- 27 Kasım 2014
- 265
- 167
- Konu Sahibi graphicdesigner
- #1.341
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orkide yi aldığınız zaman ki toprağı mi değiştirdinizmi hiç normal de böyle mantar cikması normal bi durum değilSuanki durumlari bu
Orkidenin toprağını değiştirmedim aynı toprak daha bikaç ay önce aldım teşekkğr ederim bilgiler içinOrkide yi aldığınız zaman ki toprağı mi değiştirdinizmi hiç normal de böyle mantar cikması normal bi durum değil
Bambular a gelince çürümeye başlamışlardır.koku Ondan dir birde bambunun dik durmasi gerekir dibine taş atıp onlara saplayin birde içme suyu Kullanin haftalik olarak ta değişim yapın
20 yıllik menekseciyim boyle menekse actığinı görmedim .bu iste bir yanlıslik olmalı.
merhaba.. bende aynı şekilde çelikledim..bir ay falan suda bıraktım.. haftada bir suyunu değiştirdim...köklendiler.. sonra toprağa aldım... şimdi diplerinden sürgünler yeni filizler verdi :)
hepsi tuttular.. biraz sabır istiyor menekşe...
20 yıllik menekseciyim boyle menekse actığinı görmedim .bu iste bir yanlıslik olmalı.
nasıl anlamadım
ben izah edeyim canım, arkadaşın şaşırmasını gayet normal karşıla :) bende kendim yetiştirene kadar hiç bilmezdim daha yeni filizin çiçek açtığını :) benim menekşe çeliklerimde daha yeni filiz verirken çiçekaçtılar şok oldum :)
o yüzden arkadaş şaşırdı sanırım
Eki Görüntüle 1623571 yeni çiçeğim orkidemm
kıslar nerelerdesiniz unuttunuzmu beniiiiiii
canlar tekrar resim koyun kıss büyümüşlerdir iyice bakır orkideme inşallah iyi seçmişimdir
bu arada tüp bebek yaptırdım genetik sorun çıktı 1 embriyom sağlıklı dua edin aralıkta transfere gidicem
teşekkür ederim canımayy ne tatlı rengi var onun öyle maşallah zeynebim :)
allah hayırlısı ile nasip etsin evladınızı canım.. dualarımız seninle