- 29 Ocak 2013
- 2.607
- 96
- 363
Simdi hanimlar ben sözluyum Allah nasip ederse de dugunume az kaldı . 2-3 gundur sozlumu aşırı derecede cok kıskanıyorum nedeni ise sozlum bi sirkette calisiyor ve oradaki muhasebeci kız sozlume takmıs durumda her gun her gece surekli arıyor ve mesaj atıyor senden cocuk istiyorum vs diyor ustelik nisanli olarak biliyor bizi una ragmen noyle davraniyor kafayi takmis durumda aslinda aylardir hep bu kiz yuzunden sozlumle tartistim ama onun tepkisi hep benim evlenecegim kadin sensin o istedigi kadar arasin ben yuz vermedikten sonra bi onemi yok dedi numarasinida nerden biliyo derseniz muhasebe hesaplari yuzunden acik felan oldugu durumda aramak zorundalar birbirlerini. Neyse sozlum gecen gece 3 siralarinda yabanci bi numarayla yaklasik 150 dk konusmus bende kimdi dedim arkadasim diyip konuyu kapadi sonra benim icime bi his dogdu inanamadim arkadasima arattim ve bi kız cikmis telefona ben sozlume sordum tekrar kikdi diye asker arkadasim dedi iyi dedim ama inanmadim bugun tekrar arattim arkadasima yine bi kız cıkmis ve biz aksam yine kavga ettik o bana hayatim ben seni cok ama cok seviyorum cablnimi veririm senin icin ben bircok kisiyle birlikte oldum ama icinden sseni sevdim senle evlenmek icin bu yola baskoydum felan dedi asker arkadasi nisanliymis acaba diyorum o mu telefonu acan sonra diyorum sacmalama yabanci bi numaraya neden nisanlisi cebap versin. Aldatmaz inaniyorum ona aldatsa bile soyleyen biri o icinde gizli hic bisey tutamaz ki 3 gundur yaptiklarimdan sonra asla tutmaz dun aksamda arkadasiyla disari cikti o yuzden konusamadik ben tavir yaptim biraz iyi diyop kapadim telefonu arkadasina niye boyle yapiyo ben onu cok seviyorum vs demis arkadasida ustune gitme kizin yanlis anlamistir biseyi uzme onuda kendinide demis . Ben somurtsam canindan can gider oyle biri ama o numara kafami cok karistiriyo artik ciddi anlamda psikolojimi bozucak duruma geldi bu kiskanclik sozlumde cok bunaldi cok sıkıyorum onu bu yuzden napicagimi bilmiyorum bana bi fikir verin allah askina bu durum icin ne yapabilirim vd kıskancligimi nasil yenebilirim anlattiklarim yaptiklarim yaninda 3te 1 bile degil ;(
Bu arada sozlum o numarayi yaninda aricam eger erkek cikarsa iliskimiz eskisi gibi olmaz ( guvenmedigimi dusundugu icin ) ameger kiz cikarsa sen kalk dersen kalkarim sen otur dersen otururum sen ne dersenonu yaparim diyo ve sevgilim baya sert biridir maco ama oyle geri kafali biri degil ve bana hep bi kadin aldatilirsa eger bu sen bile olsan sakin affetme yuzune gulme olabildigince aci cektir cunku aldatilan kadinin yureginde yangin vardir sonmeden rahatlayamaz diyen biri....
Bu arada sozlum o numarayi yaninda aricam eger erkek cikarsa iliskimiz eskisi gibi olmaz ( guvenmedigimi dusundugu icin ) ameger kiz cikarsa sen kalk dersen kalkarim sen otur dersen otururum sen ne dersenonu yaparim diyo ve sevgilim baya sert biridir maco ama oyle geri kafali biri degil ve bana hep bi kadin aldatilirsa eger bu sen bile olsan sakin affetme yuzune gulme olabildigince aci cektir cunku aldatilan kadinin yureginde yangin vardir sonmeden rahatlayamaz diyen biri....