- 29 Ocak 2013
- 2.607
- 96
- 363
Yanlış anlamayın ama bu işin içinde nişanlınız da var sanki. Bence takipte olun. Anlattıkları hiç mantıklı değil yani.
Banada mantikli gelmedigi icin gunlerdir kendimi yedim bitirdim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlış anlamayın ama bu işin içinde nişanlınız da var sanki. Bence takipte olun. Anlattıkları hiç mantıklı değil yani.
Tabiki sutten cikmis ak kasik degil ama defalarca dayisida oda anlatti aramamasi gerektigini
Kiz cok takik biri .
Oyle yapicam yargisiz infaz yapmim
Yapmayın zaten arayabildiğiniz ilk fırsatta arayın.
Öyle kızlar var malesef.
Niye bilmiyorum ama sözlünüz doğruyu söylemediyse korkuyor olabilir tepkinizden.
Ya şu numarayı öğrenin bi çok merak ettim![]()
şimdi ne desek boş önce sonuca ulaşmak lazım
Tabiki sutten cikmis ak kasik degil ama defalarca dayisida oda anlatti aramamasi gerektigini
Kiz cok takik biri .
Oyle yapicam yargisiz infaz yapmim
İyide anlatmak yeterli değilse tersleyecek, şikayet edecek.
Eğer kız ruh hastası değilse terslenirse bir daha aramaz.
Ruh hastasıysada zaten şikayet edilmeli, hatta savcılığa verilmeli.
Bu işin sonunda o 150 dk lık konuşma o kızla çıkacak görürsünüz.
Sevgiliniz Taciz edilmekten hoşlanmasa şimdiye çoktan savcılığa bile verebilirdi o kızı.
150 dakika konuşmakta ne var anlamadım. Benim erkek arkadaşım tanıdığım en geveze insandır mesela saatlerce erkek-kız arkadaşlarıyla konuşur.
Mesele gecenin bir yarısı konuşmak.
Bana garip geldi, ben olsam inanmazdım ama şimdilik başının etini yemezsim çünkü bu sefer sözlüm telefon kayıtlarıma bakıyor diye başka hat kullanmaya başlayabilir.
Kiz cok takik biri .
Yapmayın zaten arayabildiğiniz ilk fırsatta arayın.
Öyle kızlar var malesef.
Niye bilmiyorum ama sözlünüz doğruyu söylemediyse korkuyor olabilir tepkinizden.
Ya şu numarayı öğrenin bi çok merak ettim![]()
şimdi ne desek boş önce sonuca ulaşmak lazım
diyor zaten sana bişey anlatamıyorum hayatım kafanda büyüüyosun kendine zarar veriyosun diyor. kontörüm yok olsa anında arıcam da arkadaşım da diyor ki 1-2 hafta sus inanmış gibi yap 2-3. buluşmanızda hadi ara de dedi eğer kem küm ederse o zaman söyle yüzüne karşı güvenmediğini dedi.
Kiz cok takik biri .
İyide anlatmak yeterli değilse tersleyecek, şikayet edecek.
Eğer kız ruh hastası değilse terslenirse bir daha aramaz.
Ruh hastasıysada zaten şikayet edilmeli, hatta savcılığa verilmeli.
Bu işin sonunda o 150 dk lık konuşma o kızla çıkacak görürsünüz.
Sevgiliniz Taciz edilmekten hoşlanmasa şimdiye çoktan savcılığa bile verebilirdi o kızı.
ya ben bıktım artık ben vericem en sonunda . o kız çıkıcağınada adım gibi eminim ben ama burnundanda getirtirim ben bunu. bu böyle kalmaz.
150 dk asker arkadaşıyla konuşmak mısiz şu an sözlünüze olan aşkınızdan dolayı duygusal düşünerek onun haklı çıkmasını istiyorsunuz bu yüzden de söylediklerine inanma eğilimi sezdim sizde. halbuki sözlünüzün anlattıkları bana çok ama çok saçma geldi. ne var ki telefondaki kişiyi erkek çıkarmaya? arar kızı önceden şu saatte arıycam yanında bir erkek arkadaşın olsun o açsın vs vs... gözünüzü açık tutun lütfen. erkekler fazla rahat bırakmaya gelmez. farkettirmeden kontrol altında tutmanız lazım. ben eşime çok güvenirim mesela,ama yine de arada kontrol ederim face hesabını telefonunu... tabi ona hiç hissettirmem bunları
ben sözlümü her zaman savunan biriyim ama bu konuda ona inanmıyorum ne bu en yakın arkadaşıyla bile bu kadar sık aramıyorlar birbirlerini ne yani şimdi mi aşklar depreşti
İnanmayın lütfen bu yalanlara..
Tabiki raha rahat seninle birlikteyim ama o kızla da sohbet etmek hoşuma gidiyor demeyecek
Tabiki kız bana takık beni rahatsız ediyor diyecek tabiki sen fark ettikten sonra başka numaralardan görüşecekler..
Yapmayın lütfen tüm msjları erkek arkadasınızın msjlarını görmüş olmanız gerekiyor tüm msjları...!
Hem o iş yerinde değilsiniz aralarındaki diyalog nası bu hale geldi? hiç bir bayan kendi kendine akıl saglıgı yerindeyken o şekilde msj atmaya başlamaz ancak o noktaya karsınızdaki insan ile gelir. Eğer sağlıklı değilse ztn sözlünüzün tavrı ben seninle birlikteyimden öte olmalı ki bu tacize giriyor neden sessiz kalıyor
Bence bu hikayede eksik cok nokta var..
herşey ama herşey eksik ve ben üzülüyorum mutsuzum ilk kez yalan söylüyo bana çok kırgın kalbim. ya ben melek gibi biriyim ya o ne derse olur diyen biriyim tabiki yeri geldiğinde yumruğumu koyuyorum masaya evet benden de korkuyo ama ben ya ben nasıl yapabilir ki
3 gün nasıl sabredebildin :26:
Bence bir an önce harekete geçmelisin.
150 dakika asker arkadaşla konuşmak hiçte mantıklı gelmiyor.
Hemde askerlik biteli 3 sene olmuş. Ne yani 3 senenin muhasebesini mi çıkardılar gecenin bi yarısı?
Bu olay hiç masum durmuyor.
ya gece 11-12 olur eyvallah ama gece 3 ya 3 ben konuşsam demediğini bırakmaz yaki ben ona olduğu gibi söylerim kızıcağınıda bilsem
Esim kizmasa vallahi ben arayacagim o numarayi suan sizden isteyip
O kadar merak ettim yani
ya kontörüm yok olsa bende hemen arıcam ama arkadaşlarımda bekle diyip duruyor :26:
150 dk bi erkekle konuştuğuna inanmayın !!!!
inanmıyorum ki
150 dakika konuşmakta ne var anlamadım. Benim erkek arkadaşım tanıdığım en geveze insandır mesela saatlerce erkek-kız arkadaşlarıyla konuşur.
Mesele gecenin bir yarısı konuşmak.
Bana garip geldi, ben olsam inanmazdım ama şimdilik başının etini yemezsim çünkü bu sefer sözlüm telefon kayıtlarıma bakıyor diye başka hat kullanmaya başlayabilir.
işte saf ayağına yatım belli bi süre geçtiğinde söylicem ona da ama onla konuşurken tiksinicek duruma geliyorum. ben gündüz kendimi hırpalıyorum o aradığında ise rol yapıyorum bunaldım![]()
Ben bole selerıncok kurcalarım cokta tecrubem vardır ... Iphone da CIA dıe bi uygulama var oraya numarayı yazıyosun orda cıkıo ama tabıı bazen de cıkmıo sen garantı olsun 1-2 defa arat. Hattın kımın ustune oldugu cıkmıo daha garantı kımın kullandıgı cıkıyor sıstem sole calısıo bu uygulamayı yukleyen bır suru ınsan var ve rehberıne ulasılmasına ızın verıo bu uygulamayı cevresınden bırı o kısının yukledıyse o kısıyı nasıl telıne kaydettıyse o sekılde cıkmakta. Ama benden sana tavsıye erkekler bole selerı ne olursa olsun cok sevıolar ınan yapmayan cok az bende hıc tahammul edemedım bole selere ve bu yuzden bıttı cunku ısın ucunu kacırdım yıne gonlunu hos tutuyor ve bı sekılde gayet onemsıyor yazdıkların buny gosterıo hıc yuz goz olma evlenmenıze az kalmıs boyle ufak tefek syler ne yazık kı oluyor onlar olaya " baska turlu" bakıyor ... Hıc yuz goz olma bence aklına da ıyıce sokma sakın bak yapma bunu .... Evlenıncr bısıler aklında ıcınde kalıcagına sımdı son bı turlarını atsınbazen 3 maymunu oynamak gerekıyor kontrollu ve mantıklı ol kendını kıskanclıga alıstırma canım, sevgılerrr
birde o benim ilk ve tek aşkım. ya zoruma gidiyor bana yalan söylemesi ... bana gerçeği söylese en azından bu kadar takmam![]()
asker arkadasi nisanliymis acaba diyorum o mu telefonu acan
adun aksamda arkadasiyla disari cikti o yuzden konusamadik ben tavir yaptim biraz iyi diyop kapadim telefonu arkadasina niye boyle yapiyo ben onu cok seviyorum vs demis arkadasida ustune gitme kizin yanlis anlamistir biseyi uzme onuda kendinide demis .
Ben o hakli ciksin istiyorum hem onca yilin emegi hemde bana obca yildan sonra ilk kez yalan soylemesine uzulurum ben hakli cikarsam.
O bana bu zamana kadar hic yalan soylemedi yalan soyleyeni sevmez sogur insandan hemen kendisinin uzulecegini bilse hatta oluceksin yalan soylemezsen deseler yinede yalan soylemez ama ilk yalani bu olursa gercekten cok uzulurum...
Valla taktık olucan sakın davranıcan sabırlı ol bılıyorum daralmıssın anladım ben senı de bu konularda sakın olmak gerekır ıcıne sınen bır suru konu var onunla ılgılı gelıp gecıcı seler ıcın bak valla bu kadar duygusal davranma ketum ol ben yaptım sen yapma bak o kadar ıcten dıyorum o sımdı bıraz son zamanlarım moduna gırmıstır ınan acaıp kıskanc bı ınsanım ama rahat davran bılıyorum zor ama daha cok zarar gorursun yuz goz olma sonrası daha cıkmaza gırer ... !!!
Aayy... Allahaşkına paragraflara bölün şu yazılarınızı!!
Ahahah... Ne safsın arkadaşım sen yaa :))) Cidden buna inanıyor musun? Yazık kendini kandırıyorsun
Bu arada "kıskançlık" değil boynuzlandığını algılamışsın sadece, kıskançlık olmayan şeylere yönelik kuruntu yapmaktır, düzelteyim :))
Sen dün akşam normal erkek arkadaşıyla görüştüğünü mü düşünüyorsun gerçekten? Bu söyledikleri hikaye, muhtemelen kızla buluştu.
Neyse verilmiş sadakan varmış en azından sözlüyken anlamışsın ne mal olduğunu... Bu saatten sonra evlenirsen de daha aleni argümanlarla aldatıldığında şaşırma...
ya sen iyi değilsn galiba gece gece 150 dk onla konuşmuş sen hala yok o haklı cıksın diyon. bence o muhasebeci kızın ismini bilyosan diyelimki ayşe ara o numarayı deki ayşeylemi görüşyorum evet diosa....... yani dicek bişi kalmıcak!![]()
Ben bole selerıncok kurcalarım cokta tecrubem vardır ... Iphone da CIA dıe bi uygulama var oraya numarayı yazıyosun orda cıkıo ama tabıı bazen de cıkmıo sen garantı olsun 1-2 defa arat. Hattın kımın ustune oldugu cıkmıo daha garantı kımın kullandıgı cıkıyor sıstem sole calısıo bu uygulamayı yukleyen bır suru ınsan var ve rehberıne ulasılmasına ızın verıo bu uygulamayı cevresınden bırı o kısının yukledıyse o kısıyı nasıl telıne kaydettıyse o sekılde cıkmakta. Ama benden sana tavsıye erkekler bole selerı ne olursa olsun cok sevıolar ınan yapmayan cok az bende hıc tahammul edemedım bole selere ve bu yuzden bıttı cunku ısın ucunu kacırdım yıne gonlunu hos tutuyor ve bı sekılde gayet onemsıyor yazdıkların buny gosterıo hıc yuz goz olma evlenmenıze az kalmıs boyle ufak tefek syler ne yazık kı oluyor onlar olaya " baska turlu" bakıyor ... Hıc yuz goz olma bence aklına da ıyıce sokma sakın bak yapma bunu .... Evlenıncr bısıler aklında ıcınde kalıcagına sımdı son bı turlarını atsınbazen 3 maymunu oynamak gerekıyor kontrollu ve mantıklı ol kendını kıskanclıga alıstırma canım, sevgılerrr
150 dakika ne konuşmuş öyle?Asker arkadaşıyla bir de... Yalanı(bence yalan) da o kadar basit ki 'asker arkadaşı'ymış yediği haltların üzerini örtmek için bile zahmete girmemiş çok basit bi yalan ayrıca bu affedilir bişey değil bence
Umarım kesin sonuçlara ulaşırsın ve eğer doğruysa şutlarsın.
![]()
şey bende diyorum ki acaba bugün konuştuğumuz zaman beni bi numara aradı hayatım bi bayandı gece 2-3 kez felan aradı numarasınıversem bi bakar mısın felan desem çok mu abes kaçar ?