- 29 Eylül 2014
- 459
- 304
-
- Konu Sahibi graphicdesigner
- #1.501
Amannn Allahım mum çiçeğiEki Görüntüle 1844299 Eki Görüntüle 1844300 merhaba arkadaslar bu 2 güzellikde benden benekli begonvilimi cok seviyorummn mum ciciginide öyle daha balkonumda cok ciceklerim var fırsat buldukca yükleme yaparım
bilmiyorum ki canım insallah biran önce acar bu evin önündeki ilk kez actı bide evde iceride var ikisini aynı zamanda diktim o hic büyümüyo diktigim günkü gibi küçücük sizin ki icerde mi balkonda mı?Amannn Allahım mum çiçeğibenimki de 4 m falan oldu herhalde ama hala çiçek yok dört gözle bekliyorum.Ne zaman açar acabaa kış gelmeden açar mı kii?
2 tane ayni zamanda diktim biri balkonda biri terastaydi balkondaki pek buyumedi 1 m falan herhalde ama terastaki güzel oldu bide kucuk saksidaki daha çabuk büyüyor diyorlar yalan valla büyük saksidaki daha güzel oldubilmiyorum ki canım insallah biran önce acar bu evin önündeki ilk kez actı bide evde iceride var ikisini aynı zamanda diktim o hic büyümüyo diktigim günkü gibi küçücük sizin ki icerde mi balkonda mı?
Evet canım çicrkler oralarda olusucak o çıkınt~lar sonra ekledigim resimdeki görüntüyü al~caklar ve ac~caklar insallahKızlar bu mum çiçeğim yaklaşık 2 aydır böyle.Sanki tomurcuk gibi....ama hiçbir değişiklik yok hep aynı... Sizce bu tomurcuk mu eğer öyle ise ne zaman açar kiiii beklemekten bi hal oldum
Hmmmm cok güzel benim evin icindekinin 3 dalı var 2 dalının yaprakları sarardı biri yemyesil ama hic büyümüyo balkonuma koysam ögle sonu aksama kadar yogun hatta direk günes ışığı alıyo ve ben yapraklarının yanmasından karkuyorum sizinkiler nasıl günes alıyo mu vitamin aspirin veriyomusunuz?2 tane ayni zamanda diktim biri balkonda biri terastaydi balkondaki pek buyumedi 1 m falan herhalde ama terastaki güzel oldu bide kucuk saksidaki daha çabuk büyüyor diyorlar yalan valla büyük saksidaki daha güzel oldubak foto ekliyorum balkndakini de terasa cikardm bu sene bakalım artık gorucez onu da...
Canım cok mu suluyosun topragı cok ıskak olursa sinek minik sinerlerden cok geliyo cünkü kökler cürümeye baslıyoevimdeki çiçeklere sinek dolu napmam lazım yardımmmmm
Canım cok mu suluyosun topragı cok ıskak olursa sinek minik sinerlerden cok geliyo cünkü kökler cürümeye baslıyo
Topraklarıni kontrol et canım kuruyup su isteyince allt rabakta su birikmicek sekilse sulasulama işine ara vercem bakalım ne olcak
Yok hic direk güneş görmüyorlar.öyle yaprakları yanar zaten.aslında sabah güneşi görse belki bu zamana açmışti.hic vitamin falan vermiyorum kalan çayları falan döküyorum o iyi geliyor diye okumuştum bi yerde bide yumurta kabuğu falan atmıştım diplerine.Geçen yeşil yapraklı bitkiler için olan vitamnden aldim müsait bi zamanda vercm ins.Hmmmm cok güzel benim evin icindekinin 3 dalı var 2 dalının yaprakları sarardı biri yemyesil ama hic büyümüyo balkonuma koysam ögle sonu aksama kadar yogun hatta direk günes ışığı alıyo ve ben yapraklarının yanmasından karkuyorum sizinkiler nasıl günes alıyo mu vitamin aspirin veriyomusunuz?
Topraklarıni kontrol et canım kuruyup su isteyince allt rabakta su birikmicek sekilse sula
eczaneden tarım ilacı iyi gelir diye düşünüyorumhanımlar hobi bahçeme ektiğim dometeslerin yapraakları ince sinek dolmuş ne yapmam gerek bilgisi olan var mı
eczaneden tarım ilacı iyi gelir diye düşünüyorum