Kız İsteme Çiçek ve Çikolata Sorunsalı

cesursincap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
1.079
644
123
47
Benim kafamı karıştıran bir konu var kızlar. Kısmet olursa erkek arkadaşımın ailesi cuma günü beni istemeye gelecek. Cumartesi günü de yakın akraba ve komşularla söz-nişan yapılacak. İstenirken çiçek ve çikolata getiriliyor ama bizim sözle arada 1 gün var. Yine de isteme günü mü getirilse uygun olur acaba cumartesi günü mü kararsızım. Cuma getirilse cumartesi günü elleri boş gelseler uygunsuz olur mu? Gerçi tepsi tepsi tatlı getirecekler ama :) Ne dersiniz?

Bence istemeye gelirken çiçek- çikolata gelmeli sözdede size bir gül alsın versin :))benim yakın bir arkadaşımın nişanlısı öyle yapmıştı getirip herkesin önünde tek bir gül getirip verdi:))

Çiçek ve çikolatasız isteme olmaz, istemede daha uygun olur cnm , nişan için gelirkende bir çiçek alabilir küçük bir şey, zaten tatlıda gelecekmiş

İstemede çiçek ve çikolata mutlaka olur diye biliyorum ertesi gün söz ve nişan içinde tatlı gelecekmiş bir de yanına bir çiçek daha yaptırıversinler yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…