Bayanlar buda bizim inşallah Ocakta doğacak kızımıza aldığımız oda takımı.. Yorumlarınızı,fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.. henüz gelmediği için bu mağazadaki görüntüsü. Demirkapı daki Modesa mağazalarından birinden aldık.. aldıktan sonra da şu şöyle mi olsaydı böyle mi olsaydı diye düşünmekten kendimi alamadım.. aslında durumumuz şuan çok müsait değildi ama çok hevesim vardı ve kocamda beni kırmadı sağolsun.. Ben sade olsun istedim başka mobilyacılarda çok süslüleri taçlıları felanda vardı aklımda kalmadı değil ama buna kendim tüllerine süs yapacığım bi kaç mobilyacıda gördüm.. bunlarda yokmuş sordum :) neyse işte çok uzattım mal bu...Eki Görüntüle 519997 Eki Görüntüle 519996 Eki Görüntüle 519995 bunlardan hariç birde duvar rafı var..
Bayanlar buda bizim inşallah Ocakta doğacak kızımıza aldığımız oda takımı.. Yorumlarınızı,fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.. henüz gelmediği için bu mağazadaki görüntüsü. Demirkapı daki Modesa mağazalarından birinden aldık.. aldıktan sonra da şu şöyle mi olsaydı böyle mi olsaydı diye düşünmekten kendimi alamadım.. aslında durumumuz şuan çok müsait değildi ama çok hevesim vardı ve kocamda beni kırmadı sağolsun.. Ben sade olsun istedim başka mobilyacılarda çok süslüleri taçlıları felanda vardı aklımda kalmadı değil ama buna kendim tüllerine süs yapacığım bi kaç mobilyacıda gördüm.. bunlarda yokmuş sordum :) neyse işte çok uzattım mal bu...Eki Görüntüle 519997 Eki Görüntüle 519996 Eki Görüntüle 519995 bunlardan hariç birde duvar rafı var..
canım çok güzelmiş.biz de kızımıza bu odanın çok benzerini aldık.zevklerimiz yakınmış:)))siz ne kadara aldınız.bir de içinde yatak ve uyku seti dahil mi.yoksa ayrıca mı alacaksınız.biz yatağı ve uyku setini ayri aldık.oldukça pahalıya maloldu.gerçi sen istanbuldasın.biz adanadayız
güle güle kullansın prenses
bizim de geleli 2 hafta oldu hiç birşey yerleştirmedik.bütün kapalar açık havalanıyor.bu arada bu resim çerçevesinden bizim de var:))) bir an benim kızımın osadı gibi geldi:))) ben de yerleştirmeleri yapınca resmini çekeceğim bakalım
ben de 5-6 haftalık hamileyim. bir an kendi evimde hayal ettim bu takımı. bayıldım, çoook güzel. Allah iyi günlrde kullanmayı nasip etsin. güzel güzel büyüsün kızın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?