Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

benim menekşelerimde hiç çapaklanmadılar pazardan değişik üç yaprak güzeli bir de hostes çiçeği fidesi aldım minik saksılara ektim çok güzel oldular kauçuklarımı daha büyük saksıya ektik aktardık diyelim difenbahya çelikleri çok güzel çapaklandılar onları da minik saksılara aktardık benden gelişmeler böyle

Çiçeklerle ilgili sorunuz olursa yazabilirsiniz..eski bi tipik ti sanırım ama bizim sayemizde yeniden canlandı :)
Ben dün gördüm ve Yazılanların hepsini okudum :)
Menekşelerim var bir senedir açmadılar şimdi onlarla ilgileneceğim bir de küçük kızımın bana anneler günü hediyesi çiçek var resmini eklerim şimdi üstündeki Çiçekleri döküldükten sonra hiç açmadı bir daha 2 sene oldu

Yılbaşı cicegi bu sonbaharda açar genelde ocagi bulur ama isi olarak ta serin yerleri severler.cicegi koyduğunuz yer aydi lik olsun direk gunes isigi almasın.

Selam arkadaslar fotograftaki benim medinilla cicegim az daha ölüyordu son anda kurtardim simdide cicek aciyor bu cicekten bakan varmi acaba aranizda ??

Eklentiler

• image.jpg
    123,3 KB · Görüntüleme: 94
  • image.jpg
    104,9 KB · Görüntüleme: 104
  • image.jpg
    100,8 KB · Görüntüleme: 102
Selam arkadaslar sizlere iki sorum olucak umarim bir bileniniz vardir ilki orkidemin topraginda cikan mantarlar ikinciside bambularimdan gelen kotu koku sanirim curutorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…