- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- Konu Sahibi graphicdesigner
- #1.181
evin müstakilmi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne güzel Alllah evine mutluluk huzur versin inşallahcanım bende çok sevdim o kuş yuvasını çok sevimlilik kattı balkona. mustakil bina ama 4 daire var, ben ortadayım kuşum.
Buzdolap bosalttım temizledim kaplar fln.Çok uzun surdü yawww.günaydın kıslar nerelerdesiniz yawww
ohh mis gibi hemen kirlenmezler inşallahBuzdolap bosalttım temizledim kaplar fln.Çok uzun surdü yawww.
öglen oldu
Herkeslere
zeynepcim ben geldim yoklamada beni işaretle ayy dün ben sana cevap yazmıştım daha gönderemeden elektrikler kesildi. ne güzel olurdu valla çay içerdik çikolata yerdik, çekirdek çitlerdik :)) ben istanbul b.çekmecedeyim yakın olan tüm arkadaşlarımı beklerim
laciii afferim kız sana ben pasaklı ben ahhh kimbilir nekadardır temizlemiyorum dolabın içini. ama birşeyde dökmüyorum yani temiz görünüyor gözüme şimdilik.
kızlar sizlerle bir bilgi paylaşmak istiyorum.
Böbrek taşı olan yakınınız olursa "GİLABURU SUYU" tavsiye edin, taşı eritiyor 1 hafta içinde ALlahın izniyle, dr lar bile şaşırıyor, hemde ağrısız sancısız idrar ile atılmasını sağlıyor. bir kızdan duymuştum şimdi netten araştırdım hakkaten öyleymiş. şuanda babama aldım bakalım içecek 1 hafta sonucu size yazarım yine.
ayy kesin zayıf manken gibisindir ozaman laci??Aciktım ot yiyorum .Otcul bir aileyiz biz.ömrum ot yikamakla geçti
ayy ne güzel varya çok şeye faydası varmış. kanser tümörlerini bile durduruyormuş bol bol ye kuzum. kalp tansiyon adet düzensizliği, idrar yolu hastalıklar vs vs herşeye süpermiş.valla çok iyi olurdu ben uzaktayım kayseride
kıss gilaburu bizim şehrimizde yetişiyo biz her kış tüketiriz zaten
Allah şifa versin canım benim, sıcak bişeyler iyi gelir inşallah. iç ve yat dinlen iyice. benim için akşam olmasına daha 6 saat var, sen ne güzel erken çıkıyorsun.Kızlar bende buradayım. Dersim bitti eve gidiyorum. İki gündür çok yorgunum. bogaz im agrio galiba faranjitten dolayı.
ayyyyyyyyyyy bayıldım 41 kere maşallahmrbb bu da benim a101 den aldığım orkidemm
Canım salı günleri İngilizce dersi var o yüzden bu saatte geliyorum.normalde 3.30 da evde oluyorum .ayy kesin zayıf manken gibisindir ozaman laci??
ayy ne güzel varya çok şeye faydası varmış. kanser tümörlerini bile durduruyormuş bol bol ye kuzum. kalp tansiyon adet düzensizliği, idrar yolu hastalıklar vs vs herşeye süpermiş.
Allah şifa versin canım benim, sıcak bişeyler iyi gelir inşallah. iç ve yat dinlen iyice. benim için akşam olmasına daha 6 saat var, sen ne güzel erken çıkıyorsun.
ayyyyyyyyyyy bayıldım 41 kere maşallah
resmen coşmuş ve sağlık fışkırıyor, inşallah yerini sever ve hep böyle bakımlı olur. başka çiçekleriniz varmı evde?
ayy evet ya gelip gidip seviyorum bi de kırmızı çiçekli kalonşo var adını bilmiyordum topiğe sordum öyle yanıt aldım o da çoştu böyle maşallahhun.
ayyyyyyyyyyy bayıldım 41 kere maşallah
resmen coşmuş ve sağlık fışkırıyor, inşallah yerini sever ve hep böyle bakımlı olur. başka çiçekleriniz varmı evde?