ciddi anlamda kıskançlık

asla affetmez bana güvenmedin diye. arkadaşım diyo ki ben sana bi mesaj atim diyo nasıl olsa numaramı bilmiyor sevgilin böyle böyle yaptı vs gibisinden o numarayı sorduğundada ver numaramı dedi . ama önce o kızın telefonu açması gerek şuan telefonu kapalı o numaranın ?

anlamadım canıım :S

boşver saçma bişeydi :14: yahu nasıl itiraf edicek bu adam ya nasıl. O dediğim numarada kapalı ulaşılamıyor zaten kafayı yicem.

ah canım ya keşke dağıtmasaydın cok arayan olduysa ondan kapamıştır buyuk ihtimal :/ sadece ismini öğrenmekle bitse canım bence gerçek hikayeyi öğrenmelisin kızla konuş kesinlikle anlatsın.Erkek arkadaşın emin olki affeder seni gecenin bir yarısı biri arasa 150 dkka konuşsan kız arkadaşım desen sevgilin aradığında erkek açsa o güvensizlik yapmıcakmı sanki.

ah canım ya keşke dağıtmasaydın cok arayan olduysa ondan kapamıştır buyuk ihtimal :/ sadece ismini öğrenmekle bitse canım bence gerçek hikayeyi öğrenmelisin kızla konuş kesinlikle anlatsın.Erkek arkadaşın emin olki affeder seni gecenin bir yarısı biri arasa 150 dkka konuşsan kız arkadaşım desen sevgilin aradığında erkek açsa o güvensizlik yapmıcakmı sanki.

öyle tabiki. ama ben önce sevgilimle konuşucam detleşince normal ne var ne yok anlatıyo yine söylemezse kzıın telefonu açıldığında arıcam o anlatsın artık yapcak bişey yok.

öyle tabiki. ama ben önce sevgilimle konuşucam detleşince normal ne var ne yok anlatıyo yine söylemezse kzıın telefonu açıldığında arıcam o anlatsın artık yapcak bişey yok.

Yani bilemezsinki canım ne olduğunu belkide kotu birşey yoktur konuşbakalım ikisiylede sonuç ne olcak haberet bize canım.

Aynen ben de böyle düşünüyorum neden şimdi?

cevabımı yazmıştım ama sanırım okumadın. o aylardır bana ısrar ediyodu çıkim lütfen bak rahatsız oluyorum dşye bende evlenicez paraya ihtiyacımız var diyodum en sonunda amaan be yeter çıkıcam dedi ve çıktı

kızı arıyorum kapatıyo telefonu tamamen

Sen aradıktan sonramı kapıyor :/ canım dedim ya sapıklar aradıysa kız artık kolay kolay bilmediği numarayı açmaz.Birşey sorucam erkek arkadaşın telefonunu yanında bırakırmı hiç karıştırabileceğin yerde yoksa hep yanındamıdır.

Aynen ben de böyle düşünüyorum neden şimdi?

Bencede ayrıca sorun kızdaysa kim kurulu düzenini bozup işten ayrılır kızı şikayet eder o kovulur.

valla erkek arkadaşınla ilgili konuları bilemicem ama numara dağıtmak çok ciddi bir suç ve çok ciddi yaptırımları var. hemen kaldır bence nerelere yazdıysan

Sen aradıktan sonramı kapıyor :/ canım dedim ya sapıklar aradıysa kız artık kolay kolay bilmediği numarayı açmaz.Birşey sorucam erkek arkadaşın telefonunu yanında bırakırmı hiç karıştırabileceğin yerde yoksa hep yanındamıdır.

Bencede ayrıca sorun kızdaysa kim kurulu düzenini bozup işten ayrılır kızı şikayet eder o kovulur.

yok verir karıştırırım sürekli saklamaz herşeyinin kartlarının bile şifresi vardır bende

Sakin ol ve nişanlın ile şüphelerini paylaşma. Lütfen sakin ol önce. İtiraf edeceğini sanma itiraf ettirmek için ugrasma. Ters yöntem uygulayalim önce. O şirketten o kizin numarasini bul ve eşleştir sendeki mi bakalım o numara. Yani elinde kesinlikle somut veriler olsun. Yoksa paronayak hasta damgası vurur sana nişanlın bir gün, sorduğuna soracağına pisman olursun. Kendini hiç zavallı kıskançlıktan erimiş gösterme rica ediyoruz

Nişanlın başka bir numara da kullanıyor olabilir. Ayrıca işten ayrıldı demistin şimdi çalışmıyor mu yani

yok verir karıştırırım sürekli saklamaz herşeyinin kartlarının bile şifresi vardır bende

başka biriydi belki konuşmasına kızabilceğin başka biri olabilirmi canım. Gerçi 150dk iki erkeğin telefonda konuşmasına hiç ihtimal vermiyorum ben.

belkide ne olduysa cok yakın bir zamanda oldu sende direk anlayınca işten ayrıldı :/ o yüzden daha önce şüphelenmemişte olabilirsin.Birinin gerçekten öyle msj atması için en azından biraz tanıması lazım o kişiyi hiç tanımadığı nişanlı olan bir adama hemde işyerinden birine öyle msjlar atması için psikolojik sorunları olması lazım yani.

Son düzenleme:
haklisin bende oyle dusunerek arama istemiyorum dedim.

yok canim daha once hic aramamis baktim gecmise .. Muduru bilmiyodu sadece isten cikma diye israr ediyodu. Tum sirket bizi nisanli olarak biliyor zaten. Benimki sirkette benle konusurken yemekhanedeki abla bile benle konusurdu . Aricam bugun .

Birde kizlar arkadasim dun bana yine kadin cikti diyince sinirlendim facede faks hesap acarak bu numarayi dagittim ve arayan herkes mesaj ati cocuk mu kandiriyosun sen bu numara bi erkege ait diye buda var birde baska bi arkadasimda diyoki kendin aramadan x e inanma kendin duy diyo sesi :(

Numara dağıtmak suçtur ve kim olduğunu bilmediğin bir insanın numarasını dağıtıyorsun suçu geç etik değil. Farzet bu numara bir kadının olsun. Sözlünle ne konuştuğunu aralarında nasıl bir ilişki olduğunu bilmiyorsun. Belki de karşı taraf masum. Mantık sözlüm bana kalsın da gerisine ne olursa olsun mu?

Bir kere ev taşımak için internette boş dönen kamyonların numaraları olur öyle bir numarayı aradım. Aradan uzun zaman geçti benim eşyamı şehir dışına o bey mi aradı başkasına mı taşıttım bilmiyorum. Ama aradan baya bir zaman geçti bir kadın beni arayıp küfürler hakaretler etmeye başladı. Savcılığa verdim ceza aldı. Savcılığın adres tespitinden anladım böyle olduğunu. Çünkü o şehirde yaşayan arayabileceğim kimse yok başka. Ama o kadın benim çok günahımı aldı çok huzursuz etti, tlfu eşim açtığında bile ağza alınmayacak hakaretler etti benimle ilgili, aklıma gelen bütün kötü dilekleri yolladım ona. Yani bunu anlattım. Çünkü yaptığın çok yanlış.

Olayına gelirsek sözlünün iyi yönlerini sergilemeye çalışma. Çok iyi bir insan olabilir ama burda hayatın olağan akışına aykırı durumlar var. Ben hiçbir aklı başında insanın bu kadar uzun süre tacize izin vereceğini sanmıyorum. İstemese tek taraflı olsa işten çıkana kadar patrona olmadı savcılığa şikayet edebilirdi. Benim için bu yeterli bir ayrılık sebebidir. Bunu yaptıktan sonra o kadar zaman konuştuğu numaranın bir anlamı kalmıyor aslında. Kızın takık olması önemli değil burada. Başkasını yaftalamak kolaydır.

Sana hayatta başarılar dilerim. Umarım mutlu olursun.

Son düzenleme:
az önce sözlüm aradı sesimi tiriyomuş gibi e ağlamaklı bi ses tonu yaptım noldu hayatım felan dedi gecenin bi yarısı bi kadın aradı dedim senin beni aldattığını kızlarla konuştuğunu beni kandırdığını bana yalan söylediğini söyledi dedim ağladım felan sakin ol hayatım o numarayı bulucam ben felan dedi bizim ilişkimize kim karışıyo felan dedi bende bilmiyorum çok kötüyüm ablamda araştırıcak gerkeirse savcılığa vericek numarayı dedim bende bulucam onu kimmiş ne diye uğraşıyomuş bizle sorucam dedi ben dedim şirkette hiç telefonunu bıraktın mı dedim bazen dedi yemek yerken dedi bi kerede unutmuştu dedi ki eğer dedi eceyse dedi onu 1 kaşık suda boğarım dedi ikimizinde hattını değiştiricez dedi şu olay bi açığa çıksın hangi şerefsiz yapıyo görücez dedi kesin o eceyse öldürürüm onu dedi felan bende dedim o konuştuğun numara asker arkadaşın mıydı allah aşkına bak söyle vallahi billahi kızmıcam aldattıysan konuştuysan söyle kuran çarpsın affedicem bak dedim yok aşkım yemin ediyorum asker arkadaşımdı dedi bende eğer dedim tek bi kızla konuşursan ablanlar ve kardeşin dışında ölümü gör dedim tamam hayatım tamam bitanem dedi işte bakalım çıkıcak ortaya ama allahım büyük eğer o numara kızsa çıkatsın bi yerden az önce yine diyo ben öyle bişey yaparsam emin ol sana söylerim içimde tutmam dedi bakalım işte nolucak :26:

bu oyunu oynamam iyi oldu ona ama akıllı olsun :47:

Simdi hanimlar ben sözluyum Allah nasip ederse de dugunume az kaldı . 2-3 gundur sozlumu aşırı derecede cok kıskanıyorum nedeni ise sozlum bi sirkette calisiyor ve oradaki muhasebeci kız sozlume takmıs durumda her gun her gece surekli arıyor ve mesaj atıyor senden cocuk istiyorum vs diyor ustelik nisanli olarak biliyor bizi una ragmen noyle davraniyor kafayi takmis durumda aslinda aylardir hep bu kiz yuzunden sozlumle tartistim ama onun tepkisi hep benim evlenecegim kadin sensin o istedigi kadar arasin ben yuz vermedikten sonra bi onemi yok dedi numarasinida nerden biliyo derseniz muhasebe hesaplari yuzunden acik felan oldugu durumda aramak zorundalar birbirlerini. Neyse sozlum gecen gece 3 siralarinda yabanci bi numarayla yaklasik 150 dk konusmus bende kimdi dedim arkadasim diyip konuyu kapadi sonra benim icime bi his dogdu inanamadim arkadasima arattim ve bi kız cikmis telefona ben sozlume sordum tekrar kikdi diye asker arkadasim dedi iyi dedim ama inanmadim bugun tekrar arattim arkadasima yine bi kız cıkmis ve biz aksam yine kavga ettik o bana hayatim ben seni cok ama cok seviyorum cablnimi veririm senin icin ben bircok kisiyle birlikte oldum ama icinden sseni sevdim senle evlenmek icin bu yola baskoydum felan dedi asker arkadasi nisanliymis acaba diyorum o mu telefonu acan sonra diyorum sacmalama yabanci bi numaraya neden nisanlisi cebap versin. Aldatmaz inaniyorum ona aldatsa bile soyleyen biri o icinde gizli hic bisey tutamaz ki 3 gundur yaptiklarimdan sonra asla tutmaz dun aksamda arkadasiyla disari cikti o yuzden konusamadik ben tavir yaptim biraz iyi diyop kapadim telefonu arkadasina niye boyle yapiyo ben onu cok seviyorum vs demis arkadasida ustune gitme kizin yanlis anlamistir biseyi uzme onuda kendinide demis . Ben somurtsam canindan can gider oyle biri ama o numara kafami cok karistiriyo artik ciddi anlamda psikolojimi bozucak duruma geldi bu kiskanclik sozlumde cok bunaldi cok sıkıyorum onu bu yuzden napicagimi bilmiyorum bana bi fikir verin allah askina bu durum icin ne yapabilirim vd kıskancligimi nasil yenebilirim anlattiklarim yaptiklarim yaninda 3te 1 bile degil ;(

Bu arada sozlum o numarayi yaninda aricam eger erkek cikarsa iliskimiz eskisi gibi olmaz ( guvenmedigimi dusundugu icin ) ameger kiz cikarsa sen kalk dersen kalkarim sen otur dersen otururum sen ne dersenonu yaparim diyo ve sevgilim baya sert biridir maco ama oyle geri kafali biri degil ve bana hep bi kadin aldatilirsa eger bu sen bile olsan sakin affetme yuzune gulme olabildigince aci cektir cunku aldatilan kadinin yureginde yangin vardir sonmeden rahatlayamaz diyen biri..

aynı sorun bendede üç senedir var.9 yıllık evliyim ve eşimle 13 senedir bir birimizin hayatındayız.çalıştığı iş yerine bi kız geldi ve geldiğinden beri her gün ama hergün sorgu sual takip halindeyim.bu takiplerim hiç boş çıkmadı telefon konuşmaları mesajlaşmalar sosyal paylaşım siteleri artık çıldırma noktasına geldim her yerden irtibat halindeydiler.sorsam eşim beni çok seviyor ve inanıyorum da sevdiğine ,ayağım takılsa korkar bana bişey olmasından.ama bu konuşma ilgi alakayı hiç anlayamadım,anlam veremedim.görüyodum okuyordum yazışmalarını kız ağlıyordu ,ağlak bir tipti ama bukadar da olmaz diyordum.aradım kızı kimsin nesin ne istiyorsun diye ,ağza alınmıycak sözler söyledi yani karektersizin daniskası.eşimede söylemiş aradığımı eşimle çok kötü hale geldik tehdit etti beni.bana hakaret eden o kızken birde üstüne eşimden hakaret ve tehditler duydum.ben derim ki arama sakın arama çünkü sen suçlu olursun değerini kaybedersin.sorgu sual artık beni kesmemeye başlamıştı ,takiplerim sonucun da gördüklerim beni çileden çıkarmaya başladı kendini iyi hissetsin yanlız olmadığını anlasın diye şiirler yazıyordu eşim ve bende artık kendimi kaybetmeye sinir krizleri geçirmeye başladım.çünkü vazgeçiremiyordum eşimi.kendime eşime zarar vericek hale gelmiştim ve bu halim eşimi çok korkuttu,beni zapdedemiyor sakinleştiremiyordu.sonuç ne oldu diye sorarsan bende bilmiyorum ama en azın dan evdeyken facede yazışmıyor.öyle bir haldeydi ki eşim ben arkamı döndüğüm anda yazıyordu faceden çünkü ilgi bekliyodu kız,sorunları var intihar edicek durumda. her dakika yanın da oturamıyorum tabi o sırada yapıyordu yapıcağını. artık yanımdayken bile sorguluyorum sürekli takıntı saplantı haline geldi kendimede eşimede hayatı zehir eder hale geldim çünkü huzursuzum korkuyorum hiç birşey olmasa bile eşimin o kızla konuşmasına tahammül edemiyorum.kıskançlık hat safhada.seni çok iyi anlıyorum ,neler hissettiğini biliyorum.insanın elini kolunu bağlayan çaresiz bırakan bir durum.çok bırakıp gitmek istedim eşimi en azından bir gün bensiz kalsın dedim, dayanamadım kıyamadım.her nekadar halen daha sorgulasam da ilgimi alakamı bırakmıyorum,daha çok üstüne düşer oldum.kontrollü,sakin ,daha yapıcı,ilgili alakalı,arada sorgulayan ama doğru cevap alamasam da gülüp arkamı dönen biri oldum.bizim en büyük silahımız dişiliğimiz ve yapamıyacağımız hiç birşey yok bunu unutma.umarım ki sen benim gibi deliricek duruma gelmezsin.sakin ol ,için içini yesede sakinliğini koru çünkü daha nişanlısın.nişanlına yansıtmadan yap ne yapıcaksan o bilmesin unutmuş gibi davran ama takibi elden bırakma.seni tatmin edicek cevaplar ara derim ve bu cevapları almak için yaratıcı ol.benim olayım da kız çok ağlaktı sürekli ağlıyodu intihar edicem yanlızım kimsesizim diye yapışıp kaldı.neyseki striptizci gibi çekildiği fotolarını facene yükleyince eşimde anladı ne mal olduğunu.emin ol onun da vardır bir derdi sıkıntısı nişanlına ağlıyor.sakinliğini koru,takibi elden bırakma.umarım içini rahatlatıcak cevaplar bulursun.

az önce sözlüm aradı sesimi tiriyomuş gibi e ağlamaklı bi ses tonu yaptım noldu hayatım felan dedi gecenin bi yarısı bi kadın aradı dedim senin beni aldattığını kızlarla konuştuğunu beni kandırdığını bana yalan söylediğini söyledi dedim ağladım felan sakin ol hayatım o numarayı bulucam ben felan dedi bizim ilişkimize kim karışıyo felan dedi bende bilmiyorum çok kötüyüm ablamda araştırıcak gerkeirse savcılığa vericek numarayı dedim bende bulucam onu kimmiş ne diye uğraşıyomuş bizle sorucam dedi ben dedim şirkette hiç telefonunu bıraktın mı dedim bazen dedi yemek yerken dedi bi kerede unutmuştu dedi ki eğer dedi eceyse dedi onu 1 kaşık suda boğarım dedi ikimizinde hattını değiştiricez dedi şu olay bi açığa çıksın hangi şerefsiz yapıyo görücez dedi kesin o eceyse öldürürüm onu dedi felan bende dedim o konuştuğun numara asker arkadaşın mıydı allah aşkına bak söyle vallahi billahi kızmıcam aldattıysan konuştuysan söyle kuran çarpsın affedicem bak dedim yok aşkım yemin ediyorum asker arkadaşımdı dedi bende eğer dedim tek bi kızla konuşursan ablanlar ve kardeşin dışında ölümü gör dedim tamam hayatım tamam bitanem dedi işte bakalım çıkıcak ortaya ama allahım büyük eğer o numara kızsa çıkatsın bi yerden az önce yine diyo ben öyle bişey yaparsam emin ol sana söylerim içimde tutmam dedi bakalım işte nolucak :26:

bu oyunu oynamam iyi oldu ona ama akıllı olsun :47:

pardon ama kaç yaşındasın? bence bu oyunu hiç bi erkek yemez!

Back
X