Benim çok hoşuma gitti, pamuk gibi olcak odası, harika!!!
Şahane bir oda :) Kızınızla birlikte çok güzel , mutlu ve sağlıklı günlerde kullanmanızı dilerim :)
Çok teşekkür ederim nasıl rahatladım anlatamam.. daha kimseyede gösteremediğim için içim rahat değildi.. beğenmenize çok sevindim.. başka bi mağazada sade pembe ama güpürlü felan çok kibar bi uyku seti vardı beşiğin içinde aklım ondada kaldı öyle birşey bulursam uygun fiyata mutlaka alacağım yedek olur hem.. çok cici ve kibardı.. bu aldığım yerde en güzeli buydu yada bizim takıma uygun olarak bu vardı bende o olsun dedim..
çok güzel olmuş meleğinin odası bayıldım güzel günlerde kullansın sağlıkla inş. bizde ogünleri görürüz
Bayanlar buda bizim inşallah Ocakta doğacak kızımıza aldığımız oda takımı.. Yorumlarınızı,fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.. henüz gelmediği için bu mağazadaki görüntüsü. Demirkapı daki Modesa mağazalarından birinden aldık.. aldıktan sonra da şu şöyle mi olsaydı böyle mi olsaydı diye düşünmekten kendimi alamadım.. aslında durumumuz şuan çok müsait değildi ama çok hevesim vardı ve kocamda beni kırmadı sağolsun.. Ben sade olsun istedim başka mobilyacılarda çok süslüleri taçlıları felanda vardı aklımda kalmadı değil ama buna kendim tüllerine süs yapacığım bi kaç mobilyacıda gördüm.. bunlarda yokmuş sordum :) neyse işte çok uzattım mal bu...Eki Görüntüle 519997 Eki Görüntüle 519996 Eki Görüntüle 519995 bunlardan hariç birde duvar rafı var..
çok teşekkür ederim ama odamız henüz daha gelmedi..oda için güzel fikirlerimde var ama para ve zaman yok daha doğrusu biyere çıkamıyorum.. bakalım gerisinide hallederiz inşallah istediğim gibi olur..
masal gibi bir oda.
Allah hayırlı kucağınıza almayı nasip etsin kızınızı. hayırlı sağlıklı ömürler versin.
ayyy çok tatlı bu oda yaaa güle güle kullansın kızın:)))
odasına güzel bebek bakım ürünleri koymalısın herşeyinden renkli renkli çok hoş görüntü oluyor:))
Çok güzel güle güle kullansın inşallah kızınızFiyatı nedir merak ettim
fiyatı yukarıda yazdım bu takıma da 2800 felan demişlerdi bizim aldığımız fiyatsa o.. evet bende öyle düşünerek aldım erkek olursa en azından bebekken onada kullanırım diye.. :)Hos bir takim sonrasinda erkek olursa onun da kullanabilecegi bir takim :) ben de fiyatini soracaktim.
Amin.. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah..çokk güzel canımmm sağlıkla büyütürsün inşAllah benimde bi gün bebişimm olursa böyle birşşeyler istiyorumm Allah hepimize nasip etsinnn
bence cok guzel . annemde bıze almıs bu sekılde beyaz bi takım. zaten renkli pek sevmiyorum cunku zaten nevresımı bibloları halısı renklı oluor ıyıce boguluyor oda. mobılya beyaz olunca daha sık duruyor. gule gule kullanın
Bayanlar buda bizim inşallah Ocakta doğacak kızımıza aldığımız oda takımı.. Yorumlarınızı,fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.. henüz gelmediği için bu mağazadaki görüntüsü. Demirkapı daki Modesa mağazalarından birinden aldık.. aldıktan sonra da şu şöyle mi olsaydı böyle mi olsaydı diye düşünmekten kendimi alamadım.. aslında durumumuz şuan çok müsait değildi ama çok hevesim vardı ve kocamda beni kırmadı sağolsun.. Ben sade olsun istedim başka mobilyacılarda çok süslüleri taçlıları felanda vardı aklımda kalmadı değil ama buna kendim tüllerine süs yapacığım bi kaç mobilyacıda gördüm.. bunlarda yokmuş sordum :) neyse işte çok uzattım mal bu...Eki Görüntüle 519997 Eki Görüntüle 519996 Eki Görüntüle 519995 bunlardan hariç birde duvar rafı var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?