- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.054
-
- Konu Sahibi graphicdesigner
- #1.321
Eki Görüntüle 1561235 Eki Görüntüle 1561236 Merhaba ben de çok severim Çiçekleri şu an açmış olan çiçeklerimin resmini ekleyim ben de :))
Ikisinin de ismini bilmiyorum
Çok teşekkürlerÇok güzel çiçekleriniz gayet saglikli gorunuyorlar üsttekinin adı zambak alttakininde mısır Püskülu
Çok teşekkürler
Çiçek severim ama son zamanlarda pek ilgilenmiyordum topik sayesinde kendime gelecek gibiyim:)
Ben dün gördüm ve Yazılanların hepsini okudum :)Çiçeklerle ilgili sorunuz olursa yazabilirsiniz..eski bi tipik ti sanırım ama bizim sayemizde yeniden canlandı :)
Annemden aldığım peygamner kılıcı çiçeği var yahalom baya bakımsız burda resmini eklesem yardımcı olur musunuzÇiçeklerle ilgili sorunuz olursa yazabilirsiniz..eski bi tipik ti sanırım ama bizim sayemizde yeniden canlandı :)
Yılbaşı cicegi bu sonbaharda açar genelde ocagi bulur ama isi olarak ta serin yerleri severler.cicegi koyduğunuz yer aydi lik olsun direk gunes isigi almasın.Ben dün gördüm ve Yazılanların hepsini okudum :)
Menekşelerim var bir senedir açmadılar şimdi onlarla ilgileneceğim bir de küçük kızımın bana anneler günü hediyesi çiçek var resmini eklerim şimdi üstündeki Çiçekleri döküldükten sonra hiç açmadı bir daha 2 sene oldu Eki Görüntüle 1561648
Tabiki bakarım sen resmi ekle yazarım benAnnemden aldığım peygamner kılıcı çiçeği var yahalom baya bakımsız burda resmini eklesem yardımcı olur musunuz
Selam arkadaslar fotograftaki benim medinilla cicegim az daha ölüyordu son anda kurtardim simdide cicek aciyor bu cicekten bakan varmi acaba aranizda ??
Böcek bulaşmış bütün çiçekleri soldu anlamadım neden oyle olduyeni gine çiçeği ismi...
türkiyede cam güzeli olarak bilinir.. benimde vardı öldügüneşi sevmez.. ışık alan bir pencerede dursun yeterli..