Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Cici kızıma aldığımız oda.. sizce nasıl ?? <3

nur89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
189
1
26
İstanbul
Bayanlar buda bizim inşallah Ocakta doğacak kızımıza aldığımız oda takımı.. Yorumlarınızı,fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.. henüz gelmediği için bu mağazadaki görüntüsü. Demirkapı daki Modesa mağazalarından birinden aldık.. aldıktan sonra da şu şöyle mi olsaydı böyle mi olsaydı diye düşünmekten kendimi alamadım.. aslında durumumuz şuan çok müsait değildi ama çok hevesim vardı ve kocamda beni kırmadı sağolsun.. Ben sade olsun istedim başka mobilyacılarda çok süslüleri taçlıları felanda vardı aklımda kalmadı değil ama buna kendim tüllerine süs yapacığım bi kaç mobilyacıda gördüm.. bunlarda yokmuş sordum :) neyse işte çok uzattım mal bu... bunlardan hariç birde duvar rafı var..

çok güzel ..güle güle kullan,prensesinde içinde sağlıcakla,mutlulkla büyüsün.bende çok heves etmiştim ama müsait oda olmadığı için alamamıştım.

Sağolasın inşallah cümlemizinki.. valla neler vardı ya üzeri çardaklılar mı dersin taşlılar mı dersin tüllüler mi dersin.. insanın içi gidiyor ..

Şahane bir oda :) Kızınızla birlikte çok güzel , mutlu ve sağlıklı günlerde kullanmanızı dilerim :)

Benim çok hoşuma gitti, pamuk gibi olcak odası, harika!!!

Benim çok hoşuma gitti, pamuk gibi olcak odası, harika!!!

Şahane bir oda :) Kızınızla birlikte çok güzel , mutlu ve sağlıklı günlerde kullanmanızı dilerim :)

Çok teşekkür ederim nasıl rahatladım anlatamam.. daha kimseyede gösteremediğim için içim rahat değildi.. beğenmenize çok sevindim.. başka bi mağazada sade pembe ama güpürlü felan çok kibar bi uyku seti vardı beşiğin içinde aklım ondada kaldı öyle birşey bulursam uygun fiyata mutlaka alacağım yedek olur hem.. çok cici ve kibardı.. bu aldığım yerde en güzeli buydu yada bizim takıma uygun olarak bu vardı bende o olsun dedim..

çok güzel olmuş meleğinin odası bayıldım güzel günlerde kullansın sağlıkla inş. bizde ogünleri görürüz

çok güzel olmuş meleğinin odası bayıldım güzel günlerde kullansın sağlıkla inş. bizde ogünleri görürüz

çok teşekkür ederim ama odamız henüz daha gelmedi..oda için güzel fikirlerimde var ama para ve zaman yok daha doğrusu biyere çıkamıyorum.. bakalım gerisinide hallederiz inşallah istediğim gibi olur..

masal gibi bir oda.

Allah hayırlı kucağınıza almayı nasip etsin kızınızı. hayırlı sağlıklı ömürler versin.

ayyy çok tatlı bu oda yaaa güle güle kullansın kızın:)))

çok teşekkür ederim ama odamız henüz daha gelmedi..oda için güzel fikirlerimde var ama para ve zaman yok daha doğrusu biyere çıkamıyorum.. bakalım gerisinide hallederiz inşallah istediğim gibi olur..

odasına güzel bebek bakım ürünleri koymalısın herşeyinden renkli renkli çok hoş görüntü oluyor:))

Hos bir takim sonrasinda erkek olursa onun da kullanabilecegi bir takim :) ben de fiyatini soracaktim.

çokk güzel canımmm sağlıkla büyütürsün inşAllah benimde bi gün bebişimm olursa böyle birşşeyler istiyorumm Allah hepimize nasip etsinnn

bence cok guzel . annemde bıze almıs bu sekılde beyaz bi takım. zaten renkli pek sevmiyorum cunku zaten nevresımı bibloları halısı renklı oluor ıyıce boguluyor oda. mobılya beyaz olunca daha sık duruyor. gule gule kullanın

masal gibi bir oda.

Allah hayırlı kucağınıza almayı nasip etsin kızınızı. hayırlı sağlıklı ömürler versin.

Amin.. çok teşekkür ederiz...

ayyy çok tatlı bu oda yaaa güle güle kullansın kızın:)))

Beğenmenize sevindim.. kimseyle görüşüp gösteremiyorum güzel şeyler duymak insanın hoşuna gidiyor. teşekkür ederim.. kızımda tepikliyor bu arada oda teşekkür ediyor sanırım :)

odasına güzel bebek bakım ürünleri koymalısın herşeyinden renkli renkli çok hoş görüntü oluyor:))

Evet şifonyerinin üstüne koymayı düşünüyorum ama daha çıkıp bişey alamıyorum anam hacca gitti yalnız kaldım buralarda.. zaten maddi yöndende sıkışığız ev yaptık taşıdık felan filan. odaya çok hevesim vardı o yüzden kocamda beni kırmadı sağolsun.. ve sebamedin ürünlerini almayı düşünüyorum bu arada..

Çok güzel güle güle kullansın inşallah kızınız Fiyatı nedir merak ettim

Biz modesa dan 2300 e aldık peşin.. henüz gelmedi ama.. 15 i dendi bakalım zamanında gelecekmi .. fiyatları sorarsanızda en şık süslü taşlıları taçlıları tüllüleri şu çardaklı gibi olanlar 3500 e kadar çıkıyor onları da 3200 e felan indiriyorlar aslında pazarlık yeteneğinize bağlı ..dahada ucuza alabilirsiniz.. ben çardaklı beğendim kenarlarından tüller iniyordu istersenizde çıkarabiliyorsunuz çok güzeldi ama bize pahalı geldi.. ayrıca taşlıydı her yeri..ben taşlı istemedim.. gerçi istediğiniz özellikte renktede yapıyorlar bilginiz olsun..

Hos bir takim sonrasinda erkek olursa onun da kullanabilecegi bir takim :) ben de fiyatini soracaktim.
fiyatı yukarıda yazdım bu takıma da 2800 felan demişlerdi bizim aldığımız fiyatsa o.. evet bende öyle düşünerek aldım erkek olursa en azından bebekken onada kullanırım diye.. :)

çokk güzel canımmm sağlıkla büyütürsün inşAllah benimde bi gün bebişimm olursa böyle birşşeyler istiyorumm Allah hepimize nasip etsinnn
Amin.. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah..

teşekkür ederim canım evet bende öyle düşünüyorum.. tüllerinin orta yerlerine renkli tüllerden(pembe veya mor) fiyonk yapacağım yada küçük çiçekler.. ve odasına istediğim tüllerden alabilirsem onlara da aynı süsü yapacağım.. hayallerimi gerçekleştirebilirsem güzel bi oda olacak..
aynı renktende bi halı alacağım.. çok karışık şeyleri bende sevmiyorum hem büyüyüncede kullanabileceği şeyler olsun istiyorum.. hayvan figürlü hiçbirşey tercihim değil o yüzden.. sadece odaya katacağım renkten stickerlar alacağım kelebek motifli olabilir bulursam tabii.. bunlarda hayallerim :)) bakalım kısmet kendimi bi eminönüne atarsam paralanıp halledeceğim inşallah :)

hayırlı olsun odanız .gayet şık ve sade .kızınız güle güle sağlıklı günlerde kullansın.bende 3 mobilya çarşısnı gezdim en uygunu modesaydı.bende bu pazar modesada bi mağazaya ölçü vermeye gidicem. beyaz ve sade tercih ettim.o kadar çok seçenek varki ilerde 2.bebek erkek olursa oda kullanabilir.ben çok şatafatlı sevmediğim için diğerlerini beğenmedim.fiyatıda iyiymiş.bizede 2200 dediler kredi kartına taksitle.

çok sevimli ve şık güle güle kullanın bebeğinizle ALLAH sağ salim kucağına almayı nasip estsin AMİN

çok güzel bir bebek odası tam prenseslere layık :) Allah analı babalı büyütsün inşaallah, canım güle güle kullanın hepiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…