Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Cici kızıma aldığımız oda.. sizce nasıl ?? <3

Buda odamızın son hali... eve geleli çok oldu ama kokusu çıkmadığı için anca yerleştirdim.. hala eksiklerimiz var ama dayanamayıp resimleri ekledim.. bunlarda bizim cicilerimiz..inşallah en son halini de bebeğimle birlikte koyarım :)

Eklentiler

• $IMG_0056.jpg
    $IMG_0056.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 55
  • $IMG_0058.jpg
    $IMG_0058.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 48
  • $IMG_0060.jpg
    $IMG_0060.jpg
    82,3 KB · Görüntüleme: 69
  • $IMG_0071.jpg
    $IMG_0071.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 68
  • $IMG_0074.jpg
    $IMG_0074.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 55
  • $IMG_0077.jpg
    $IMG_0077.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 64
  • $IMG_0081.jpg
    $IMG_0081.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 96
  • $IMG_0083.jpg
    $IMG_0083.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 52
Bayanlar buda bizim inşallah Ocakta doğacak kızımıza aldığımız oda takımı.. Yorumlarınızı,fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.. henüz gelmediği için bu mağazadaki görüntüsü. Demirkapı daki Modesa mağazalarından birinden aldık.. aldıktan sonra da şu şöyle mi olsaydı böyle mi olsaydı diye düşünmekten kendimi alamadım.. aslında durumumuz şuan çok müsait değildi ama çok hevesim vardı ve kocamda beni kırmadı sağolsun.. Ben sade olsun istedim başka mobilyacılarda çok süslüleri taçlıları felanda vardı aklımda kalmadı değil ama buna kendim tüllerine süs yapacığım bi kaç mobilyacıda gördüm.. bunlarda yokmuş sordum :) neyse işte çok uzattım mal bu...Eki Görüntüle 519997 Eki Görüntüle 519996 Eki Görüntüle 519995 bunlardan hariç birde duvar rafı var..

Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasipp etsin inşallah.
Güzel bir seçim yapmışsınız ayrıca çok hoş bir takım ....

Bayanlar buda bizim inşallah Ocakta doğacak kızımıza aldığımız oda takımı.. Yorumlarınızı,fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.. henüz gelmediği için bu mağazadaki görüntüsü. Demirkapı daki Modesa mağazalarından birinden aldık.. aldıktan sonra da şu şöyle mi olsaydı böyle mi olsaydı diye düşünmekten kendimi alamadım.. aslında durumumuz şuan çok müsait değildi ama çok hevesim vardı ve kocamda beni kırmadı sağolsun.. Ben sade olsun istedim başka mobilyacılarda çok süslüleri taçlıları felanda vardı aklımda kalmadı değil ama buna kendim tüllerine süs yapacığım bi kaç mobilyacıda gördüm.. bunlarda yokmuş sordum :) neyse işte çok uzattım mal bu...Eki Görüntüle 519997 Eki Görüntüle 519996 Eki Görüntüle 519995 bunlardan hariç birde duvar rafı var..

canım çok güzelmiş.biz de kızımıza bu odanın çok benzerini aldık.zevklerimiz yakınmış:)))siz ne kadara aldınız.bir de içinde yatak ve uyku seti dahil mi.yoksa ayrıca mı alacaksınız.biz yatağı ve uyku setini ayri aldık.oldukça pahalıya maloldu.gerçi sen istanbuldasın.biz adanadayız

güle güle kullansın prenses

bizim de geleli 2 hafta oldu hiç birşey yerleştirmedik.bütün kapalar açık havalanıyor.bu arada bu resim çerçevesinden bizim de var:))) bir an benim kızımın osadı gibi geldi:))) ben de yerleştirmeleri yapınca resmini çekeceğim bakalım

canım çok güzelmiş.biz de kızımıza bu odanın çok benzerini aldık.zevklerimiz yakınmış:)))siz ne kadara aldınız.bir de içinde yatak ve uyku seti dahil mi.yoksa ayrıca mı alacaksınız.biz yatağı ve uyku setini ayri aldık.oldukça pahalıya maloldu.gerçi sen istanbuldasın.biz adanadayız

güle güle kullansın prenses

bizim de geleli 2 hafta oldu hiç birşey yerleştirmedik.bütün kapalar açık havalanıyor.bu arada bu resim çerçevesinden bizim de var:))) bir an benim kızımın osadı gibi geldi:))) ben de yerleştirmeleri yapınca resmini çekeceğim bakalım

benim 2 ayı geçti havalandırıyoruz hala biraz koku var.. yatak ve uyku seti içindeydi yani burdaki mobilyacılar hep öyle satıyordu daha doğrusu hatta çoğunda cibinliğide içindeydi ama bizim aldığımız yer ayrı satıyormuş.. tabi yatak kendim alsam daha iyi bişey alırdım muhakkak ama idare eder kötü de değil ama insan kendi alınca herşeyin en iyisi olsun istiyor.. ve normal uyku setlerinde ön korumalık yok bu yani ben nerde baktıysam yok bunlar o yüzden daha hoşuma gitti ama tabi belli sayıda seçenek oluyor mağazada bende kendi takımının içindekini seçtim.. bizimde halımız avizemiz ve cibinliğimiz eksik.. gerçi kış olduğu için ilk başlar yanımda park yatakta yatacak.. onuda ikinci el internetten aldık ama yeniden hiçbi farkı yok ..:)

güle güle eskitin. bence çok akıllı davranmışsın, renkli bebek tekstil ürünleri ile kız çocuk odası ve daha ileriki zamanda erkek çocuk odası olarak dekore edebilirsin. nötr renk beyaz her dizayna cevap verebilir mobilya almışsın. allah analı babalı büyütsün.

ben de 5-6 haftalık hamileyim. bir an kendi evimde hayal ettim bu takımı. bayıldım, çoook güzel. Allah iyi günlrde kullanmayı nasip etsin. güzel güzel büyüsün kızın :)

canım diğer takımlar hiç aklında kalmasın gerçekten çok kibar ve şık bir takım:) ilk gördüğümde prenses gibi ne kadar güzel dedim.Bebişini güzel güzel büyütürsün inşallah

Cokkk guzelll Rabbim icinde saglikla mutlulukla buyumeyi nasip etsin ins.:16:

Çok güzel.. İnş. sağlıklı bir şekilde kucagınıza alırsınız. Allah analı babalı büyütsün.

ben de 5-6 haftalık hamileyim. bir an kendi evimde hayal ettim bu takımı. bayıldım, çoook güzel. Allah iyi günlrde kullanmayı nasip etsin. güzel güzel büyüsün kızın :)

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.. zaten artık az bi zaman kaldı inşallah güzel yorumlarınızı okudukça da içime sindi iyice.. canım arkadaşım daha bebeğin çok yeniymiş hayırlı olsun şimdiden ve kendine çok dikkat et çünkü aynı zamanda riskli dönemlerdesin.. ağır işler yapma kendini zorlama.. hatta bi süre hiçbir iş yapma.. ben ilk bebeğimi bu haftalarda kaybettim gerçi herşey olacağına varır ama kendine iyi bak.. bebeğini sağlıkla al inşallah kucağına..

Back