Görücü usulü ile tanıştığım çocuk ile görüntülü konuşurken çok uygunsuz aldığım bir şeyi yanlışlıkla gördü ? Mesaj bile yazmadı üzerine ?sizce napmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hani size bahsetmiştim memlekete gidince anneannemlerin önerdiği çocuk ile tanıştım iki haftadır konuşuyorduk arada görüntülü konuşuyorduk . Hiç öyle saçma sapan konulara girmemiştik . Bugün yüzüklerimi gösterirken arka tarafta çok önceden aldığım prezarvatif kutusunu gördü bir de kayganlaştırıcı vardı . Çocuk önce bir dondu kaldı sonra ben ne gördüm orada dedi bende dondum kaldım o an. Dedim benim biriyle birlikte olduğumu mu düşünüyorsun dedim o da hayır ama ne için aldın onu dedi bende tahmin ediyosundur dedim oda anladım tatmin olmak için dedi bana . Gerçekten onun için almıştım ama jelatinini bile açmamıştım hatta ona da dedim . Biz bu konu üzerine bayağı konuştuk bana daha önce hiç yapmadığını senin de yapmayacağını düşünüyorum dedi . Bende yapsam ne olur dedim oda demesin mi !!! Sen patlak mısın yoksa diye .. dedim bu ne biçim üslup sonra çok özür dilerim dedi beni affet felan dedi . Kendisinin de yaptığını haftada bir kez yapıyorum dedi . Ya o kadar soğudum ki . Sizce konuşmaya devam etmeliymiyim . Böyle şeyleri hiç yaşamadığını karşısınjnda daki de öyle olmasını istiyormuş. Gerçekten yerin dibine girdim ya ama ne yapabilirim şu saatten sonra
yıllardır seks hayatım var ve aktif ama ne prezervatif aldım ne kayganlaştırıcı jasjahdahdadajsdhsaf konularını okudum fake olduğunu eğer değilsen de kişilik bozukluğun olduğunu düşünüyorum.Sevgilini aldatıyosun,aynı anda 2 kişiyle görüşüyosun.Anladığım kadarıyla ailene ters alakasız bir yaşantında var ve önerdikleri insanla ilişki yaşamayı bile düşünmüşsün onuda işlem yaptırıp kandırıcaktın muhtemelen.Bence psikologa gitmelisin

yıllardır seks hayatım var ve aktif ama ne prezervatif aldım ne kayganlaştırıcı jasjahdahdadajsdhsaf konularını okudum fake olduğunu eğer değilsen de kişilik bozukluğun olduğunu düşünüyorum.Sevgilini aldatıyosun,aynı anda 2 kişiyle görüşüyosun.Anladığım kadarıyla ailene ters alakasız bir yaşantında var ve önerdikleri insanla ilişki yaşamayı bile düşünmüşsün onuda işlem yaptırıp kandırıcaktın muhtemelen.Bence psikologa gitmelisin
Sonrasında pek çok konu açtı başlık sahibi. Gerçek. Çok hızlı bir cinsel hayatı var. Tek eşli insan prezervatif tercih etmez zaten. Hissiyatı azaltıyor. Kayganlaştırıcı kuruluk yaşandığı zaman lazım oluyor.

Sonrasında pek çok konu açtı başlık sahibi. Gerçek. Çok hızlı bir cinsel hayatı var. Tek eşli insan prezervatif tercih etmez zaten. Hissiyatı azaltıyor. Kayganlaştırıcı kuruluk yaşandığı zaman lazım oluyor.
way valla cok şaşırdım diğer konudada ilk kez ilişkiye girdim yazmış tarih olarak yenilerinde…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X