ciddi anlamda kıskançlık

Sakin ol ve nişanlın ile şüphelerini paylaşma. Lütfen sakin ol önce. İtiraf edeceğini sanma itiraf ettirmek için ugrasma. Ters yöntem uygulayalim önce. O şirketten o kizin numarasini bul ve eşleştir sendeki mi bakalım o numara. Yani elinde kesinlikle somut veriler olsun. Yoksa paronayak hasta damgası vurur sana nişanlın bir gün, sorduğuna soracağına pisman olursun. Kendini hiç zavallı kıskançlıktan erimiş gösterme rica ediyoruz

ben dedim öyle bişey yapsan eğer itiraf eder miydin ederdim dedi aldatmayı göze aldıysam bitmişsindir zaten benim için dedi ama aldatma değilde konuşma olsaydı yine söylerdim dedi sana onca yıldan sonra böyle bişey yapmazdım dedi bilmiyorum ya bakalım oynadığım oyun işe yarıcak mı

başka biriydi belki konuşmasına kızabilceğin başka biri olabilirmi canım. Gerçi 150dk iki erkeğin telefonda konuşmasına hiç ihtimal vermiyorum ben.

belkide ne olduysa cok yakın bir zamanda oldu sende direk anlayınca işten ayrıldı :/ o yüzden daha önce şüphelenmemişte olabilirsin.Birinin gerçekten öyle msj atması için en azından biraz tanıması lazım o kişiyi hiç tanımadığı nişanlı olan bir adama hemde işyerinden birine öyle msjlar atması için psikolojik sorunları olması lazım yani.

dedim ki neden kzıı müdüre şikayet etmedin aslında direk tacizden kovarlardı dedim az önce dediki hayatım o kız orda yıllardır var ben gireli 5 ay olmuş ve sadece şoförüm bi kızıın taciz edeceğine ihtimal bile vermez o müdür diyo pazartesi tekrar gidicek oraya o kızla konuşucak ve şikayet edicek :26:

dağıttım sitelerdede numarayı sildim bu arada :26:

Simdi hanimlar ben sözluyum Allah nasip ederse de dugunume az kaldı . 2-3 gundur sozlumu aşırı derecede cok kıskanıyorum nedeni ise sozlum bi sirkette calisiyor ve oradaki muhasebeci kız sozlume takmıs durumda her gun her gece surekli arıyor ve mesaj atıyor senden cocuk istiyorum vs diyor ustelik nisanli olarak biliyor bizi una ragmen noyle davraniyor kafayi takmis durumda aslinda aylardir hep bu kiz yuzunden sozlumle tartistim ama onun tepkisi hep benim evlenecegim kadin sensin o istedigi kadar arasin ben yuz vermedikten sonra bi onemi yok dedi numarasinida nerden biliyo derseniz muhasebe hesaplari yuzunden acik felan oldugu durumda aramak zorundalar birbirlerini. Neyse sozlum gecen gece 3 siralarinda yabanci bi numarayla yaklasik 150 dk konusmus bende kimdi dedim arkadasim diyip konuyu kapadi sonra benim icime bi his dogdu inanamadim arkadasima arattim ve bi kız cikmis telefona ben sozlume sordum tekrar kikdi diye asker arkadasim dedi iyi dedim ama inanmadim bugun tekrar arattim arkadasima yine bi kız cıkmis ve biz aksam yine kavga ettik o bana hayatim ben seni cok ama cok seviyorum cablnimi veririm senin icin ben bircok kisiyle birlikte oldum ama icinden sseni sevdim senle evlenmek icin bu yola baskoydum felan dedi asker arkadasi nisanliymis acaba diyorum o mu telefonu acan sonra diyorum sacmalama yabanci bi numaraya neden nisanlisi cebap versin. Aldatmaz inaniyorum ona aldatsa bile soyleyen biri o icinde gizli hic bisey tutamaz ki 3 gundur yaptiklarimdan sonra asla tutmaz dun aksamda arkadasiyla disari cikti o yuzden konusamadik ben tavir yaptim biraz iyi diyop kapadim telefonu arkadasina niye boyle yapiyo ben onu cok seviyorum vs demis arkadasida ustune gitme kizin yanlis anlamistir biseyi uzme onuda kendinide demis . Ben somurtsam canindan can gider oyle biri ama o numara kafami cok karistiriyo artik ciddi anlamda psikolojimi bozucak duruma geldi bu kiskanclik sozlumde cok bunaldi cok sıkıyorum onu bu yuzden napicagimi bilmiyorum bana bi fikir verin allah askina bu durum icin ne yapabilirim vd kıskancligimi nasil yenebilirim anlattiklarim yaptiklarim yaninda 3te 1 bile degil ;(

Bu arada sozlum o numarayi yaninda aricam eger erkek cikarsa iliskimiz eskisi gibi olmaz ( guvenmedigimi dusundugu icin ) ameger kiz cikarsa sen kalk dersen kalkarim sen otur dersen otururum sen ne dersenonu yaparim diyo ve sevgilim baya sert biridir maco ama oyle geri kafali biri degil ve bana hep bi kadin aldatilirsa eger bu sen bile olsan sakin affetme yuzune gulme olabildigince aci cektir cunku aldatilan kadinin yureginde yangin vardir sonmeden rahatlayamaz diyen biri..

aynı sorun bendede üç senedir var.9 yıllık evliyim ve eşimle 13 senedir bir birimizin hayatındayız.çalıştığı iş yerine bi kız geldi ve geldiğinden beri her gün ama hergün sorgu sual takip halindeyim.bu takiplerim hiç boş çıkmadı telefon konuşmaları mesajlaşmalar sosyal paylaşım siteleri artık çıldırma noktasına geldim her yerden irtibat halindeydiler.sorsam eşim beni çok seviyor ve inanıyorum da sevdiğine ,ayağım takılsa korkar bana bişey olmasından.ama bu konuşma ilgi alakayı hiç anlayamadım,anlam veremedim.görüyodum okuyordum yazışmalarını kız ağlıyordu ,ağlak bir tipti ama bukadar da olmaz diyordum.aradım kızı kimsin nesin ne istiyorsun diye ,ağza alınmıycak sözler söyledi yani karektersizin daniskası.eşimede söylemiş aradığımı eşimle çok kötü hale geldik tehdit etti beni.bana hakaret eden o kızken birde üstüne eşimden hakaret ve tehditler duydum.ben derim ki arama sakın arama çünkü sen suçlu olursun değerini kaybedersin.sorgu sual artık beni kesmemeye başlamıştı ,takiplerim sonucun da gördüklerim beni çileden çıkarmaya başladı kendini iyi hissetsin yanlız olmadığını anlasın diye şiirler yazıyordu eşim ve bende artık kendimi kaybetmeye sinir krizleri geçirmeye başladım.çünkü vazgeçiremiyordum eşimi.kendime eşime zarar vericek hale gelmiştim ve bu halim eşimi çok korkuttu,beni zapdedemiyor sakinleştiremiyordu.sonuç ne oldu diye sorarsan bende bilmiyorum ama en azın dan evdeyken facede yazışmıyor.öyle bir haldeydi ki eşim ben arkamı döndüğüm anda yazıyordu faceden çünkü ilgi bekliyodu kız,sorunları var intihar edicek durumda. her dakika yanın da oturamıyorum tabi o sırada yapıyordu yapıcağını. artık yanımdayken bile sorguluyorum sürekli takıntı saplantı haline geldi kendimede eşimede hayatı zehir eder hale geldim çünkü huzursuzum korkuyorum hiç birşey olmasa bile eşimin o kızla konuşmasına tahammül edemiyorum.kıskançlık hat safhada.seni çok iyi anlıyorum ,neler hissettiğini biliyorum.insanın elini kolunu bağlayan çaresiz bırakan bir durum.çok bırakıp gitmek istedim eşimi en azından bir gün bensiz kalsın dedim, dayanamadım kıyamadım.her nekadar halen daha sorgulasam da ilgimi alakamı bırakmıyorum,daha çok üstüne düşer oldum.kontrollü,sakin ,daha yapıcı,ilgili alakalı,arada sorgulayan ama doğru cevap alamasam da gülüp arkamı dönen biri oldum.bizim en büyük silahımız dişiliğimiz ve yapamıyacağımız hiç birşey yok bunu unutma.umarım ki sen benim gibi deliricek duruma gelmezsin.sakin ol ,için içini yesede sakinliğini koru çünkü daha nişanlısın.nişanlına yansıtmadan yap ne yapıcaksan o bilmesin unutmuş gibi davran ama takibi elden bırakma.seni tatmin edicek cevaplar ara derim ve bu cevapları almak için yaratıcı ol.benim olayım da kız çok ağlaktı sürekli ağlıyodu intihar edicem yanlızım kimsesizim diye yapışıp kaldı.neyseki striptizci gibi çekildiği fotolarını facene yükleyince eşimde anladı ne mal olduğunu.emin ol onun da vardır bir derdi sıkıntısı nişanlına ağlıyor.sakinliğini koru,takibi elden bırakma.umarım içini rahatlatıcak cevaplar bulursun.

teşekkür ederim desteğin için gerçekten çok zor ve yaklaşık 2 saattir telefonda konuşuyoruz sözlümle herşeyi en ince ayrıntısına kadar her yemini etti bana hiç bi kızla konuşmadığına dair ama bilmiyorum bakalım zaman göstericek herşeyi Rabbim benim yanımda biliyorum

Zaten benim bu tepkilerimi gorunce dun istifa etti ise yaramaz bi o....pu icin evlenecegim sevdigim insanla iliskimin yipranmasini istemiyorum dedi ve cikti
dualarin icin cok tesekkur ederim :)

iş işten geçtikten sonra ayrılmış ne yarar..
dedikleri gibi daha fazla ortaya dökülmesin diye yapmış olabilir..
bu arada cannım arkadaşlarına veya akrabalarına birşey anlatma derim.. eğerki sözlün hatasızsa bile herkez senin üstüne gelir,şimdiden nelerle uğraşıyosunuz diye.. özellikle ailene anlatma birşeyde belli etme derim.
hergün üzüleceğine 1 günn bu işin üzerine iyice odaklan çöz,anla ne nedir canım.
umarım Rabbim sizi birbirinize bağışlar:54: iyi haberlerle bekliyoruz seni:34:

Canım konunu yeni gördüm.:30:

Gecenin 3'ünde 150 dk bir erkeğin asker arkadaşıyla konuşması bana hiç normal gelmedi.:20::20:
Umarım yapmamıştır ve gerçekleri söylüyordur sözlün.
Yoksa gerçekten yazık olur bunca seneye bunca yaşanmışlığa.:50:
Yapsa da seni kaybetmemek için söylemez diye tahmin ediyorum.:26:

Yapabileceğim bişey varsa lütfen söyle.

iş işten geçtikten sonra ayrılmış ne yarar..
dedikleri gibi daha fazla ortaya dökülmesin diye yapmış olabilir..
bu arada cannım arkadaşlarına veya akrabalarına birşey anlatma derim.. eğerki sözlün hatasızsa bile herkez senin üstüne gelir,şimdiden nelerle uğraşıyosunuz diye.. özellikle ailene anlatma birşeyde belli etme derim.
hergün üzüleceğine 1 günn bu işin üzerine iyice odaklan çöz,anla ne nedir canım.
umarım Rabbim sizi birbirinize bağışlar:54: iyi haberlerle bekliyoruz seni:34:

çözülüyo işte olay yakında tamamen çıkar ortaya inşallah :26: aileme bişey söylersem sözlümü öldürürler sen ne yapıyosun diye ki onunda ailesi duyarsa ilk önce onlar sen o kıza bunları yaşatmaya utanmıyo musun diye koca adamı döverler yani. herkes biliyo benim iyi niyetli ne olursa olsun herşeyi affedebilceğimi o yüzden onun ailesi beni asla ezdirmez ona hayırlısı olsun artık ne diyim :26:
Canım konunu yeni gördüm.:30:

Gecenin 3'ünde 150 dk bir erkeğin asker arkadaşıyla konuşması bana hiç normal gelmedi.:20::20:
Umarım yapmamıştır ve gerçekleri söylüyordur sözlün.
Yoksa gerçekten yazık olur bunca seneye bunca yaşanmışlığa.:50:
Yapsa da seni kaybetmemek için söylemez diye tahmin ediyorum.:26:

Yapabileceğim bişey varsa lütfen söyle.

canım berim yerim ben seniiiii :54: teşekkür ederim bitanem çözüyo gibiyim ve sanırım masum çıkıcak bu işin içinden bilmiyorum ya bakalım ne olacak :26:

ben dedim öyle bişey yapsan eğer itiraf eder miydin ederdim dedi aldatmayı göze aldıysam bitmişsindir zaten benim için dedi ama aldatma değilde konuşma olsaydı yine söylerdim dedi sana onca yıldan sonra böyle bişey yapmazdım dedi bilmiyorum ya bakalım oynadığım oyun işe yarıcak mı

dedim ki neden kzıı müdüre şikayet etmedin aslında direk tacizden kovarlardı dedim az önce dediki hayatım o kız orda yıllardır var ben gireli 5 ay olmuş ve sadece şoförüm bi kızıın taciz edeceğine ihtimal bile vermez o müdür diyo pazartesi tekrar gidicek oraya o kızla konuşucak ve şikayet edicek :26:

dağıttım sitelerdede numarayı sildim bu arada :26:

Güzel demişsin canım gostersin msjları müdüre silmediyse eğerki kızınsa suç verirler zaten cezasını senin nişanlın boşyere niye işinden olsunki yani desin ben bunun için ayrıldım işten zaten istifa etmiş bir kere daha kovcak halleri yok ya. Peki gece olan konuşmayla ilgili ne dedi.

çözülüyo işte olay yakında tamamen çıkar ortaya inşallah :26: aileme bişey söylersem sözlümü öldürürler sen ne yapıyosun diye ki onunda ailesi duyarsa ilk önce onlar sen o kıza bunları yaşatmaya utanmıyo musun diye koca adamı döverler yani. herkes biliyo benim iyi niyetli ne olursa olsun herşeyi affedebilceğimi o yüzden onun ailesi beni asla ezdirmez ona hayırlısı olsun artık ne diyim :26:

canım berim yerim ben seniiiii :54: teşekkür ederim bitanem çözüyo gibiyim ve sanırım masum çıkıcak bu işin içinden bilmiyorum ya bakalım ne olacak :26:

:16::16: biliyorum halledeceğini.
ama yalansız dolansız hallet olur mu. haklıyken haksız duruma düşme:34:

Zaten benim bu tepkilerimi gorunce dun istifa etti ise yaramaz bi o....pu icin evlenecegim sevdigim insanla iliskimin yipranmasini istemiyorum dedi ve cikti
dualarin icin cok tesekkur ederim :)

desene cok iyi olmuş yaaa :) cok sevindim senin adına :D inş. şu konuştuu kişi de ortaya çıkarda rahatlarız :)

:16::16: biliyorum halledeceğini.
ama yalansız dolansız hallet olur mu. haklıyken haksız duruma düşme:34:

tamam bitanem :16:

desene cok iyi olmuş yaaa :) cok sevindim senin adına :D inş. şu konuştuu kişi de ortaya çıkarda rahatlarız :)

inşallah canım inaşallah açığa çıkar herşey :26:

Güzel demişsin canım gostersin msjları müdüre silmediyse eğerki kızınsa suç verirler zaten cezasını senin nişanlın boşyere niye işinden olsunki yani desin ben bunun için ayrıldım işten zaten istifa etmiş bir kere daha kovcak halleri yok ya. Peki gece olan konuşmayla ilgili ne dedi.

ay onu söylettirim bak iyi aklıma getirdin teşekkür edeirm sözlümün şoförlüğünü çalışkanlığını çok beğendikleri için çağırdılarda pazartesi konuşmaya o sırada desin bu kız yüzünden istifa ettim diye ay sağol kız o benim hep aklımdan çıkmış çok teşekkür edeirm :54:

hala yeminler veriyo birsürü şeyin üzerine asker arkadaşımdı diye. :26: ben dedim bak hayatım vallahi billahi dedim kızmıcam bayansa o kişi dedim yok kurban olduğum vallahi billahi asker arkadaşım diyo :26:

tamam bitanem :16:

inşallah canım inaşallah açığa çıkar herşey :26:

ay onu söylettirim bak iyi aklıma getirdin teşekkür edeirm sözlümün şoförlüğünü çalışkanlığını çok beğendikleri için çağırdılarda pazartesi konuşmaya o sırada desin bu kız yüzünden istifa ettim diye ay sağol kız o benim hep aklımdan çıkmış çok teşekkür edeirm :54:

hala yeminler veriyo birsürü şeyin üzerine asker arkadaşımdı diye. :26: ben dedim bak hayatım vallahi billahi dedim kızmıcam bayansa o kişi dedim yok kurban olduğum vallahi billahi asker arkadaşım diyo :26:

önemli değil güzelim.Peki ne konuşmuşlar o kadar bir derdimi varmış arkadaşının yani erkeklerin o kadar kelime dağarcığı yok yahu :1:

önemli değil güzelim.Peki ne konuşmuşlar o kadar bir derdimi varmış arkadaşının yani erkeklerin o kadar kelime dağarcığı yok yahu :1:

evet aslında taa ilk gün söylemişti bana asker arkadaşımın bi derdi var o yüzden o kadar çok konuştuk dedi :26: nişanlısıyla ilgiliymiş :26:

hadi inşallah canım tatlılıkla çözülür bu mesele..
yuva yıkanın yuvası olmaz zaten, o kız için içini rahat tut derim..Rabbim görüyo olanları..:54:

evet aslında taa ilk gün söylemişti bana asker arkadaşımın bi derdi var o yüzden o kadar çok konuştuk dedi :26: nişanlısıyla ilgiliymiş :26:

:44::44:
iyide canım daha nişanlılarmış,bu kız hep nişanlısının yanındamı duruyoda,sen her aradığında kız açıyo telefonu:44:
yanlış hatırlamıyorum demi, kız açmıştı:44:
bir yandanda kızın ne hakkı varda ikide bir nişanlısının telefonlarına cevap veriyo:31:
benim kafa yine karıştı:31:
ahh bu erkek milleti neden böyle ya,onlar yüzünden ne hallere geliyoruz:4:

"eğer erkek çıkarsa artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz, kız çıkarsa da ne istersen yaparım" demiş erkek arkadaşın ve bu bana samimi gelmedi. sen de keşke, eğer kız çıkarsa da hiçbir şey eskisi gibi olmaz deseydin keşke canım. burada suçlu olan senmişsin gibi davranmış. ben kendisinden alıp telefonu hemen aramasını ve yüzleşmenizi beklerdim. biraz kaçak göçek cevap vermiş ve geçiştirmeye çalışmış, korkutmaya çalışmış ilişkimiz biter minvalinde konuşarak. madem bir yanlış anlaşılma, hemen arayıp o numarayı son vermeliydi, uzatmamalıydı.

tüm cevapları ve ondan sonraki gelişmeleri okuyamadım, ne oldu bilemiyorum. ben sadece ilk mesajını okuyup cevapladım, eğer alakasız olduysa kusura bakmayınn :)

ohh hadi inşallah atlatıyorsun sanırım canım. Sen çalışıyormusun yarın sende git bakalım nasılmış milletin sevgilisine asılmak gorsun :)

"eğer erkek çıkarsa artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz, kız çıkarsa da ne istersen yaparım" demiş erkek arkadaşın ve bu bana samimi gelmedi. sen de keşke, eğer kız çıkarsa da hiçbir şey eskisi gibi olmaz deseydin keşke canım. burada suçlu olan senmişsin gibi davranmış. ben kendisinden alıp telefonu hemen aramasını ve yüzleşmenizi beklerdim. biraz kaçak göçek cevap vermiş ve geçiştirmeye çalışmış, korkutmaya çalışmış ilişkimiz biter minvalinde konuşarak. madem bir yanlış anlaşılma, hemen arayıp o numarayı son vermeliydi, uzatmamalıydı.

tüm cevapları ve ondan sonraki gelişmeleri okuyamadım, ne oldu bilemiyorum. ben sadece ilk mesajını okuyup cevapladım, eğer alakasız olduysa kusura bakmayınn :)

Hah ışte, arkadaşım tam aklımdan geçenleri söylemiş. Tamamen katiliyorum. Yok erkek çıkarsa hiçbir şey eskisi gibi olmaz bilmem ne, bir adam üzerindeki bu sisi kaldırmak için demeli ki sana hay hay tatlım tabiki arayalim senin içinin rahat etmesi çok önemli demeli, hatta önce kendisi demeli bak arayıp ispatlamak istiyorum sana diye. Yani bu dediği var ya sana aleni tehdit. Senin direkt demen lazımdi o zaman:ben aradim ve kadin çıktı diye. Bunu pat diye suratına deyip gormen lazimdi halini. Yazdiklarindan senin çok masum ve iyi niyetli olduğunu görüyorum. İnşallah ben yanlış cikarim ama bu insan bu adam inşallah seni hak ediyordur. Laf cambazı bir insan ise seni her türlü kandirir

hadi inşallah canım tatlılıkla çözülür bu mesele..
yuva yıkanın yuvası olmaz zaten, o kız için içini rahat tut derim..Rabbim görüyo olanları..:54:

öyle canım öyle yuva yıkanın yuvası olmaz ki biz 5.5 yıldır her zorluğa göğüs gerdik inşallah buda öyle olur :26:

:44::44:
iyide canım daha nişanlılarmış,bu kız hep nişanlısının yanındamı duruyoda,sen her aradığında kız açıyo telefonu:44:
yanlış hatırlamıyorum demi, kız açmıştı:44:
bir yandanda kızın ne hakkı varda ikide bir nişanlısının telefonlarına cevap veriyo:31:
benim kafa yine karıştı:31:
ahh bu erkek milleti neden böyle ya,onlar yüzünden ne hallere geliyoruz:4:

ya ben aramadım hiç arkadaşımın biride diyor ki ne biliyosun yalan söylemediğini arayan kişinin dedi (arkadaşım için diyor bunu ) ama numarayı dağıttığım zamanda gelen mesajlarda hep sen çocuk mu kandırıyosun erkek çıkıyo telefona gibi tepkiler aldım hep. :26:

estağfurullah ne alakasızı olsun ama anlattım ben unların hepside diğer sayfalarda :34:

ohh hadi inşallah atlatıyorsun sanırım canım. Sen çalışıyormusun yarın sende git bakalım nasılmış milletin sevgilisine asılmak gorsun :)

ay çalışmıyorum aslındada yarın doktor işim olmasa giderdim ama işim var benimde yarın :26:

Hah ışte, arkadaşım tam aklımdan geçenleri söylemiş. Tamamen katiliyorum. Yok erkek çıkarsa hiçbir şey eskisi gibi olmaz bilmem ne, bir adam üzerindeki bu sisi kaldırmak için demeli ki sana hay hay tatlım tabiki arayalim senin içinin rahat etmesi çok önemli demeli, hatta önce kendisi demeli bak arayıp ispatlamak istiyorum sana diye. Yani bu dediği var ya sana aleni tehdit. Senin direkt demen lazımdi o zaman:ben aradim ve kadin çıktı diye. Bunu pat diye suratına deyip gormen lazimdi halini. Yazdiklarindan senin çok masum ve iyi niyetli olduğunu görüyorum. İnşallah ben yanlış cikarim ama bu insan bu adam inşallah seni hak ediyordur. Laf cambazı bir insan ise seni her türlü kandirir

inşallah dediğin gibi olur Rabbim büyük haklıyıda haksızıda ortaya çıkarıtr elbet

öyle canım öyle yuva yıkanın yuvası olmaz ki biz 5.5 yıldır her zorluğa göğüs gerdik inşallah buda öyle olur :26:

ya ben aramadım hiç arkadaşımın biride diyor ki ne biliyosun yalan söylemediğini arayan kişinin dedi (arkadaşım için diyor bunu ) ama numarayı dağıttığım zamanda gelen mesajlarda hep sen çocuk mu kandırıyosun erkek çıkıyo telefona gibi tepkiler aldım hep. :26:

işte canım arkadaşlarına güvenme,hatta kimseye güvenme,bu işi kendin çöz bence. kimse senin,sizin iyiliğinizi istemez..
valla çok iyi dayanmışsın canım bunca zaman.. kendin ara derim,keşke arkadaşlarınada söylemeseydin.. ona buna söylüyolar çunki.. kimseden hayır yok bu zamanda kimseden:31:
buarada yarın gidemem demişsin işin erken bitecek gibiyse sözlüne söyle beklesin,beraber gidin olmazmı öyle..
senin önünde söylesin herşeyi,gözünle gör en azından söylüyormu
:44:

Benım anlamadıgım yanı daha dogrusu anlam veremedıgım su ;
Sen kac kere o numarayı aramıssın da kız cıkmıs , sozlunun yanında arayınca mı erkek cıkacakmıs ?
Sozlun de ''Eğer erkek çıkarsa artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz, kız çıkarsa da ne istersen yaparım" dıyor ...
Buyuk sacmalıkk ... Zaten onunla bırlıkte aradıgında o telefona erkek cıkacak emın ol bak sımdıden soyluyorum ...
Cunku sozlun teskılatı kurmus sen uyu :34:

Back
X