- 2 Aralık 2012
- 1.278
- 679
-
- Konu Sahibi graphicdesigner
merhaba nicki balkon için bakımı son derece kolay sardunyayı öneririm renk renk açık havayı sever çiçekleri top top olur bnm bildiğim en dayanıklı çiçektir yazın balkonda kışın evde hiç bişey olmazSelam kizlar bahar geldi bende balkonumu renklendirmek istiyorum.bana iri cicekli,cok hassas olmayan hangi cicekleri onerirsiniz
nick canım hoşgeldin aramıza, ben balkonuma buz çiçeği dikmeyi düşünüyorum, yaz kış yeşil kalması benim için önemli olan nokta. yazın küçük küçük pembe çiçekler açıyor kışın ise sadece yeşil yaprakları kalıyor bildiğim kadarıyla. buz çiçeği bu;Selam kizlar bahar geldi bende balkonumu renklendirmek istiyorum.bana iri cicekli,cok hassas olmayan hangi cicekleri onerirsiniz
VAOVVVVVV flores sen resmen bir sanatçısın yaaa. renklerin uyumuna bayıldım gerçekten çokkkkk hoşuma gitti maşallah diyorum sana bunu ne ile yaptın yani ne boyası ile?Nilaycığım güle güle kullanın yeni cicilerinizi sen ve kızın :)
Grap inşallah yeşeren soğanlarının çiçeklerini de görürsün :) yaptığın hediye paketine de bayıldım.
Ben dün yeni bir şey deneyeceğim demiştim. Akşam keyfim yoktu o yüzden sabah işe gitmeden acele acele yapıverdimumarım beğenirsiniz.
Buna uzun dallı kaktüsümü koyacağım.
Fotoğrafta çay kupası gibi durmuş ama aslında küçük değil. Kaktüsü ekince daha iyi anlaşılacak :)
Bu akşam da yün iplikle askılı saksı yapıp buz çiçeğim çillenince ona ekeceğim.
Teşekkür ederim canım keşke sanatçı olsaydım ama şuradan buradan bulduğum fikirleri deniyorum işte :)VAOVVVVVV flores sen resmen bir sanatçısın yaaa. renklerin uyumuna bayıldım gerçekten çokkkkk hoşuma gitti maşallah diyorum sana bunu ne ile yaptın yani ne boyası ile?ebruli gibi yapmışsın anladığım kadarıyla ama renklerin uyumuna gerçekten tekrar tekrar söylüyorum bayıldım harikasın maşallah süper. ayyyy en kısa zamanda içine dik çok merak ettim. acele yaptığın buysa oturup özene bezen yapsan bakmaya kıyamayız heralde
aaaaa inanamıyorum özel bir boya değil yani vay beee inanki bende deneyeceğim sakın unutturma bana, evde oje var, haftaya eve geldiğimde mutlaka deneyeceğim harikasın yaa oje ile harikalar üretmişsin süper. bunu ilk sayfaya koyacağım müsadenle?Teşekkür ederim canım keşke sanatçı olsaydım ama şuradan buradan bulduğum fikirleri deniyorum işte :)
Su dolu leğene oje damlattım o zaten kendiliğinden ebru deseni alıyor. Şekil vermek istersen kürdanla yapabilirsin ama kürdana yapışıyordu ojeler ben o yüzden fazla müdahale edemedim. Sonra da seramik saksıyı yavaş yavaş suya sokuyorsun o desen yapışıyor kuruyunca da tamam oluyor :)
nası kilo verdinrabiş,zeyno laci canlar ne güzel kaynatmışınız öle kahkahalar espriler havada uçuşuyo
yrn sırf sizinle çene yarıştırmak için evde kalıcam kimse kaybolmasın lutfen
kilo konusuna gelince şu an 1 no bnm beni rekoru kimse kıramaz amma çok güzel yol kat ettim tuyolar isterseniz sırrımı veriyim
yasemin hiçte öle kilolu durmuyon kuzum çok iyi görünüyon inan
gazel nerdesiniz tatlım bu kızlar neler yapmış böyle yeni adımızı sevsinler keşke daha önce yapsaydık bu işi
yrn ilk işim yeni cicilerimin fotosunu atmak olucak
petunya olmasınnick canım hoşgeldin aramıza, ben balkonuma buz çiçeği dikmeyi düşünüyorum, yaz kış yeşil kalması benim için önemli olan nokta. yazın küçük küçük pembe çiçekler açıyor kışın ise sadece yeşil yaprakları kalıyor bildiğim kadarıyla. buz çiçeği bu;
Eki Görüntüle 1468060
ama sen büyük çiçekli birşey istediğin için bence ortanca hem dayanıklı hem bakım istemiyor hemde her yıl yeniden canlanıp açıyor.
Eki Görüntüle 1468057
birde şu çiçek var onuda tercih edebilirsin ama ismini unuttum ben bunun, arkadaşlar söyler birazdan;
Eki Görüntüle 1468058
Kaktüsümü ekeyim öyle koyarsın canım bu haliyle koymayalım benceaaaaa inanamıyorum özel bir boya değil yani vay beee inanki bende deneyeceğim sakın unutturma bana, evde oje var, haftaya eve geldiğimde mutlaka deneyeceğim harikasın yaa oje ile harikalar üretmişsin süper. bunu ilk sayfaya koyacağım müsadenle?
günaydın canım benim hoşgeldin, çok şükür iyiyim bugün bu haftalık son iş günüm, 1 hafta terk ediyorum şehri istanbulu :) ama cep telefonundan sizlerle irtibatı kopartmayacağım inşallah.günaydın millet nasılsınız
ayyy sen daha tamam demeden koydum okadar beğendim ki :))) istersen kaldırayım, yada sen çiçeği ekince bu resmi kaldırıp, o resmi koyarım. zaten maximum 30 tane resim koyma hakkımız varmış, o kısımda bir düzenleme yapacağım, herkesin max 3-4 tane çiçeğinin resmini koyabileceğiz heralde. zamanla düzenleriz orayıKaktüsümü ekeyim öyle koyarsın canım bu haliyle koymayalım bence
Tamam hatırlatırım sende ne renkler var?
Tamam dursunayyy sen daha tamam demeden koydum okadar beğendim ki :))) istersen kaldırayım, yada sen çiçeği ekince bu resmi kaldırıp, o resmi koyarım. zaten maximum 30 tane resim koyma hakkımız varmış, o kısımda bir düzenleme yapacağım, herkesin max 3-4 tane çiçeğinin resmini koyabileceğiz heralde. zamanla düzenleriz orayı
hoşgeldin canımKizlar tesekkurler tavsiyeleriniz icin ,bende ortancayi begeniyorum ama bahce ve golge cicegi deniliyor internette yinede bir tane alip denemeyi dusunuyorum.
sardunyalar gercekten çok dayanıklı ve rengarenk ama yapraklarinin değişik bir kokusu var pek hoslanmiyorum kokusundan.bu sene kokuyor falan demeyip ondanda almayi dusunuyorum bol bol. geçen seneden 2 tane uzun,2 renkli ,1 tane metalden duvara asilan 1 tanede tavana asilan saksim var.gecen sene hosuma giden cicekleri almistim megersem kış cicekleriymis. siklamen ve acelyalarim vardi hepsi mefta oldu. uzun saksilarimda da mineler vardi ben şehir disina cikinca esim su diye benim çamaşır sulu deterjanli karisimi sıkmis, yakmış hepsini. yani elde var sıfırpazar günü yeni çiçeklerini alınca fotograflarini koyarim, sabirsizlaniyorum almak için