Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

Öyle bir şey yok sadece yarı aydınlık direk gunes isigi almayan bir yere koyun eğer mumkunse seffaf kabiyla kalsın bi süre saksı kullanmayın.sulamayida tabaktan yaparsaniz iyi olur

Y Yahalom geçen hafta öğrencimiz hediye ett köklerini yeni ayırmışlar bir saksıda benim için hazırlamıişlar eve geldiğimde yaprakları soldu dünyanın biraz daha solmuş sanki

arkadaşlar hobi bahçemdeki ağaç ve ektiğimiz domtes biber vb fidanlara böcek oluştu ilaçlama yaptık ama değişen bişey ne önerirsiniz

bilemiycem ki patlıcandakiler kırmızı dün nette araştırdım arap sabunu iy gelir yazıyodu kararsız kaldım arap sabunu zarar verirmi diye yaprak biti olabilir mi
Arapsabunu iyi gelir soylr bi tarif var vereyim size hiç bir zararı yok yapabilirsiniz 2.5 lt lik Cola sisesine 6 7 tane sigarayı atıp bekletin 1 gün daha sonra cam sil sisesinr boşaltın içine de bi çay kaşığı kadar Arapsabunu atın calkala tip sıkın bitkilere

tşk ederim bi kaç yerde okumuştum terettüt ettim bu arap sabunu bildiğimiz arap sabunları dimi

arap sabunu ile ılık su karışı iyi gelirmiş başka yerdede arap sabunu ve sirke karşımı iyi gelir yazıyodu tşk

cola şişesine sigarayı suylamı koycam

Maşallah her biri çok güzel özel bir toprak ya da vitamin koyuyor musunuz çiçeklere?

Menekse yi bu şekilde çelikleme yi bu forumda gördüm hemen yguladım

merhaba.. bende aynı şekilde çelikledim..bir ay falan suda bıraktım.. haftada bir suyunu değiştirdim...köklendiler.. sonra toprağa aldım... şimdi diplerinden sürgünler yeni filizler verdi :)
hepsi tuttular.. biraz sabır istiyor menekşe...

slm canlarım.. eski dostlarım nasılsınız... epeydir giremiyorum foruma... taşındım falan internet çok yavaş...
pek fırsat bulamıyordum.....
menekşelerimin hepsi sürgün verdi , sonunda başardım yakında resimlerini koyacam buraya... çiçeklerim bu evimi çok sevdiler... şuan pencerelerim çiçek bahçesi gibi maşallah... hepsi çiçek açtı... küpeliler menekşeler, sardunyalar....yasemincim yaprak güzelim kocaaaman oldu...görsen bayılırsın... begonyam da coştu da coştu... sizler ne alemdesiniz.. çiçeklerinizi merak ediyorum...hepinizi çok özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…