- 29 Kasım 2014
- 2.423
- 2.300
- Konu Sahibi graphicdesigner
geliyorum yarın rabia sende gel kıs atla süpürgemin ucuna
ahanda ben de geliyorum yolculuk nereye laci evin nerede süpürgende navigasyon var mı Zeynep kaybolmayalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geliyorum yarın rabia sende gel kıs atla süpürgemin ucuna
Sizi slmaya geliyom ya.ahanda ben de geliyorum yolculuk nereye laci evin nerede süpürgende navigasyon var mı Zeynep kaybolmayalım
Süpürgeye gerek yok üşütürsünüz çıkın durağa vost diye geçen araba benimdir .
ahanda ben de geliyorum yolculuk nereye laci evin nerede süpürgende navigasyon var mı Zeynep kaybolmayalım
Ben kaçtım sofrayı döşemem lazım .
Sizi slmaya geliyom ya.
bende hadi görüşürüz kıslarBen kaçtım sofrayı döşemem lazım .
Sizi slmaya geliyom ya.
bende hadi görüşürüz kıslar
rabia sende yemek düşün kıs kocan gelecek
Bidaha diyom 5 tane aldım hepsini anneme verdim .Sera yapar o.Bende alsammı kiSen almamismiydin lacicim
Tmm canım.Al bence kis beraber büyütüruz bebislerimizi tabi kaldiysa
benim boy 1.65 şekerim aşşağı yukarı aynıyız.Boyun kaç canim boyda önemli
ben 160
ayyy laci kesin al inşallah kalmıştır, tohum bulamazsan soğan al, soğan bulamazsan tohum al mutlaka bişey alBidaha diyom 5 tane aldım hepsini anneme verdim .Sera yapar o.Bende alsammı ki
kızzzzzzzz hakketenmi yeşerdi hmn bnmkine bakmak zorundayım yan odadaayyyy kızlar galiba nilayımın verdiği soğan yeşermeye başladı yaaa bugün toprak yüzeyinde yepyeni bir yeşil kısım gördüm aman Allahım bu ne büyük bir mucize yaa, kupkuru soğandı daha birkaç gün evvel ektiğimde yarabbim nekadar mutluyum....
ama şu yalovaya gitme işi çok kötü zamana denk geldi yaa üfff tam fidelerim yeşermeye, soğanlarım çıkmaya başlarken ben gidiyorum... eve kamera sistemi mi kursam acaba ordan gelişimlerini izlerim