Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar açtıgım yazılardada gördügünüz üzere mutlu ve çok güzel bir evliligim var. hiç bir sorunumuz yok. geçen hafta liseden çok sevdiğim bir erkek arkadaşımla karşılaştım. msn den görüşüp muhabbet ettik. bugün c.tesi günü buluşalım uzun uzun muhabbet ederiz dedi. oda evlenmiş ama boşanmış. çok zor günler geçirmiş. c.tesi için beni yemege dışarı davet etti. eşime durumu söyledim önce düşündü. ben dedimki gerçekten çok yakın arkadaşım. aklı başında düzgün bir çocuktur. hatta senle tanışmayıda çok istedi ama bu tarafa geçemicek bir yerde buluşucaz dedim. oda ben sana güveniyorum akşam buluşmayın ama 4 gibi buluşun 8 e kadar gelmiş ol dedi. ama içimde garip birşey var. ilk defa eşimden başka bir erkekle arkadaşımda olsa yemek yicem. sizce bu istegim normal mi. yoksa vazmı geçiyim. eşime içimde bi gariplik var senden başka biriyle yemek yicem desem gitme o zaman felan der. kötü bişey değil dimi kızlar yaptıgım.-tatlicadiarzu-