüş annesinin üzerine yemin verdi suçlu olmadığına dair.

he inanıyo musun sen bunlara derseniz onun dediği hiçbi şeye eskisi gibi inanmıyorum içimde hep bi şüphe var böylede olucak snaırım hep...
Hmm evet atladığım yerler olmuş sanırım kusura bakma. Ama patronu değilde muavin olması sorduklarımdan sadece tek bir sorunun cevabını verebilir. :50:

Canım yazılanların hepsini baştan sonuna kadar okudum...

Bana da pek ınandırıcı gelmedı ..Yanı nişanlının anlattıklarının belkı bir kısmı doğru olabılır ama bilemiyorum..

Belki de doğruda dıyo olabılır ama bır garıplık ,bir terslik var bu olanlarda..

Sen yine de tedbırını elden bırakma canım..

Kusura bakma da kimse ben konuşmak istemezsem numaramı arayıp zorla açtıramaz telefonumu bu kadar net:47:

Ne kadar amatörce bir senaryo, gerçekten buna inandınız mı siz? Allah aşkına aşık olun sevinde, gözünüzü bu kadar da karartmayın yahu? Bir kere sen nişanlına inanmamıştın zaten, elinde kendi kulağınla duymadığın, gözünle görmediğin bir kanıt olmadıktan sonra nasıl hemen doğru söylediğine kanaat getirebiliyorsun ki? Senin amacın buna ulaşmak değil miydi? Kadına ulaşmaya çalış dedikçe, sen nişanlına yaptığın türlü oyunlarla ağzından laf almayı düşündün, doğru söyleyeceğini zannederek. Görmek istediğin gibi görüyorsun işte, gördün mü o an evde onları? O gece dışardaydı diyorsun, sonra da kadın yanına gelip adamı gönder deyince işine bak lan deyip odasında uyuduğunu söylüyorsun?

Birde hep 3. kişileri suçluyorsunuz senden çocuğum olsun diye mesaj atan kız suçlu, 45' lik evli barklı muavin amca suçlu.. İlgisinin nişanlınında hoşuna gittiği aşikar, diğer kadın getirme olayında bizim 45' lik muavin amca, sanki dizlerine çöküp ne olur konuş, ne olur evine al diye yalvarmış?

Nişanlım duyarsa kızar diyen adam, adamın 2 çift boş sözüne kendi evinin kapılarını açmış yahu, sizden gerçekten çekinen, sizi seven insan böyle birşeye göz yumamaz olur da bir gün ortaya çıkar diye? Açıklayamam, yemez bunu diye düşünür, yok bilmem kim amca kadın bulmuş, bana ara ikna et dedi, ee bende aradım. Sonra ev bul dedi nişanlım kızar dedim, yok duymaz, haberi olmaz deyince bize gelin abi bizim ev boş dedim. :37:

Ahh canım ahh, kaç yaşındasın bilmiyorum ama tahminimce yaşın daha küçük, yoksa bu senaryonun yalan olduğunu 10 metre öteden şıp diye anlardın.. :ssz:

Son düzenleme:
bence olay gayet açık, yani 150 dk yı ve kız çıkmasını okuyana kadar bile, daha olayın başında, bir kız bir erkeği arayıp nasl senden cocugum olsun der dıye merak ettım, sozlunuz yuz vermeden nasıl dıyebılır bunu? hadı dedı,karsılıgında ıstemeyen adam demez mı, sen ne arsız yuzsuz bırısın ben yakında evlenecegım vs vs.. sahsen benım esımı bırı arasa, cıkarken bıle arasa telı bana verır bır guzel daya dose suna anlamıyor yuzsuz derdı.. o uzun konusma olayına hıc gırmıyorum bıle, ıkı erkek 150 dk telefonda konusamaz bence, ıkı kadın olsa anlarım da.. kaldı kı kadın acmıs telefonu, valla sartlar, olaylar bas bas bagırıyor ortada bır sorun var dıye, bence görmezden gelmeyin derim. ayrıca telefon numaralarının kime ait olduğunu sordurabiliyorsunuz bazı numaralardan, onu deneseniz?

Gidip iş yerindeki kadınla neden konuşmuyorsun?
Sen kim oluyorsun ne hakla ararsın diye bir bağır rezil etsene.:ssz:

sımdı konuyu sonuna kadar okudum da tekrar yorumlamak istedim, üstte yazan arkadasım cok haklı bence kesınlıkle yalan senaryo, bu arada 150 dk lık konusma neyın nesıymıs?

kim kime senden çocuğum olsun diye bilir ? kaldı ki karşı taraf başkası ile nişanlı ise..

alnını karışlarsın geçersin..

saçmaladıkça saçmalanmış :19::19:

Üzülerek söyluyorum canım ama hiç gerçekçi değil. Ayrıca sana başta yalan da söylemişti şimdi neden inanasın ki ? bence gerçekler böyle değil :20:

Son düzenleme:
sımdı konuyu sonuna kadar okudum da tekrar yorumlamak istedim, üstte yazan arkadasım cok haklı bence kesınlıkle yalan senaryo, bu arada 150 dk lık konusma neyın nesıymıs?

45' lik muavin amcanın kaçamağıymış sözde, adamcağız sen konuş ikna et demiş o da aman canıım, elime mi yapışacak diye konuşmuş. Adam yer bul deyince nişanlım kızar derken, adam ne olcak duymaz deyince iyi abi o zaman bizim ev boş demiş, yetmezmiş gibi bir de evinde ağırlamış olmuş tabii. Arada amcamız olduğu için 150 dk konuşup ikna etmeye çalışması hiiiiç anormal değil, hani böyle saçma bir hikaye 100%100 doğru bile olsa, sen nasıl milletin uçkuru için tanımadığın biriyle konuşursun diyip basarım tekmeyi, ablam diye konuşmamıştır herhalde? İkna et demiş çünkü amca bey.:27:

Son düzenleme:
Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır...

Back
X