How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Cidden bir derdim var

Simdi isler degisti.annen 40 yasinda daha.22 yasinda evladi olduguna gore sizi 18 yasinda dogurmus. Hayatini yasamamis hic.ve su an birini hayatinda istemesi ,gencligi gitmeden bi seyler yasamak istemesi normal.ona anne gibi degil de boyle bakin.yasi cok genc daha.destek olun evli adamlarla degil dogru adamla bi hayat kursun.
Çok önceden onunla konuştum. Daha üniversite birinci sınıfta iken. O zaman adamlarla konuştuğunu bilmiyordum. Babamdan yeni ayrılmıştı. Babamı aldatmisti ama ben inanmamıştım. Cidden hiç inanmadım. Anneme söyledim biz varız diye evlenmekten sakın çekinme biz okuyup gideriz senin tek kalmanı istemem. Hayatını en iyi şekilde yasa diye. Ama o bana erkek görmek istemiyorum baban beni çok yıprattı dedi. O zaman Babam telefonunda yakaladı konuştuğunu ama annem arkadaşım alıp atıyor herhalde dedi mesajları ben kimseyle konuşmuyorum vs dedi. Annemin evde büyü kağıtları çıktı. Daha sonra babam ayrıldı 6 ay içinde. Ben zaten bir tek yaz ayları evde oluyordum. Bi kere biz yakaladık tel nosu. Hem adam hem adamın kardeşinin. Daha sonra inkar etti. Bu olay kapandı adam Bi baktım evlenmiş başka kadınla. Şimdi geldiğimde bu numarayla mesajlarını vs gördüm. Bu numarayı daha önce bir şey olmuş erkek kardeşim anneme sormuş. Yani annem hayatını yaşa adıyla insan gibi yaşamasıni ben de isterim. Ona arkadaş, bir yakın gibi bakmayacağım çünkü ben ona zaten arkadaş gibi yaklaşmaya çalıştığımda o kendi seviyesizligine devam etti.
Ben tatil planı, gezi planı yaparken bizi tercih etmedi. Seviyesiz arkadaşları ile takılmayı tercih etti. Bülbül güle, karga çöplüğe götürür onun için artık iyi bir şey beklemiyorum sonu Müge anlidaki kadınlar gibi olur inşallah beni etkilenmesin de tek duam bu

Ben sizin görüşünüze katilmiyorum.Buradaki anne modeli cirkin hareketler yapıyor .22 yasinda bir genc mi örnek olup destek verecek annesine ? Herkes haddini ,yaşını,konumunu bilmeli.Annelik öyle " ben şunu yasayamadim,bunda aklim kaldi" deyip her istedigini yapabilecek bir vasıf degildir.Aksini düşünenler cocuk yapmasin lutfen.Boşanmak ve evlenmek dogal tabii ama seviye,kalife,görgü kuralları icinde olmali.Öyle eve adam alarak genc kizlarinin yaninda,büyüler yaparak olmaz.Ben de bir anneyim ve annesini şiddetle kiniyorum.Herkes anne olmasin lütfen .
KaTiliyorum size. Ben zaten olmasi gerekeni onunla konuştum. Ama o seviyesiz hareketlerine devam etti. Herkesin içi nasılsa öyle yaşar. Annem de hak ettiğini bulacaktır.

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Bana kalırsa durumu yok sayarak yaşamaya çalışın kendinize bir kapı açana kadar.(iş kapısı) Derslerinize sıkı sarılın,kendinizle beraber kardeşlerinizi de kurtarmak sizin elinizde gibi görünüyor. O zamana kadar annenizle zorunlu olmadığınız zamanlarda konuşup,tartışmayın bile.Durumu düzeltmeyede çalışmayın, zaten utanması yok belli ki,boşuna yüz göz olursunuz,kendinizi boşuna hırpalamış olursunuz
Evet haklısınız. Ben de çok sinirlensem bile konuşmayacağım. O hatasını anlayacak değil. Bir iş buldum mu babam da yardım eder çıkacağım evden
Ama iş bulursam bir yıl kadar evde para viriktiricem. Hemen çıkarsam neler yapar kim bilir.

Durumuna çok üzüldüm canım, inşaallah bir an önce iş bulur ayrılırsın o evden...

Kendi düzenini kurduktan sonrada anneni sil, çıkar dünyandan. Çünkü böyle bir anne insana her zaman lekedir... Başa kakılma sebebidir..

Lipidosu yüksek olan bi anne yarın birgün damadına bile farklı gözle bakar ve herşeyi yaşar...

Çok yakın bir akrabamda yaşadım bu durumu maalesef, kadını kimse durduramıyor, en son kızının eşiyle birliktelik yaşamış, şimdi kızı sildi onu..
Ayy inanmıyorum Allah korusun.
Ben de öyle yapacağım inşallah Bi sorun çıkmazsa.
Çok teşekkür ederim. Bir çok kadının bana destek olması ilaç gibi geldi inanın. Yoksa ben kadınların çok kötü olduğuna inanmaya hazır gibiydim. Annem gerçekten şeytanlaşmış.
Onu düzeltmek için de uğraştım gerçekten. Ama kadının yolu bu. Değişmiyor.
İzlediği şeyleri fark ettim genelde komik ama karı koca aldatması var ve genelde hep cinsellik.
Annemde Bi problem var kesin

Bunları okuyunca gercekten cok üzülüyorum..Hayırsız evlatları olsaymiş da görselermiş günlerini diyesim geliyor cok afedersiniz.üniversite mezunu akli basinda cocuklari olan 40 yasinda bir kadina rezil adamin biri ona aşık olsun diye büyü vs yapmak hic yakisiyor mu? Allah ıslah etsin canım anneni .Gercekten seni hic haketmiyor....
Evet çok haklısınız. Kardeşim ona dedi ki, ileride ben yoksulluk çektim okuttum dersin ama evde konuşulan konulara bak.
Cidden böyle. Millete kendini nasıl acindiriyor bir görseniz. Sanki kendisi hassas biriymiş gibi gösteriyor.
Ona öfkem de bu yüzden zaten. Hiç bir zaman dürüst olmadi

Cinsel isteği azaltan ilaç var mıdır anneme habersiz icirsem. Etik değil ama adımızın çıkacağına böyle bir yöntem yapmak olabilir. Sonuçta büyü yapmıyorum ve başımızı belaya girmekten bu sayede

Çok önceden onunla konuştum. Daha üniversite birinci sınıfta iken. O zaman adamlarla konuştuğunu bilmiyordum. Babamdan yeni ayrılmıştı. Babamı aldatmisti ama ben inanmamıştım. Cidden hiç inanmadım. Anneme söyledim biz varız diye evlenmekten sakın çekinme biz okuyup gideriz senin tek kalmanı istemem. Hayatını en iyi şekilde yasa diye. Ama o bana erkek görmek istemiyorum baban beni çok yıprattı dedi. O zaman Babam telefonunda yakaladı konuştuğunu ama annem arkadaşım alıp atıyor herhalde dedi mesajları ben kimseyle konuşmuyorum vs dedi. Annemin evde büyü kağıtları çıktı. Daha sonra babam ayrıldı 6 ay içinde. Ben zaten bir tek yaz ayları evde oluyordum. Bi kere biz yakaladık tel nosu. Hem adam hem adamın kardeşinin. Daha sonra inkar etti. Bu olay kapandı adam Bi baktım evlenmiş başka kadınla. Şimdi geldiğimde bu numarayla mesajlarını vs gördüm. Bu numarayı daha önce bir şey olmuş erkek kardeşim anneme sormuş. Yani annem hayatını yaşa adıyla insan gibi yaşamasıni ben de isterim. Ona arkadaş, bir yakın gibi bakmayacağım çünkü ben ona zaten arkadaş gibi yaklaşmaya çalıştığımda o kendi seviyesizligine devam etti.
Ben tatil planı, gezi planı yaparken bizi tercih etmedi. Seviyesiz arkadaşları ile takılmayı tercih etti. Bülbül güle, karga çöplüğe götürür onun için artık iyi bir şey beklemiyorum sonu Müge anlidaki kadınlar gibi olur inşallah beni etkilenmesin de tek duam bu
Anliyorum.siz kendinizi kurtarmaya bakin o halde

Ben sizin görüşünüze katilmiyorum.Buradaki anne modeli cirkin hareketler yapıyor .22 yasinda bir genc mi örnek olup destek verecek annesine ? Herkes haddini ,yaşını,konumunu bilmeli.Annelik öyle " ben şunu yasayamadim,bunda aklim kaldi" deyip her istedigini yapabilecek bir vasıf degildir.Aksini düşünenler cocuk yapmasin lutfen.Boşanmak ve evlenmek dogal tabii ama seviye,kalife,görgü kuralları icinde olmali.Öyle eve adam alarak genc kizlarinin yaninda,büyüler yaparak olmaz.Ben de bir anneyim ve annesini şiddetle kiniyorum.Herkes anne olmasin lütfen .
Ornek omsun demedim destek olsun dedim lakin aciklamis zaten destek oldugunu gecmiste.annesi.degisik bir hanimis gercekten.en guzeli ayrilmasi annesinden

Canım yavrum keşke elimizden bişey gelse. Çalıştığı ortamı değiştirse. Orda da mimlenmiştir. Ne yap et kurtulmaya çalış, kardeşlerinle. Annwannen, teyzen yok mu? Onlara yakın güvenli 1 odalı bir yer tutsanız. Bence sen de bu ahlaki seviye ve akıl varken her işi becerirsin

Back